Tvrdnutí břiška

21.5.10 15:11

Tvrdnutí břiška

Chtěla sem se zeptat, jak se pozná že mi tvrdne bříško. Doktor mi řekl, že mi trochu tvrdne děloha, ale já nevím, jak to poznat. Miminko se mi v bříšku už hodně dlouho tlačí dopředu, takže břicho mám takové tvrdé, nebo to je to tvrdnutí? Bolí nebo jak to mám poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
21.5.10 15:14

Ahojky,
já tvrdnutí bříška zažila, opravdu je břicho na omak tvdé a celkově jsem cítila takový tlak uvnitř. Nevím, jestli je to stejné u všech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.5.10 16:04

ahojky tvrdnutí bříška poznáš, je to takový náhlý tlak a bříško máš najednou jako kámen,po chvíli to přejde, jinak normalne ho máš měkčí, mě to občas i bolí, ale je to u každé jiné :nevim: tak se opatrujte, a ten tvůj dr ti nepředepsal magnesium když ti řekl že ti tvrdne děloha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.10 10:11

jo předepsal, jen sem chtěla vědět jak se to pozná, protože kdyby mi to neřekl, tak bych o tom asi nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.5.10 13:31

Pokud tvrdnuti neni bolestive, nepresahne 10× za den a nevede ke zkracovani a otvirani cipku, tak je to naprosto fyziologicky jev a magnezium netreba. Magnezium totiz muze zpusobit, ze deloha nebude pri porodu dostatecne silna, tvrdnutim nacvicuje, dalsi komplikaci muze byt hypotonicke dite, magnezko jde samo i do nej.

Jinak ztvrdnuti se pozna, ze deloha je najednou tvrda, bricho je jakoby necitlive, me to pripominalo, jako kdyz si presedim nohu a nemam v ni cit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková