Finále MS Česko - Rusko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
23.5.10 23:11
Sylvajs píše:
zoubky -já to řekla první :pankac:Příspěvek upraven 23.05.10 v 23:06

Promiň, tady to skáče strašně rychle, že nestíhám dočítat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
23.5.10 23:12

Tak holky těhulky,už můžete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.5.10 23:12

pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

A MÁME TO V KAPSÉÉÉÉÉÉ :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: PO 5 LETECH ZASE MISTŘÍÍÍ :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

HOŠI DÍKY, JE TO ZASLOUŽENÉÉÉÉÉÉ a bez nafoukanců z NHL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.5.10 23:13

Neuvěřitelný zážitek :srdce: Hoši, děkujeme :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.5.10 23:13

Holky, děkuji za pěkně divoký večer - ten můj stařeček noteboook se pěkně zavařil 8-o Mějte, jdu spát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.5.10 23:15

MISTŘI!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
23.5.10 23:17

taky se mi vaří noťásek :mrgreen:
díky holky i vám :-D
a těhulinkám přeju rychlý a pohodový porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
23.5.10 23:20
Petra Z píše:
taky se mi vaří noťásek :mrgreen:
díky holky i vám :-D
a těhulinkám přeju rychlý a pohodový porod :wink:

Tak zavareny notas nas ma asi vic :mrgreen: :pankac: A vzdy v tu nejnevhodnejsi dobu :pocitac:
Taky preju pokrocilym tehulkam, at co nejdriv vyrazi :pankac: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3127
23.5.10 23:23

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: JE TO DOMA!!!!! OPĚT JSME ZLATÍ!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
23.5.10 23:27

HOSI DEKUJEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM BYL TO MAZEC ALE JSME MISTRI HURAAA HURAAA :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

CELA OLOMOUC SILI ,AUTA TROUBI NA ULICICH RACHOT,SKODA JEN ZE VSTAVAM DO PRACE SLA BYCH HNED SLAVITTTTTTTTTTTTTT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.5.10 23:29
kkattty píše:
HOSI DEKUJEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM BYL TO MAZEC ALE JSME MISTRI HURAAA HURAAA :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:CELA OLOMOUC SILI ,AUTA TROUBI NA ULICICH RACHOT,SKODA JEN ZE VSTAVAM DO PRACE SLA BYCH HNED SLAVITTTTTTTTTTTTTT

Škoda, že to mám tak daleko, jela bych hned užít si někam kolektivní atmosféru!!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
23.5.10 23:32

Mě vstává dítko v 5----jinak bych taky šla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
23.5.10 23:41

Šla bych taky slavit - nepít, ale bohužel, v půl 6 vstávám a valím na koupáníčko a pak k zubařce! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková