Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wiolla píše:
Kdybych mu ji dala první, tak by mě ta od něj nepřekvapila. Dodržení pravidla: ženy se nemlátí, bych nečekala.
Pokud bychom se jen hádali a on by mě uhodil první, už by mě vživotě neviděl…
Presne tak…
prijde mi to jako reflex..
Ewule0712 píše:Wiolla píše:PravdaEwule0712 píše: …ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. …No jo a kdo by to rozsoudil/posoudil, zda měla či neměla pádný důvod. Přece každý může mít svou pravdu a vidět věc jinak (z jiného úhlu).těžká otázka. Selský rozum mi říká - reflex, ale nechtěla bych ten reflex zažít
Já bych zas nechtěla zažít, že bych se přestala ovládat, přestla být „dáma“ a uhodila jako první. Teda ne, že bych na to neměla občas chuť
, ale tak nějak si říkám, jak jednou tuhle tenkou hranici člově překročí… ![]()
Wiolla píše:Ewule0712 píše:Já bych zas nechtěla zažít, že bych se přestala ovládat, přestla být „dáma“ a uhodila jako první. Teda ne, že bych na to neměla občas chuťWiolla píše:PravdaEwule0712 píše: …ale kdyby k tomu měla opravdu pádnej důvod, tak by jí to vracet neměl a pokud ani, tak sbohem! A pokud by důvod neměla a jen by jí ruply nervy, tak pokud by jí to vrátil, tak bych to brala jako zub za zub. …No jo a kdo by to rozsoudil/posoudil, zda měla či neměla pádný důvod. Přece každý může mít svou pravdu a vidět věc jinak (z jiného úhlu).těžká otázka. Selský rozum mi říká - reflex, ale nechtěla bych ten reflex zažít
, ale tak nějak si říkám, jak jednou tuhle tenkou hranici člově překročí…
Presne,chut na to ma asi nekdy kazdej,ale aby se ta hranice casem neposunula.....
JJ, jednou se hranice překročí a příště jako by neexistovala.
Ja jednou dala byvalemu facku,rekl mi bezduvodne,ze sem kurva…byl opilej.Vratil mi ji(to sem brala jako reflex), ale za pul hodky,mi jeste pridal,abych mela duvod brecet.......
janibubi píše:
Ja jednou dala byvalemu facku,rekl mi bezduvodne,ze sem kurva…byl opilej.Vratil mi ji(to sem brala jako reflex), ale za pul hodky,mi jeste pridal,abych mela duvod brecet.......
To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr ![]()
Ewule0712 píše:janibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovado ![]()
janibubi píše:Ewule0712 píše:Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovadojanibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Mě bejvalej začal škrtit, měl taky nakoupeno a já jsem nepoznala, že nemá boty flekatý, ale že je to špatně rozetřený krém na boty!!!! Chtěla jsem mu takovou vlepit a zastavila jsem se, do teď toho lituju
))) že jsem mu ji nevlepila.
Ewule0712 píše:janibubi píše:Mě bejvalej začal škrtit, měl taky nakoupeno a já jsem nepoznala, že nemá boty flekatý, ale že je to špatně rozetřený krém na boty!!!! Chtěla jsem mu takovou vlepit a zastavila jsem se, do teď toho litujuEwule0712 píše:Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovadojanibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Ja jednou dala byvalemu facku,rekl mi bezduvodne,ze sem kurva…byl opilej.Vratil mi ji(to sem brala jako reflex), ale za pul hodky,mi jeste pridal,abych mela duvod brecet.......))) že jsem mu ji nevlepila.
Bud rada,kdo vi,jak by se zachoval…
janibubi píše:Ewule0712 píše:Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovadojanibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Debil!
A určitě se druhej den omlouval, že to tak nemyslel, že byl jen opilej, že si nic nepamatuje, že? ![]()
janibubi píše:Ewule0712 píše:Bud rada,kdo vi,jak by se zachoval…janibubi píše:Mě bejvalej začal škrtit, měl taky nakoupeno a já jsem nepoznala, že nemá boty flekatý, ale že je to špatně rozetřený krém na boty!!!! Chtěla jsem mu takovou vlepit a zastavila jsem se, do teď toho litujuEwule0712 píše:Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovadojanibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Ja jednou dala byvalemu facku,rekl mi bezduvodne,ze sem kurva…byl opilej.Vratil mi ji(to sem brala jako reflex), ale za pul hodky,mi jeste pridal,abych mela duvod brecet.......))) že jsem mu ji nevlepila.
Taky si mohla bejt mrtvá… ![]()
Anonymní píše:
Ahoj,
kdyby ste pri hadce s partnerem,nemu dala prvni facku a on vam ji vratil,brala by ste to jako reflex,nebo tak,ze vas uhodil a zensky se fackovat nesmi?Cetla sem o tom na netu clanek,tak me zajima,jak by ste to braly vy,diky.
reflex
Wiolla píše:janibubi píše:Debil!Ewule0712 píše:Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovadojanibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Ja jednou dala byvalemu facku,rekl mi bezduvodne,ze sem kurva…byl opilej.Vratil mi ji(to sem brala jako reflex), ale za pul hodky,mi jeste pridal,abych mela duvod brecet.......A určitě se druhej den omlouval, že to tak nemyslel, že byl jen opilej, že si nic nepamatuje, že?
No ja mela modrou ruku a oko,takze sem mu to dokazovat nemusela idiotovi.
Wiolla píše:janibubi píše:Debil!Ewule0712 píše:Jasan,byl bejvalej hned. 130kg hovadojanibubi píše:To je dobře, že už je to bejvalej! vrrrr
Ja jednou dala byvalemu facku,rekl mi bezduvodne,ze sem kurva…byl opilej.Vratil mi ji(to sem brala jako reflex), ale za pul hodky,mi jeste pridal,abych mela duvod brecet.......A určitě se druhej den omlouval, že to tak nemyslel, že byl jen opilej, že si nic nepamatuje, že?
Nene, pamatoval si, došel s bombonierou za mnou do práce…debil…
jj kazdej pri hadce si mysli,ze je v pravu a druhej ne......