Vrátil mi facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111verunka111
28.5.14 09:52
@White_Queen píše:
Určitě u něj zůstaň, však je to super partner pro život - lepšího tátu pro dítě si nemůžeš představit… A to že tě mlátí? Dyť na tom nic neni, my s přítelem ani neusnem, pokud si oba nedáme pořádně do držky :roll:

Krásná ironie :lol:

• Citovat
  • Upravit
3540
28.5.14 09:53

Hele ty se nech fackovat jak chceš, jestli ti to vyhovuje.. ale nevystavuj tomu dítě! Chceš aby malá žila v tom, že domácí násilí je v pořádku? Aby sem tam taky něco vyfasovala? Ještě jí nezapomeň vysvětlit, že si to zasloužila, protože křičela když tatínek chce odpočívat!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 09:53
@zhanet píše:
@Mia82 Tak to bylo i u nás.. ITÁLIE je na denním pořádku. :D Lev a Lev.. :zed: :D

No tohleto miluju, omlouvání konfliktů znamením :roll: :roll:. Mě teda ubližovat partnerovi fyzicky, byť sebemíň nebo v náznaku, normální nepřijde. Stejně tak mi nepřijde normální mít s nejbližším člověkem tak velký hádky, že se jeden nebo druhej neudrží a fyzicky toho druhýho napadne, fakt ne :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.5.14 09:58
@hBod píše:
Ne že bych se ho chtěl zastávat, první rána padla od tebe, nevyvoláváš ty hádky náhodou??

pokud chlap doma nepřeloží stéblo, matka dítě uspí a on začne řvát nebo si pouštět nahlas muziku, no promiň, ale to by se snad hádala každá a právem. Fyzické násilí se obhájit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
28.5.14 10:00
@Anonymní píše:
Já vím, a nejsem hloupá, dokud sem to nezažila taky sem si říkala na me by šáhnul jen jednou a už bych odešla nenechala bych si to líbit a podobne ale ono je neco jiného to zažít. Pořád mám v hlavě jestli to neni mnou. Taky to se mnou nemá lehkýa hlavně nechci ho omlouvat to vubec ne ale napsala sem vám sem ty jeho nejvetsi protiklady a hlavne jenom protiklady. Kdyby na nem nebylo nic dobrého tak bych s ním nebyla. Jsem v težký situaci, jsem mladá a jít sice mám kam, k rodičum ale jde o to, že oni ho mají strašně rádi. Nesnášim to na nem ale on se dokáže strašně přetvařovat. Když sme doma musim ho prosit aby si s malou pohrál aby si jí vzal ale jakmile nekam jdeme natož k rodičum tak jen co vylezeme tak ukaž já si jí vezmu a ukaž já jí nakrmim a je strašně milej a se všim jim pomuže, takže oni ho milují a já si jen stěžuju. Já už mela předtim vztah a taky sme se hodne hádali, takže moje rodina zaujímá názor že já sem hádavá a nevděčná a on je skvelej a to jen me pořád neco vadí. Nepochopili by to proč odcházim, vyčítali by mi to a vím že já bych si to pak začala určite vyčítat taky a říkala bych si že sem to mela vytržet kvuli malý a tak. Když se s rodičema o tom bavim že nejsme štastná tak mávnou rukou a řeknou jedou spolu máte díte tak spolu musíte neco vydržet, a bohužel i pár facek přehlížejí :( Neříkám že by mi nepomohli určite jo mám kam jít a i finančně by me podpořili, ale strašně bych si to od rodiny vyžrala a bojim se že i já bych se pak obvinovala :( pořád si řikam že od toho co se stalo když sme přišli z porodnice tak už se ovládal, zmenil se a tohle byl jen ulet a mužu si za to sama. Už strašně dlouho přemýšlim že odejdu ale všichni komu se s tim sverim mi říkají že se s ním mám přece dobře že si nemám na co stěžovat, že nepřebaluje a nekoupe? no a je to přece chlap, halvní je že nosí peníze. Tak nevím… :(

další, která omlouvá hajzla :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
800
28.5.14 10:03

.

Příspěvek upraven 05.06.14 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.5.14 10:08
@hBod píše:
@belladonnaNic neobhajuji, já u toho nebyl, ten poslední incident s monoklem spíš vypadá, že se po ní ohnal, když jednu schytal :nevim:

pravda že neobhajuješ, ale ptát se kdo začíná hádky mi připadá zbytečné. Když už měl v minulosti muž takovéhle reakce, chová se bezohledně, tak je jediná rada jít bydlet k těm rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
28.5.14 10:18

.

Příspěvek upraven 05.06.14 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.5.14 10:24

Ježíš, tady na něco zareaguju a už je z toho, že to beru podle znamení. :D Určitě není normální, když je doma fyzické násilí, tak jak psychické, jak jsem už psala.. ale prostě jsem zareagovala na jednu věc, páč mi to přišlo vtipné.. Na takového chlapa, jak se tady psalo, že uhodil ženu i když měla v náručí miminko, atd. bych se mohla z vysoka vysr*t!! Jen mi šlo o to, že prostě je jasné, že žádný vztah nebude ideální a nebude to pořád harmonické. V každém vztahu ujedou nervy a pár se pohádá, nebo snad ne? :roll: Jestli ne, tak to těm kteří to mají ideální a krásné, vášnivé a nevím co všechno po celý vztah, tak těm tleskám! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.14 10:26

