Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoSouhlas se senegalus. Kočárek jsme koupili na doporučení kamarádky, máme ho téměř 3 roky a jezdí v něm už naše druhé dítě. Rozhodně bych neměnila…
Já mám z kočárku naprosto stejný dojem jako senegalus. Nikdy jsem s ním problém neměla, jezdilo se mi s ním krásně, ještě mi i slza ukápla, jak jsem ho prodávala. Chci ale teď už por malou golfky, tak jsem ho prodala. na další dítě bych ho nejspíše koupila znovu.
To ráda čtu, že nejsem sama, komu Verano vyhovuje a neměl s ním extra problém. Já jsem si nakonec minulý týden pořídila na ten náš podvozek z r. 2010 tu sportovní nástavbu Long a jsem spokojená, když to porovnám s tou naší starou sportovní verzí. Jak jsem ji převezla domů, hned mi do ní vlezl náš tříleťáček a vešel se tam! Má 93 cm, takže by tam moh i ležet, ale je fakt, že takhle velký dítě bych tlačit nechtěla. A hned jsem v ní povozila i druhého mrňouse, osmiměsíčního, a taky spokojenost, ať vleže, tak v polosedě, ale ten se ještě krásně vejde do hluboké korby, akorát z ní začíná vylézat.
Já jsem taky moc spokojená, teď jsem sice měla možnost povozit v XLanderu, který je o něco lehčí, ale zase má krátkou sportovní korbu, takže za mě s Veranem spokojenost ![]()
@sad 1 potrebuji radu jak se da slozit podvozek? Nejde mi to…
Teda, jak to tu čtu, tak my snad museli mít štěstí, když jsme ho kupovali, protože mně naopak přijde, že se s ním vůbec nenadřu, vůbec nemusím tlačit jak vůl, jede jak po másle, a to jsme jezdili i do lesa, do různých terénů. I babičky jsou potěšené, jak to jede samo. Proto se bojím pořizovat jiný sporťák, že třeba nebude tak dobře jezdit, pružit. Váhově mi přijde na sporťák taky normální. Zvedám ho do Berlinga, nemusím ho skládat, bafnu ho a vyzvednu v pohodě. S dítětem ho vynáším tedy jen čtyři schůdky, protože bydlíme v přízemí. Kdo ví, jak to v tom Polsku tedy vyrábí, kus od kusu jinak odpružený, seřízený nebo co.