Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Veranoholky tak my už jsme nový sporťák koupili, nechtěli jsme nic drahého a tak jsme šli do Babypoint fortuna model 2010, je krásnej, pohodlnej, prostornej, akorát rukojeť je na mě dost vysoko, ale to se přežije.
Ahoj
tak jsme včera videli to PP GT3 byl to favorit…ale už jenom byl
sklamalo nas že ná jen tu brzdu na madle ta klasická dole tam není.bouda nic moc. celkově obr konstrukce a na ni takový nic. Měli tam i nové Jane slalom ale prej se prodávají málo a všichni berou staré kolekce.tak jsme se zatím rozhodli pro Quinny speedi tříkolku.
Ahojky holky…ja myslela že už mám vybraný kočárek…přečetla jsem všechny vaše příspěvky a myslela jsem že pujdu do kočárku Firkon Verano. Ale ted když píšete že sportovní verze je lehce řečeno nic moc…tak nevím…
přemýšlela jsem nad X-landrem, ale prej je malá korbička. Když jsem tady procházela různe diskuse tak jsem objevila zrovna Firkon a zaujala mne cena a hlavne velikost (mimi mame mit v srpnu) a podle vaších přízpěvků jsem zjistila že jste neměli v zime problém dát miminka do korbičky i s fusákem…ale co jste ted reagovali na sporták…to už se mi nelibí…tak nevím ![]()
nebo jít do firkonu s tým že na jaře budeme vybírat jiný sporták ![]()
ja snad žádny kočárek nevyberu ![]()
tajanko dneska bych to udělala asi tak, že si koupím jen hluboký kočár (asi i s vajíčkem, to se nám šiklo) a sporťák nechám na později a koupím ho jen jako sporťák. v kombinaci už ne.
do samotnýho hlubokýho Firkonu bych nyní šla do Yvonne, nebo jak se to píše, koupila si ho kamarádka, a nová verze 2010 je pěkná! má úplně jinou stříšku, prostornější a především je sklápěcí pouze taháním, nemusí se nic mačkat, celkově mi přijde hezčí a má přehazovací rukojeť, což se hodí při sluníčku opravdu velmi!
korbička vypadá jako Verano,
podvozek má 4 velká odpružená kola.
je těžší než Verano i Swing.
my koupili třeba slunečník a ten je na hovňajs, ta rukojeť je podle mě lepší (pokud se moc často nemění směr jízdy
).
ale jinak kdybych se měla znova rozhodovat teď, co už mám zkušenosti, tak si koupím hlubokou Inglesinu Sofii a sporťák Jané Slalom Pro.
Teď už na to ale bohužel nejsou peníze ![]()
tak jsme dali malou do sportaku od Verana. ječí tam šílene.vůbec tam nechce být.když byla zima a měla tam lehký fusak tak v poho ale ted ani za nic. myslíte že je nepohodlný. to lehátko je teda dost tvrdé. jak jste to měli vy? dík
já myslím, že to tím nebude. taková inglesina magnum je mnohem tvrdší.
no každopádně náš kluk ve sportáku neřval, jen se do něj prostě moc nevešel ![]()
Holky, buchty, kamarádky koukaly jste na kočárek EasyWalker Qtro? Co na něj říkáte
ahojky, tak jsem si ho našla a mě se nelíbí hranatý kočárky… a sporták má strašně malou stříšku…
taky se mi nelíbi. Připomína trochu Verano a to už nik dy.půjde z domu. malá absolutne nechce do sportáku.koupili jsme jiný kočár.a podvozek- zač. se nám olupovat černá barva ![]()
jo asi jsem to sem nenapsala, ale koupili jsem Jane slalom pro 2008, v akci za 8990,– i s nánožníkem místo za 12900,– na výběr byl jen modrý, ale je hezký a hlavně- je to koráb ![]()
chci se zeptat- prodávala jsi ten Firkon? dá se to vůbec prodat?dík
Dala jsem inzeráty, ale málo, moc jsem se nesnažila, protože jsem se nakonec rozhodla, že si ten hlubokej chci nechat, vyhovoval mi, i to, že mám edva podvozky. ozvali se mi 2 lidi, tak jsem jim řekla, že už je prodanej.
jinak myslím, že ho prodáš dokud má záruku, pak už hůř a budeš muset dost dolů.
No tak to jste mě moc nepotěšily s tím sporťákem. Já teda kupovala Firkona jen kvůli hluboké verzi, mám sporťák po starší dceři a byla jsem s ním naprosto spokojená. Tak jak to tady tak čtu, tak si budu muset vystačit s ním. Má sice nenafukovací kola, ale když to stačilo pro starší dceru, vystačíme s tím i pro mladší. Nejdřív samo vyzkouším sportovní verzi Firkonu, ale nechci dřív než na jaře. Ovšem dcera má už teď v korbičce jen malou rezervu (nevím, po kom je tak dlouhá
), tak doufám, že se tam vejde celou zimu i s fusakem.
Tak jsem dneska vytáhla sportovní verzi. Jen proto, že jsem byla zvědavá, jestli budu taky tak nespokojená jako vy, ale musím říct, že jsem byla mile překvapená. Do lehu jde dát krásně, nic mi tam nevlaje. Jediné, co mě trošku mrzí, je to, že nejde boudička stáhnout jen trochu. Madlo nedrží v každé poloze (jak jsem zvyklá od hluboké verze). Je pravda, že jsem ho vyzkoušela jen chvíli, vzali jsme ho na dvoudenní pobyt u našich, tak uvidím, až ho budu používat pořád. To ale plánuju až na jaře (pokud se malá do korbičky vejde s fusakem - už teď je dlouho skoro jako starší dcera v roce).
Ahoj holky, dívám se, že uplynula zase nějaká doba a že tady dlouho nikdo nepsal. Najdou se nějaké nové maminky, které doma Firkon Verano mají a používají ho?
Na hlubokou verzi jsem našla odezvy dobré, ale co ten sporťák? Mám z toho docela obavy. Mimčo by se nám mělo narodit koncem března 2011, a právě vůbec nevím, jak tu další zimu, vejde se ještě do hlubokého nebo už bude potřeba sporťák? ![]()