Finance v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
30.10.15 09:27
@Anonymní píše:
@Milka1982:

Náhlé změny ohledně financí se mi moc nezdají. :think: Možná chce začít víc utrácet a nechce Ti zdůvodňovat „proč tohle“ „musel“ koupit. Asi chce být svobodnější co se týče financí. Osobně by se mi takováto náhlá změna nelíbila. I když…

My to taky máme veselé. Máme 3 děti, manžel má taky skoro 2× víc než já a nikdy se nezeptal, jestli to finančně všechno zvládám platit, živit děti a platit do školy věci. A když občas řeknu, že mám poslední 300 a peníze budu mít až za 3 dny, a do toho bych měla koupit plínky pro nejmladšího, tak si „půjčuji“ od něho peníze s tím, že mu je zase hned po mateřské vrátím (nikdy mi neřekl „nech to tak, je to můj syn, tak jednou ty plíny zaplatím“). Pro informaci mám 10.500 pro nás všechny na jídlo (manžel mi řekl, že je přes týden v práci, takže toho moc nesní, takže jeho rozhodně neživím), do toho drogerii, plenky pro malého a školu pro nejstarší dceru. Už uvažuji, že půjdu asi někam o víkendech na brigádu, aby s dětmi byl manžel doma a já měla více peněz. A to jsem chtěla mít tu „dovolenou“ až do příštího roku, kdy bude malému 2,5 roku, abych s ním byla co nejvíc jeho ranného dětství. :(

Odešla bych od něj. Nemá tebe ani svoje děti rád. Štítila bych se ho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky