Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj maminky chci zhubnout a nabídli mi přípravek in thermo nemáte s tím někdo z vás zkušenosti?Přeci jenom to stojí nějakou korunu a nechci investovat do něčeho neznámého . doporučila mi to jedna paní, která díky tomu zhubla,ale chtěla bych více referecí, předem moc děkuji za vaše připomínky a zkušenosti.
ahoj s tím co píšeš zkušenost nemám, ale ted jsem si koupila program cambridge diet, a za 3 dny jsem shodila 2kila, je sice hodně drahé ale funguje
právě to in thermo stojí cca 400 na měsíc a paní mi říkala že dala za první měsíc dolů 8kg a za další dva měsíce dalších 12kg
proto bych ráda našla další kterým to eventualně pomohlo nebo naopak měly problém
janíku ta dieta spočívá v tom že si koupiš od nich jídlo, a jíš jenom to, jsou to takové pytlíky, bud polévky nebo nápoje, a nemá to žádné kalorie, jenom asi milion vitanímu minerálů všechno co tělo potřebuje ale žádné tuky, takže ke kojení to určitě není vhodné
cinkxo, těžko říct ale já tomu moc nevěřím, na netu jsem nenašla anijednu diskuzi o někom kdo to zkusil
zuzko - ale 2 kg za 3 dny je hrozně moc, to máš akorát pěkně našlápnuto k jojo efektu
a navíc i tuky tělo potřebuje ![]()
to je pravda, ony ty pytlky nějaké kalorie mají, asi kolem 150 KJ, a aby nenastal jojo efekt tak ke konci té kůry ještě ještě takový specilní týden, kdy přecházíš na normální stranu, ale samozřejěm se nesmíš začím stravovat jak jsi byla zvyklá
Zuzko a ty s touhle dietou teprve zacinas? dala bys pak vedet jak to dopadlo? a opravdu jis jen to co ti daji oni? nemas pak hlad? nebo chute? koukala jsem na jejic web a pripada mi neuveritelne zhubnout 20kg jen tak … diky
nebo mi kdyz tak pisni SZ
zuzko - jeden pytlík má jen 150 kJ? Tak to se trápíš hladovkou
Kolik těch pytlíků můžeš denně sníst? Koukala jsem, že v sortimentu mají jen polévky, koktejly a tyčinky ![]()
anette hlady se netrápím, a tohle byl pouze návrh pro zakladatelku, takže jestli nemáš zájem dál se v tom nerýpej děkuji
jo jedna ta porce má přesně 138KJ
zuzko - s hubnutím mám zkušenost, chtěla jsem jen případně poradit, zajímá mě, jakým způsobem chtějí hubnout druzí. Omlouvám se, pokud to vyznělo jako rýpání ![]()
právě že jsem marně hledal ajakoukoliv diskuzi na toto téma ajedinou kterou jsem našla tak na dámě a tam argumentoval FIGI což je přímý distributor jiinak jsem toho více od lidí nevyzvěděla a potřebuji něco jako doplněk k pomoci zhubnout, prostě tím jenom že přestanu vyžírat ledničku mi nikdy nepomohlo , potřebu ji pomocníka
který zvýší motivaci ![]()
jinak moc děkuji za všechny příspěvky
ahojky, já přípravek in thermo zkusila, stál opravdu dost a nezhubla jsem po něm nic.
takže za mě nee ![]()
Ahoj holky s přípravkem in thermo zkušenosti nemám,ale vyzkoušela jsem emulips, který se může brát i při kojení, ba dokonce podporuje tvorbu mateřského mléka a tam sem byla úspěšná. Neshazují se tam kdovíjaká přemrštěná kila najednou ,ale postupně to jde dolu. Kdybyste ho někdo chtěl, ještě mi zbyly 2 balení. Víc už hubnout nechci.