@Beruška-Boubelka neomlouvám! Ale od něj sliším, že si za to mužu sama že mám blbý kecy. Od rodiču slišim že sem hádavá a že se snim mám přece dobře a že neni tak špatnej a že mě znají jaká já sem a že určite za to mužu já, tak to potom človek vážně uvažuje že si za to asi muže sám. Rodiče jsou jiný než já, já sem temperamentní, oni mají rádi svuj klid. vždycky jsou všude včas, já přijdu vždykcy pozde. Vždycky mají všechno nalinkované a já narušuju program. Podle nich sem hádavý typ(asi vážně jsem) a on je sympatickej a skvelej táta, takže to já sem zdroj problemu. To si pak človek řekne, že kdybych taková nebyla tak on by me nemlátil, a když se rozhodnu odejít a okolí mi to bude vyčítat tak taky začnu mít výčitky že jsem za to mohla já a že kvuli me je malá bez táty. Já vím takovýho tátu jí přece nemužu přát ale mámu podle všeho taky nemá ideální :(

• Citovat
  • Upravit
800
28.5.14 10:32

.

Příspěvek upraven 05.06.14 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
28.5.14 10:35
@Anonymní píše:
@Beruška-Boubelka neomlouvám! Ale od něj sliším, že si za to mužu sama že mám blbý kecy. Od rodiču slišim že sem hádavá a že se snim mám přece dobře a že neni tak špatnej a že mě znají jaká já sem a že určite za to mužu já, tak to potom človek vážně uvažuje že si za to asi muže sám. Rodiče jsou jiný než já, já sem temperamentní, oni mají rádi svuj klid. vždycky jsou všude včas, já přijdu vždykcy pozde. Vždycky mají všechno nalinkované a já narušuju program. Podle nich sem hádavý typ(asi vážně jsem) a on je sympatickej a skvelej táta, takže to já sem zdroj problemu. To si pak človek řekne, že kdybych taková nebyla tak on by me nemlátil, a když se rozhodnu odejít a okolí mi to bude vyčítat tak taky začnu mít výčitky že jsem za to mohla já a že kvuli me je malá bez táty. Já vím takovýho tátu jí přece nemužu přát ale mámu podle všeho taky nemá ideální :(

Nebuď hloupá!!! rodiče od něj dostali lokta? kamarádi od něj dostali facku? Žiješ s ním ty a hlavně tvoje dítě! Tak jim řekni jak to bylo a když to nebudou poslouchat tak pokrč rameny a víc to nerozebírej. Prostě už s ním nechceš být a hotovo, lidi se rozchází z hloupějších důvodů… Když už nemyslíš na sebe tak mysli na malou!!! Neumí se chovat ani k tobě ani k ní, před ostatníma se přetvařuje tak co je to za člověka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.14 10:42

Ale máte pravdu v tom, že pokud se přizpusobim názoru mých rodiču a zustanu s ním i přesto že nejsem štastná a že padne sem tam facka tak jako bych malou učila stejný názor. Musim jí ukazat že tohle neni normální a že tohle si k ní nikdo dovolovat nesmí, nebo že ona si to nesmí nechat líbit. Nechci aby si jendou našla nekoho kdo jí uhodí a ona by si řekla, mamka to taky snášela tak já s ním tedy taky zustanu, to nee! Jen se strašně bojím že mi jednou vyčte že sem odešla a že to byla moje vina :(

• Citovat
  • Upravit
1972
28.5.14 10:42
@Anonymní píše:
@Beruška-Boubelka neomlouvám! Ale od něj sliším, že si za to mužu sama že mám blbý kecy. Od rodiču slišim že sem hádavá a že se snim mám přece dobře a že neni tak špatnej a že mě znají jaká já sem a že určite za to mužu já, tak to potom človek vážně uvažuje že si za to asi muže sám. Rodiče jsou jiný než já, já sem temperamentní, oni mají rádi svuj klid. vždycky jsou všude včas, já přijdu vždykcy pozde. Vždycky mají všechno nalinkované a já narušuju program. Podle nich sem hádavý typ(asi vážně jsem) a on je sympatickej a skvelej táta, takže to já sem zdroj problemu. To si pak človek řekne, že kdybych taková nebyla tak on by me nemlátil, a když se rozhodnu odejít a okolí mi to bude vyčítat tak taky začnu mít výčitky že jsem za to mohla já a že kvuli me je malá bez táty. Já vím takovýho tátu jí přece nemužu přát ale mámu podle všeho taky nemá ideální :(

Hele, tebe mně líto není. Seš hloupá, že s ním zůstáváš a děláš mu fackovacího panáka a hromosvod na jeho debilní nálady. Je to zamindrákovanej idiot, který si na tobě léčí svoje komplexy. Ale ty můžeš odejít. Jestli to uděláš nebo ne je jen tvoje věc. Pokud to ale neuděláš jsi z mýho pohledu srab a sobec kvůli dítěti! :zed:
Toho jedinýho je mně v celé té situaci líto, protože pokud s tím grázlem zůstaneš zničíš mu celý dětství a následky si v sobě ponese celý život. A to, že časem taky bude dostávat, je celkem jistý.
A na to, jestli se líbí nebo nelíbí rodičům vůbec nehleď, oni s ním nežijí a vidí jenom to divadýlko co hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
28.5.14 10:49

Já bych mu zamávala už po té první facce.. :mavam: :roll: Podle mě tohle není vůbec v pořádku. S takovým člověkem bych nemohla žít. Měj nějakou hrdost.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky