Hubnutí a in thermo, máte zkušenost?

598
20.5.10 22:36

hubnutí a in thermo , máte zkušenost?

ahoj maminky chci zhubnout a nabídli mi přípravek in thermo nemáte s tím někdo z vás zkušenosti?Přeci jenom to stojí nějakou korunu a nechci investovat do něčeho neznámého . doporučila mi to jedna paní, která díky tomu zhubla,ale chtěla bych více referecí, předem moc děkuji za vaše připomínky a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
20.5.10 22:42

ahoj s tím co píšeš zkušenost nemám, ale ted jsem si koupila program cambridge diet, a za 3 dny jsem shodila 2kila, je sice hodně drahé ale funguje

www.cambridge-diet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
20.5.10 22:53

ahoj Zuzi a jak je to s kojenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.5.10 23:05

právě to in thermo stojí cca 400 na měsíc a paní mi říkala že dala za první měsíc dolů 8kg a za další dva měsíce dalších 12kg
proto bych ráda našla další kterým to eventualně pomohlo nebo naopak měly problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.5.10 23:26

janíku ta dieta spočívá v tom že si koupiš od nich jídlo, a jíš jenom to, jsou to takové pytlíky, bud polévky nebo nápoje, a nemá to žádné kalorie, jenom asi milion vitanímu minerálů všechno co tělo potřebuje ale žádné tuky, takže ke kojení to určitě není vhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.5.10 23:28

cinkxo, těžko říct ale já tomu moc nevěřím, na netu jsem nenašla anijednu diskuzi o někom kdo to zkusil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
20.5.10 23:34

zuzko - ale 2 kg za 3 dny je hrozně moc, to máš akorát pěkně našlápnuto k jojo efektu :roll: a navíc i tuky tělo potřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.5.10 00:17

to je pravda, ony ty pytlky nějaké kalorie mají, asi kolem 150 KJ, a aby nenastal jojo efekt tak ke konci té kůry ještě ještě takový specilní týden, kdy přecházíš na normální stranu, ale samozřejěm se nesmíš začím stravovat jak jsi byla zvyklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.5.10 08:30

Zuzko a ty s touhle dietou teprve zacinas? dala bys pak vedet jak to dopadlo? a opravdu jis jen to co ti daji oni? nemas pak hlad? nebo chute? koukala jsem na jejic web a pripada mi neuveritelne zhubnout 20kg jen tak … diky :-) nebo mi kdyz tak pisni SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.5.10 11:10

zuzko - jeden pytlík má jen 150 kJ? Tak to se trápíš hladovkou :roll: Kolik těch pytlíků můžeš denně sníst? Koukala jsem, že v sortimentu mají jen polévky, koktejly a tyčinky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.5.10 11:18

anette hlady se netrápím, a tohle byl pouze návrh pro zakladatelku, takže jestli nemáš zájem dál se v tom nerýpej děkuji

jo jedna ta porce má přesně 138KJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.5.10 12:47

zuzko - s hubnutím mám zkušenost, chtěla jsem jen případně poradit, zajímá mě, jakým způsobem chtějí hubnout druzí. Omlouvám se, pokud to vyznělo jako rýpání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.5.10 21:41

právě že jsem marně hledal ajakoukoliv diskuzi na toto téma ajedinou kterou jsem našla tak na dámě a tam argumentoval FIGI což je přímý distributor jiinak jsem toho více od lidí nevyzvěděla a potřebuji něco jako doplněk k pomoci zhubnout, prostě tím jenom že přestanu vyžírat ledničku mi nikdy nepomohlo , potřebu ji pomocníka :mrgreen: který zvýší motivaci :-)
jinak moc děkuji za všechny příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 15:43

ahojky, já přípravek in thermo zkusila, stál opravdu dost a nezhubla jsem po něm nic. :twisted: takže za mě nee :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charlie2010
12.8.10 19:47

Ahoj holky s přípravkem in thermo zkušenosti nemám,ale vyzkoušela jsem emulips, který se může brát i při kojení, ba dokonce podporuje tvorbu mateřského mléka a tam sem byla úspěšná. Neshazují se tam kdovíjaká přemrštěná kila najednou ,ale postupně to jde dolu. Kdybyste ho někdo chtěl, ještě mi zbyly 2 balení. Víc už hubnout nechci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková