Vrátil mi facku

Anonymní
9.10.10 21:41

facka....

Ahoj,
kdyby ste pri hadce s partnerem,nemu dala prvni facku a on vam ji vratil,brala by ste to jako reflex,nebo tak,ze vas uhodil a zensky se fackovat nesmi?

Cetla sem o tom na netu clanek,tak me zajima,jak by ste to braly vy,diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
9.10.10 21:44

Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.

Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.10.10 21:45
Wiolla píše:
Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Wiolla píše:
Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…

Podepisuji,podle mě je to reflex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14

Myslím, že by ti jí určitě vracet neměl, i přesto, že to bylo v hádce a on byl třeba na tebe hodně naštvanej. Ženy se nemají mlátit za žádných okolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
9.10.10 21:46
Wiolla píše:

Naprostý souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
314
9.10.10 21:46
Wiolla píše:

Taky tak, dá se na to odpovědět vůbec něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
9.10.10 21:48
Wiolla píše:

souhlas…

• Citovat
  • Upravit
16694
9.10.10 22:00
Wiolla píše:

i já souhlasím. A chlapi by se taky fackovat neměli. No a děti už vůbec ne a tím bych fackování ukončila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
9.10.10 22:03

Tak myslím, že by ženská neměla zneužívat toho, že jí to muž v uvozovkách nemůže vrátit a taky by ho neměla fackovat, ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. Ovšem kdyby se mi to stalo, tak je to asi něco jiného a díky bohu, nemám tu zkušenost, takže ve skutečnosti tady žvaním a přitom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.10.10 22:04

Nikdy se mi to nestalo,ale pokud bych já začla tak bych čekala odezvu,nebo spíš pokud by facka přilítla tak bych to brala oprávněně.
Neznamená že když chlap nemá bít ženu tak že žena bít muže :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.10.10 22:08
Wiolla píše:

Naprosto přesné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.10 22:09
Ewule0712 píše: …ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. …

No jo a kdo by to rozsoudil/posoudil, zda měla či neměla pádný důvod. Přece každý může mít svou pravdu a vidět věc jinak (z jiného úhlu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.10.10 22:11

Já se teda přiznám,já facku dala a i dostala.Oba jsme pak zůstali stát jak solný sloup.To je ta itálie,beran a býk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
9.10.10 22:12
Wiolla píše:
Ewule0712 píše: …ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. …
No jo a kdo by to rozsoudil/posoudil, zda měla či neměla pádný důvod. Přece každý může mít svou pravdu a vidět věc jinak (z jiného úhlu).

Pravda :think: těžká otázka. Selský rozum mi říká - reflex, ale nechtěla bych ten reflex zažít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí