Vrátil mi facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
4.4.14 10:57

Obnovuji diskuzi, protože jsem tu zrovna četla, že když dá muž jednou facku, dá znova a hned jsem si vzpomněla, jak schytala facku moje ségra od švagra a já, ne že bych to schvalovala, ale švagra za to neodsuzuji. Ona ho podvedla, v podstatě zároveň chodila s někým jiným ( a tomu druhému tvrdila, že se švagrem jen bydlí). A když už byli rozešlí, ale ještě spolu bydleli, tak on přišel pozdě v noci domů a ona ho sjela jak malýho kluka, že jde tak pozdě a jednu mu vlepila a on ji to vrátil. Asi jsem brutální, ale já na jeho místě bych jí taky jednu vpálila. On pro ní dělal první, poslední, hlídal jí syna (není jeho) a ona s ním takhle vytře podlahu a ještě na něj držkuje, tak co čeká. Ona to před námi prezentuje, že se ho bojí (my se s ním dál stýkáme), ale já o něm mám stále dobré mínění. Co myslíte? Nemá někdy muž právo taky trochu proplesknout ženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakostní_Emilka
4.4.14 11:00

@Peťule1013 může být ráda, že dostala jen facku a ne vázou po hlavě :roll: chudák chlap

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
4.4.14 11:01

Moje kamarádka taky dostala facku od bývalého přítele, sama přiznává, že ho vyprovokovala, že do něj tak dlouho ryla a říkala mu, ať není srab a tu facku jí vrazí, až jí ji vrazil. :nevim: Také ho neodsuzuju. Ona kráva samozřejmě hned utíkala na pohotovost a na policii, kde jí řekli, že ho neměla provokovat a že je to její blbost. Kluk jinak normálně příčetnej, po hádce chtěl odejít a ona mu blokovala dveře. Mně jednou můj ex taky tak vytočil, že jsem chtěla rozbít vázu o jeho hlavu, přitom jsem jinak dost klidnej člověk.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

Teď to vypadá, že se opičím s vázou po hlavě :mrgreen: :mrgreen:
Fakt jsem ten příspěvek nade mnou četla až po publikaci toho mého :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18223

Ale samozřejmě. V oné diskuzi šlo ale celkově o blbé chování, žárlení, obviňování ze strany muže a bezdůvodně, když věděl, že partnerka je jen unavená po lécích. A facka padla za odmlouvání :roll: což je trochu přes čáru, ne?

V tomhle případě bych facku chápala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 11:02

@Peťule1013 fffff…Znam horsi situace ktere se vyresily i bez reakce facky.Ale ano, nekdy kdyz se prekroci hranice, jo pochopim ze se to stane.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 11:03
@ncc1701 píše:
Teď to vypadá, že se opičím s vázou po hlavě :mrgreen: :mrgreen:
Fakt jsem ten příspěvek nade mnou četla až po publikaci toho mého :mrgreen:

Tak ta váza zřejmě láká spoustu lidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 11:07
@Nainuva píše:
Ale samozřejmě. V oné diskuzi šlo ale celkově o blbé chování, žárlení, obviňování ze strany muže a bezdůvodně, když věděl, že partnerka je jen unavená po lécích. A facka padla za odmlouvání :roll: což je trochu přes čáru, ne?V tomhle případě bych facku chápala.

No jasně, v žádném případě ho nechci omlouvat, ale hned jsem si právě vzpomněla na ségru a chtěla jsem vědět, jestli to příjde jen mně nebo je to vlastně v takové situaci přirozené :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.4.14 11:09

Myslím si, že někdy si to ženská fakt zaslouží. Taky jsem občas provokovala tak, že jsem jí už čekala… no naštěstí nepřilítla. Zase mám ale dojem, že pokud se vztah vyhrotí do takových hádek, tak nemá moc smysl ho udržovat, facka nefacka. Zažila jsem fyzické týrání jako malá :,( vyvolává to ve mě dodnes neuvěřitelnou hysterii, když jsem svědkem násilí na ženě. Netoleruji to a nechápu, jak může ženská odpustit chlapovi, že jí zkopal a prohodil dveřma, ale i přes to jsem schopná pochopit, že člověku ujedou nervy a ta ruka vylítne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.4.14 11:10
@Peťule1013 píše:
Tak ta váza zřejmě láká spoustu lidí :mrgreen:

já bych vzala klasicky váleček :mrgreen: ale jsou prostě situace, kdy se člověk neudrží a jednu vlepí. Pokud je to takhle oprávněně, při nevěře nebo ještě horších věcech, tak nejsem proti.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18223
4.4.14 11:13
@Peťule1013 píše:
No jasně, v žádném případě ho nechci omlouvat, ale hned jsem si právě vzpomněla na ségru a chtěla jsem vědět, jestli to příjde jen mně nebo je to vlastně v takové situaci přirozené :?:

jo jo :mrgreen: taky jsem dostala facku- po tom, co jsem ji sama darovala. A zatím se to neopakovalo - je to už asi 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 11:22
@ncc1701 píše:
Moje kamarádka taky dostala facku od bývalého přítele, sama přiznává, že ho vyprovokovala, že do něj tak dlouho ryla a říkala mu, ať není srab a tu facku jí vrazí, až jí ji vrazil. :nevim: Také ho neodsuzuju. Ona kráva samozřejmě hned utíkala na pohotovost a na policii, kde jí řekli, že ho neměla provokovat a že je to její blbost. Kluk jinak normálně příčetnej, po hádce chtěl odejít a ona mu blokovala dveře. Mně jednou můj ex taky tak vytočil, že jsem chtěla rozbít vázu o jeho hlavu, přitom jsem jinak dost klidnej člověk.

Když mě muž opravdu nas..re, že mi už fakt uchází pára, tak ho aspoň odstrčím, prostě musím nějak fyzicky vyjádřit, že se ve mně vaří krev. Jednou jsem ho odstrčila fakt blbě, drkla mu do brýlí a on si o ně rozřízl nos :oops:. Pak celý dny chodil, jakej je chudák, že ho žena bije a rozráží mu nos :lol: Já jsem taky spíš klidná, ale on mě fakt někdy tak vytočí, že taky pěnim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 11:32
@Nainuva píše:
jo jo :mrgreen: taky jsem dostala facku- po tom, co jsem ji sama darovala. A zatím se to neopakovalo - je to už asi 7 let.

Já teda zatím ne, i když teda věřím, že bych jí párkrát zasloužila. A manžel sám říká, že ho fakt někdy svrbí ruka, ale ženskou prostě nemůže. Krom toho ví, že by pak dostal nářez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.4.14 11:35
@Peťule1013 píše:
Já teda zatím ne, i když teda věřím, že bych jí párkrát zasloužila. A manžel sám říká, že ho fakt někdy svrbí ruka, ale ženskou prostě nemůže. Krom toho ví, že by pak dostal nářez :mrgreen:
:lol: jsi drsná, ale já zastávám názor, že když může žena, může i muž. Bavíme se samozřejmě stále o facce, kterou si druhá polovička „zaslouží“, nechci rozvířit debatu o domácím násilí!
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky