Fígl na uspávání

32
4.9.15 22:30

Fígl na uspávání

Zdravím nemáte některá nějaká dobrý fígl na uspávání. Skončila sem s kojením v půl roce a moje dcerka která má 10 měsíců chce pořád usínat na prsu. Nevím jak ji to odnaučit v postýlce být vůbec nechce tak ji uspávám v kočárku spí tam tak 2 hodinky a pak jak ji uspávám na rukách se mi furt sápe na prso. Nemáte nějakou radu nebo fígl jak to odnaučit? :) Děkuju :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.9.15 22:46

Unas zabyrala latkova plynečka. dala sem do ručky azapla sem usinačka ahladila po zadečku. ado chviličky spinkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.9.15 22:47

To jsem zkoušela to plenku vyhodila a začla se vztekat ještě víc :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 22:49

Presne zkus ji dat nejakou hracku napr.tu plenu ci neco takoveho, a zkus si ji vzit do postele, je to lepsi nez uspavat v kocarku a pak na rukou to musi byt unavujici pro vas obe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.9.15 22:54

No ono poslední dobou to dělám tak že jak se vzbudí v kočáře tak ji zkouším uspat ještě na rukách a jak to nejde tak si ji vezmu k sobě ale ona se hned sápe na prso i když už nekojím kolikrát si stáhne triko a vezme si ho sama..tak ji to prso dám a saje na prázdno a za chvíli tak zaspí jenže se od ní nemůžu kolikrát hnout a ji hodinu. jak se pohnu tak ona se ho pořád drží jak pusou tak i rukou.Na jednu stranu mi ji je tak líto že chce ještě moje mléko ale na druhou stranu to takhle pořád nejde, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
4.9.15 22:54

Jestli už tak dlouho nekojis, tak bych řekla, ze si tvá dcera tímto způsobem říka o kontakt. Kde má malá postýlkt? Sundej bocnici at usíná co nejbliž u tebe. Případně si ji vezmi do postele. Když se začne sapat po prsu, tak ji jemně odstrc, aby pochopila, ze ne. Hlad ji po tváři, po ručičce, něco ji povídej…zkrátka, aby pochopila, ze ji neodmítáš, ze místo prsu bude jiné mazlení. A hlavně-buď trpělivá.

• Citovat
  • Upravit
brko
4.9.15 22:59
@Majinka52 píše:
No ono poslední d obou to dělám tak že jak se vzbudí v kočáře tak ji zkouším uspat ještě na rukách a jak to nejde tak si ji vezmu k sobě ale ona se hned sápe na prso i když už nekojím kolikrát si stáhne triko a vezme si ho sama..tak ji to prso dám a saje na prázdno a za chvíli tak zaspí jenže se od ní nemůžu kolikrát hnout a ji hodinu. jak se pohnu tak ona se ho pořád drží jak pusou tak i rukou.Na jednu stranu mi ji je tak líto že chce ještě moje mléko ale na druhou stranu to takhle pořád nejde, :(

To je zlatíčko… :srdce: úplně to vidím, takhle si mě moje dcera také hlídá.

• Citovat
  • Upravit
2292
4.9.15 23:00
@Majinka52 píše:
No ono poslední dobou to dělám tak že jak se vzbudí v kočáře tak ji zkouším uspat ještě na rukách a jak to nejde tak si ji vezmu k sobě ale ona se hned sápe na prso i když už nekojím kolikrát si stáhne triko a vezme si ho sama..tak ji to prso dám a saje na prázdno a za chvíli tak zaspí jenže se od ní nemůžu kolikrát hnout a ji hodinu. jak se pohnu tak ona se ho pořád drží jak pusou tak i rukou.Na jednu stranu mi ji je tak líto že chce ještě moje mléko ale na druhou stranu to takhle pořád nejde, :(

myslim ze to delas velkou chybu v tom ze ji to prso davas, zkusila bych to co napsala @brko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.9.15 23:07

Spí se mnou v posteli je pořád vedle mě ona to prsu tahá dokud neusne pak se pře bulí na bok a spí v noci se tak vzbudí asi 2 krat to ji dam napít a zase chce prso ale to tak 5 in a spí..no zkusím co se dá ale pochybuju ona je to přece jen chytrá princezna :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61084
4.9.15 23:21

Jee tak tohle nastesti neznam, hrozne jsem se toho bala kojit jsem prestala ve 13 m a vubec si na prso nevzpomnel.. hned jsme presli na flasku vypil si mlicko z flasky a na prso si ani nevzpomnel.. obcas jsem uspavala taky na ruce nebo byl se mnou v posteli.. a mudlinku ma taky;-) no a ted spi jen jednou denne a v 8 je tak urvanej ze lehne a spi:-) jo a samozrejme si pevne chytne svoji mudlaci plinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
4.9.15 23:28

@Majinka52 kluka jsem přestala kojit v 19ti měsících a po 2 týdnech už na prso dočista zapomněl.. ony mají ty děti krátkou pamě´t.. a že byl jednou tak starý, jak tvoje holčička. Jakou nejdelší si vydržela pauzu, kdy prso fakt VŮBEC neměla? Ona tě má prostě za dudlík a podle mě si za to můžeš sama, že jí dáváš prso naprázdno. (A mimochodem, jsi si jistá, že tam nemáš mlíko? Nekojím už přes rok a pořád si odstříknu, když zmáčknu C ) Prostě pokud jí to prso nechceš dávat, tak to utni, zafačuj prsa a 3 dny vydrž a najdi jiný způsob jak ji utišit.. Dej jí dudlíka a třeba si k ní lehni a vysvětluj, ukazuj, že prsa nejsou, přitul ji jen tak k sobě.. Ale pak zase budeš odnaučovat uspávání u tebe, ale to se taky dá.. Pokud nechceš nějakou drasťárnu, tak budeš muset postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
4.9.15 23:30

@Majinka52 Nejlepším fíglem na uspávání je naučit dítko usínat samostatně :-) já sice ještě stále kojím, ale obě děti byly naučené, že dostanou mlíko, pohladím je a odcházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 23:40
@j.a.n.i1 píše:
@Majinka52 Nejlepším fíglem na uspávání je naučit dítko usínat samostatně :-) já sice ještě stále kojím, ale obě děti byly naučené, že dostanou mlíko, pohladím je a odcházím.

Na tom rozhodne neco je.. :kytka: segra ma tak naucene seti od miminka a nemuze si to vynachvalit.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.9.15 05:08

Tak to nastesti taky neznam ani od jednoho, ale urcite bych ji prso kvuli sani na prazdno NIKDY nedala. Bud kojis nebo nekojis :lol: Nebojis se, ze prodluzujes dobu, kdy budes muset odnaucovat? :think: lehnout vedle ni, nas si bere polstar, rozecek, vicemene se uhladi nebo zkusit nechat usinat samotnou, jestli to pujde. Osobne nemam ani nic proti uspavani na rukach, ten cas hrozne leti, za chvili to bude vsechno pryc a vyroste ti pred ocima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
5.9.15 08:50

Udělejte si nějaký usínací rituál. já přestala kojit před týdnem, mám teda 20měs. ale když jsem kojila uspávání trvalo 15minut až hodinu, pořád u prsa. teď co nekojím ho vykoupu, pomazlím, dám do postýlky, dám mu cucnout pití a do pěti minut spinká. To musím zaťukat, aby to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí