Vrátil mi facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
18.3.16 16:05
@martina.se píše:
jste pitomci, co na to říct.. nikdy jsem chlapovi facku nedala :nevim: když mi naštve, zapálim si :lol:

Ne ne, já myslím, že pitomec je určitě jen její chlap. Když dostal přes hubu, tak si jí určitě zasloužil a naopak měl se jí omluvit, protože jí tak vytáčel, že se nedokázala ovládnout. A možná hormony… V žádném případě jí to nesmí vrátit, protože jinak je to hovado a ubožák :mrgreen: že by něco takového zakladatelka čekala, že jí všichni odepíšou? ;)
Jinak příspěvek je myšlen samo ironicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
18.3.16 16:12
@zoidberg píše: Že si nemáš troufat na silnějšího. Jakmile spustíš bitku, je třeba nést následky.

Aaa, praxe z domácího prostředí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
18.3.16 16:18

Pokud jednu pošlu, je adekvátní čekat že se mi vrátí. Sama jsem pár facek od muže dostala jen jednou, a musím přiznat že vcelku zaslouženě. Mám totiž dar nezavřít klapačku a rozebírat jedno a to samé hodně dlouho :oops: :D z jeho strany to byl spíš takový výkřik, než že by měl touhu mě tlouct, ovšem můj reflex zafungoval a ve vteřině měl dvakrát takovou zpátky. Ano uznávám, dospělí lidé by měli umět ovládat vztek, ale což… Je to jako hozený kámen, vrátit se to nedá. Výchovný efekt to mělo pro oba, já se krotim a on vydrží ještě větší pindy než jsem kdy měla já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81601
18.3.16 17:16

„Vy u vás neboxujete?“
„Ne, my se prosím fackujem.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
18.3.16 17:19
@inkakřivák píše:
„Vy u vás neboxujete?“
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.3.16 17:34
@inkakřivák píše:
„Vy u vás neboxujete?“

Tohle mě přesně napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
20.3.16 09:18
@Chytrak píše:
Ne ne, já myslím, že pitomec je určitě jen její chlap. Když dostal přes hubu, tak si jí určitě zasloužil a naopak měl se jí omluvit, protože jí tak vytáčel, že se nedokázala ovládnout. A možná hormony… V žádném případě jí to nesmí vrátit, protože jinak je to hovado a ubožák :mrgreen: že by něco takového zakladatelka čekala, že jí všichni odepíšou? ;)
Jinak příspěvek je myšlen samo ironicky…
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria