Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.
Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…
Wiolla píše:
Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…
tak tak
Wiolla píše:
Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…
Podepisuji,podle mě je to reflex ![]()
Myslím, že by ti jí určitě vracet neměl, i přesto, že to bylo v hádce a on byl třeba na tebe hodně naštvanej. Ženy se nemají mlátit za žádných okolností.
Wiolla píše:
Naprostý souhlas ![]()
Wiolla píše:
Taky tak, dá se na to odpovědět vůbec něco jiného?
Wiolla píše:
souhlas…
Wiolla píše:
i já souhlasím. A chlapi by se taky fackovat neměli. No a děti už vůbec ne a tím bych fackování ukončila ![]()
Tak myslím, že by ženská neměla zneužívat toho, že jí to muž v uvozovkách nemůže vrátit a taky by ho neměla fackovat, ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. Ovšem kdyby se mi to stalo, tak je to asi něco jiného a díky bohu, nemám tu zkušenost, takže ve skutečnosti tady žvaním a přitom
Nikdy se mi to nestalo,ale pokud bych já začla tak bych čekala odezvu,nebo spíš pokud by facka přilítla tak bych to brala oprávněně.
Neznamená že když chlap nemá bít ženu tak že žena bít muže ![]()
Wiolla píše:
Naprosto přesné ![]()
Ewule0712 píše: …ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. …
No jo a kdo by to rozsoudil/posoudil, zda měla či neměla pádný důvod. Přece každý může mít svou pravdu a vidět věc jinak (z jiného úhlu).
Já se teda přiznám,já facku dala a i dostala.Oba jsme pak zůstali stát jak solný sloup.To je ta itálie,beran a býk ![]()
Wiolla píše:Ewule0712 píše: …ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. …No jo a kdo by to rozsoudil/posoudil, zda měla či neměla pádný důvod. Přece každý může mít svou pravdu a vidět věc jinak (z jiného úhlu).
Pravda
těžká otázka. Selský rozum mi říká - reflex, ale nechtěla bych ten reflex zažít ![]()
Ahoj,
kdyby ste pri hadce s partnerem,nemu dala prvni facku a on vam ji vratil,brala by ste to jako reflex,nebo tak,ze vas uhodil a zensky se fackovat nesmi?
Cetla sem o tom na netu clanek,tak me zajima,jak by ste to braly vy,diky.