Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Veranoahojky…
tak přidám svou zkušenost:
Firkon Verano (přední aretovací nafukovací kola)…suupeer kočárek. Spokojenost. Hluboká korbička je jedna z nejdelších na trhu. Naše malá je začátkem března…a je dlooouhá(má teď 78cm v 8 měs…což je tak roční míra). Pořád jezdíme v hlubokém i s fusakem, protože využíváme polohování zad. Máme zimní(kožíšek) a letní(bavlna-žirafky) vnitřek korbičky: super věc. Manévrování s kočárem perfektní, výška rukojeti taky (velký manža:)Košík velký a krásně přístupný. Taška ke kočáru taky dobrá…A hlavně máme krááásnou starorůžovou barvičku, která budí pořád zájem okolí:)Byla to limitovaná série,na kterou jsme při kupování krapet čekali…
Sporťák jsem zkoušela,ale nevyhovje nám,když srovnám s hlubokým. V zimě se určitě mimčo vleze krásně do korbičky-a bude mu mnohem tepleji.
Takže když porovnám cenu setu-i kdyby jsme sportovní verzi nevyužili-tak pořád super.Kamoška ho má taky- a je spokojená i s tou sportovní. Takže je to asi u každého jinak. My kupovali na www.batolatko.cz a spokojenost.
Jen asi kočárek prodáme, protože chce babi koupit Elli k vánocům nový sporťák…a to by jsme už nevyužili- a taky by jsme neměli kam dát.
Takže kdyby měl někdo zájem: tak krásný staro-růůůžový, v záruce(1/2012), používaný 8měs.v perfektním stavu!!!!
Ahoj Raad, jsem ráda, že tu píše někdo další ohledně Firkonu. My ho budeme kupovat taky, už máme i vybranou barvičku, ale ještě jsme pro něj nebyli, přítel je furt v práci, tak musím ještě počkat. S tím sporťákem to je asi jak to přísloví, sto lidí sto chutí. Někdo s ním spokojený je a někdo není. Uvidíme, až vyzkoušíme, co to bude dělat. My budeme mít tuto barvu ![]()
Jj, bude to Zuzanka. Ale přítel chtěl červený kočár i kdybychom čekali kluka, takže bude event. i na druhé dítko ![]()
Ahoj. Pro ty, co se rozhodují, zda tento kočárek koupit či ne, chci jen upozornit na novinku (2011), že už se prodávají adaptéry na připevnění autosedačky Maxi Cosi Cabriofix. Nám už se to asi nevyplatí, ale třeba se někomu bude hodit.
Ahoj já mám kočárek firkon Verano a nemohu s stěžovat . Je super ovladatelnej má velkej nákupní koš a ta sportovní vezre je špatná jedině v tom že nemá suché zipy postraná na uchycení stříšky ale to už jsem taky vyřešila
. Na zimu je taky super když se za aretují kolečka tak je to jak obyčejná 4 kolka ![]()
mysicka5 píše:
Ahoj já mám kočárek firkon Verano a nemohu s stěžovat . Je super ovladatelnej má velkej nákupní koš a ta sportovní vezre je špatná jedině v tom že nemá suché zipy postraná na uchycení stříšky ale to už jsem taky vyřešila. Na zimu je taky super když se za aretují kolečka tak je to jak obyčejná 4 kolka
Ahoj všem, už začali od dubna dělat i novou verzi Firkon Verano Long a musím uznat, že tenhle kočárek je už hodně vychytaný. Co se týče sportovní verze, tak ta je o hodně větší (širší a delší) než původní verze a má hlavně svojí vlastní boudičku! Měli jsme již koupenou starou verzi,ale v pohodě nám ji vyměnili za tuhle novou a musím říct, že jsme spokojenější. kupovali jsme v Tuchlovicích.
zdravím maminky ![]()
my si pořídili taktéž Firkon Veráno, budem jezdit, ale až od srpna ![]()
chtěla jsem se optat jak dofukujete kolečka, pumpičkou nebo zajedete na benzinku?
doporučuju dofouknout v pneuservisu . tam není takové riziko že by se přefoukla duše a mohla prasknout . ![]()
Ahoj maminky,
tak jsem zdárně přelouskala celou debatu a jsem velmi rádam že jsem se dostala k dobrému konci, mám tříměsíčního kulíška a sháním kombinaci, na trhu je jich hooodně a už jsem byla zoufalá jaký vybrat, na obrázku super, v reálu vždy něco špatně
určitě to znáte…narazila jsem na Firkon Verano long a po přečtení této debaty mám pocit že jsem snad už vybrala kočárek který bude v poho i v reálu, mouchy Verana jsou vychytány…DOUFÁM ![]()
Velká škoda, že v Batolátku nemají otevřeno i v neděli. Nevíte o nějakém obchodě v Praze a okolí kam, bych ho mohla zítra (vlastně dnes) jít omrknout?
Holky, budeme kočárek kupovat ve Dvoře, nemáte zkušenost s tím, jak to funguje, je na objednávku, nejspíš ano, když mají tolik barevnejch kombinací a jak dlouho se na něj cca čeká?? Díky..
Myslela jsem že jsem našla kočárek snů (konečně) ale z reakcí na sporťák jsem dost rozčarovaná. Líbí se mi více podvozek vario bez otočných koleček do terénu, ale korbička bude asi stejná. Ach jo, všechny kombinace co se mi líbí tak nakonec mají špatnou recenzi na sporťák