Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.
Nepovazuji se za nejaky chraneny druh, abych mlatila chlapi a pak se jim vysivala, ze oni me nemuzou.
Jsem horka hlava, obcas bych i manzelovi jednu ubalila, ale neudelam to. Je jedno, kdo na kom pacha domaci nasili, je to stae nasili a do vztahu nepatri
Ewule0712 píše:Wiolla píše:Nene, pamatoval si, došel s bombonierou za mnou do práce…debil…janibubi píše:Debil!Ewule0712 píše:Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovadojanibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Ja jednou dala byvalemu facku,rekl mi bezduvodne,ze sem kurva…byl opilej.Vratil mi ji(to sem brala jako reflex), ale za pul hodky,mi jeste pridal,abych mela duvod brecet.......A určitě se druhej den omlouval, že to tak nemyslel, že byl jen opilej, že si nic nepamatuje, že?
To je vul ![]()
To je těžké, já si myslím, že by ji chlap vracet neměl. Zvlášť, když má o 30 kg víc než partnerka, to ať mi nikdo neříká, že ty facky mají stejnou intenzitu. A taky proč je dána- pokud ženská byla nevěrná a když ji manžel na to dojde a ona mu poví a cos čekal, ty impotentní chudáčku a dá mu facku, tak se nedivím, že jí to vrátí. Jinak asi ne… ![]()
Ženy se samozřejmě fackovat nesmí a muži taky ne.
Dál to asi rozvádět nebudu, musela bych být nepříjemná.
Jednou jsem manželovi vrazila…musím podotknout, že byl pod parou a hazardoval se svým životem, byli jsme na vodě a on měl najednou spoustu odvahy a sjížděl jez - smrťák - já stála na břehu u 6ti křížků s datama úmrtí stejnejch bláznů jako je on a brečela jsem, když to chvála bohu ve zdraví sjel, tak jsem dostala obrovitánskej vztek a jak jsem k němu doběhla, tak jí měl…čekala jsem že mi jí vrátí, ale kupodivu nic i když svrbění teda určitě měl. Už nikdy bych ho fackovat nechtěla, ale za tuhle se teda nestydím a ani se za ní neomluvám…v té situaci bych mu jí vazila znova.
Když emancipace tak se vším všudy - nedivila bych se , kdyby přilétla.. ![]()
Za mě - fackujou jen hysterky a ty si je zaslouží ( prosím brát s úsměvem, né že mě bude někdo konforntovat)
Lizbeth píše:
Když emancipace tak se vším všudy - nedivila bych se , kdyby přilétla..
Za mě - fackujou jen hysterky a ty si je zaslouží ( prosím brát s úsměvem, né že mě bude někdo konforntovat)
Mám dost podobný názor
Můj ex se vrátil asi potřetí ten večer z hospody, úplně našrot a chtěl se hádat. Samozřejmě toho dosáhl. Nakonec mi neoprávněně začal nadávat do k…y a p..i, tak jsem se neudržela a dala mu facku. Strašnou. Mám docela sílu, málem mu ulítla hlava. Nevrátil mi ji. Protože to bylo spíš vyvrcholení dlouhý krize, ještě ten večer jsem se od něj odstěhovala. Ještě asi 2 měsíce jsem to měla před očima, a ačkoliv se choval jako h…o, dodnes toho lituju, že jsem ho uhodila a nezachovala chladnou hlavu. Ale jak to ve mně bylo nahromaděný, měla jsem rudo. A kdyby mi ji vrátil, nedivila bych se mu.
Ahoj,nečetla jsem všechno,ale myslím si že chlap by ženskou neměl uhodit za žádnejch okolností ai v té největší nas..nosti.To že mu dám facku a on mi jí vrátí já neberu a ni v tom že je to akce-reakce…měl by určitě si uvědomovat kdo před ním stojí…
myslím i že chlap,který takhle bezhlavě vrátí facku,tak pro ránu daleko nejde,co se týče žen
Pro všechny emancipované ženy, které zastávají názor, že chlapovi dát facku můžou, ale oni jim ji v ŽÁDNÉM případě nesmí vrátit nebo dát…
Tož tak takhle si představujete tu vaši rovnoprávnost??
Aha tak to pak jooo, já pořád nevěděl, jak to s tou rovnoprávnosti myslíte, tak už to konečně vím… ![]()
Jinak já vám nevím, ale jsme snad nějací fackovací panáci, které můžete beztrestně mlátit a my se ani nemůžem bránit a tu facku vám vrátit??
PS: Nikdy jsem ženu neuhodil a ani to nemám v plánu, ale kdyby mi facka přiletěla, tak bych ji vrátil, mlátit se nenechám… ![]()
PPS: Když je žena tak „silná“ a dokáže facku dát, tak musí být i dostatečně „silná“ facku přijmout… Nebo-li, když se odhodlá dát chlapovi facku, musí počítat s tím, že ji může dostat i ona…
etatínku, asi máš pravdu, když jsem mu jí vrazila, očekávala jsem že mi jí vrátí, ale nevrátil, ani když byl nadundanej a o to víc si ho vážím
Já jsem mu dala facku jednou za to,že si psal ze ženskýma jak by je o… a v té době jsem byla těhu.No a on rozmlátil dveře ![]()
A co delat,kdyz po letech souziti bez problemu se najednou pohadate skrz blbost a on vam da facana?Pak se rok nic nedelo a pak zase jedna blba hadka a doslo to tak daleko,ze jsem po nem neco svihla a on po me skocil a zkopal me.Pak mi doma brecel a omlouval se,ale ja uz se ho bojim.Toto se stalo asi pred rokem a neco a porad to ve me je.Proc zareagoval takhle?Ale odejit nemuzu.Mame dite a nemam kam jit.
Anonymní píše:
A co delat,kdyz po letech souziti bez problemu se najednou pohadate skrz blbost a on vam da facana?Pak se rok nic nedelo a pak zase jedna blba hadka a doslo to tak daleko,ze jsem po nem neco svihla a on po me skocil a zkopal me.Pak mi doma brecel a omlouval se,ale ja uz se ho bojim.Toto se stalo asi pred rokem a neco a porad to ve me je.Proc zareagoval takhle?Ale odejit nemuzu.Mame dite a nemam kam jit.
Tak když odejít nemůžeš, tak je to vyřešené, ale osobně si myslím, že odejít se dá VŽDYCKY, jen se musí chtít a mít na to odvahu, takže né, že nemůžeš, ale nechceš, nebo na to prostě nemáš… ![]()