Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1608
29.6.11 08:59

Ahoj lyrico,
bohužel nevím kde je Dvůr, ale včera jsem si psala s pánem z Batolátka, a psal, že je tento kočárek (verano long) momentálně nejprodávanější model na trhu a že kočárky Firkon vyšly v testu MF dnes nejlépe. A mimo jiné i to, že na obchodě mají spoustu barevných kombinací skladem, takže pokud by se nějaký zalíbil, můžeš si ho klidně odvézt :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.6.11 10:35
A nebo ho zaplatit a nechat tam až do porodu ale stačí jim i zálohu . Já jim dávala 2000,– v tom batolátku . A když tu kombinaci mít nebudou tak ti zavolaj že už jí maj :-))) :palec: :palec:
geegoun píše:
Ahoj lyrico,
bohužel nevím kde je Dvůr, ale včera jsem si psala s pánem z Batolátka, a psal, že je tento kočárek (verano long) momentálně nejprodávanější model na trhu a že kočárky Firkon vyšly v testu MF dnes nejlépe. A mimo jiné i to, že na obchodě mají spoustu barevných kombinací skladem, takže pokud by se nějaký zalíbil, můžeš si ho klidně odvézt :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.8.11 21:24

Firkon nebo X-lander

Ahoj holky, nevíte zda je někde v obchodě k vidění kočár Firkon Verano long v Moravskoslezském kraji? Chtěla bych kočár do terénu - les, kamenitá cesta, louka a rozhoduji se mezi Firkonem, X-landerem a Espiro enzo evo. Ten je prý odpružený, x-lander mi přijde ale lehčí a líbivější - ale nevím co v terénu. Firkon jsem v obchodě nikde nenašla. Díky. Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.8.11 21:42

Ahoj sice nevim kde je na morave k videni firkon ale ja teda s kocarem jezdim vsude vcetme louky,lesa,kamenite cesty. A firkon verano ma s korbou 12kilo coz mi pride dost lehke oroti jinejm. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.8.11 21:44
mysicka5 píše:
Ahoj sice nevim kde je na morave k videni firkon ale ja teda s kocarem jezdim vsude vcetme louky,lesa,kamenite cesty. A firkon verano ma s korbou 12kilo coz mi pride dost lehke oroti jinejm. :)))

A co odpružení - nedrncá to hodně i na kamenité cestě pro malé mimčo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.8.11 22:32

ani ne jen to chce trochu casu nez se rozhybou pruziny jak je to nove tak jsou trosku tvrdsi ale jinak je to pak super.Kdyz je to dite v korbicce tak to tak nevnima ale kdyz je starsi tak se mu to naopak libi ze to drnca a hulaka u toho :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.8.11 22:35

Tak předpokládám spokojenost na tvé straně. Nebo jsi našla nějakou chybičku? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.8.11 22:46

Ja mam teda ten lonskej model ale ve spodku zadny rodil neni jen ze ten muj model ma predavaci strisku a na sportovni verzi neni suchej zip ale to uz je vyreseno. U te long verze uz ma i sportak vlastni strisku. Ale jinak se uz neda nic vytknout. Dobry je si koupit zimni pytel na 5 bodove pasy :-)))) Ja mam od Womar s berankem a spokojenost :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.8.11 21:07

Ahojda ja byla ve Dvoře Králové a mají novou otevřenou prodejnu se všema barvama od Firkona i jiných značek z toho výběru bych brala všechny ale nakonec to vyhrál červeno černy :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.10.11 11:31

Holky, chci se zeptat, když jsem kupovala kočárek, zapoměla jsem blbec přidat do košíku i pláštěnku, no tak jsem ji chtěla objednat, ale nechce se mi moc dávat necelé dvě stovky za pláštěnku a pak 150,– za poštovko. U nás tyhle kočárky nemají, jaká jiná pláštěnka je k němu vhodná? Nějaká univerzální, díky za pomoc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.10.11 11:49

lyrico já jsem ted řešila to samo, pláštěnku na hlubokou korbu, ale Peg perego navetta, za originál chtěli víc než 800,– 8-o a narazila jsem na pláštěnku v Rossmanu v akci za 89,– kč a sedí celkem hezky…jinak stojí asi 120 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.10.11 11:51

Ona korbička u toho PP je podobná, že? Taky větší, jako u Firkonu nebo ne? ..No tak že bych tam mrkla :think:
No jako oni chtějí za origoš Firkon necelá dvě kilča, ale štve mě dávat tu samou částku za poštovný :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.10.11 11:54

Jo myslím, že rozměry budou podobné, přemýšlela jsem o univerzálu od emitexu, ale když jsem narazila na tuhle akci, tak jsem to využila a fakt sedí dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.10.11 11:54
Romanetka píše:
Jo myslím, že rozměry budou podobné, přemýšlela jsem o univerzálu od emitexu, ale když jsem narazila na tuhle akci, tak jsem to využila a fakt sedí dobře…

Tak moc díky za tip :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.10.11 12:40
Ahoj já jsem origo firkon stratila tak jsem si jí koupila v Rossmanu a sedí perfektně akorád si budu muset koupi new jwlikož mi jí kluk prokousal na několika místech :cert: :cert:
lyrica píše:
Romanetka píše:
Jo myslím, že rozměry budou podobné, přemýšlela jsem o univerzálu od emitexu, ale když jsem narazila na tuhle akci, tak jsem to využila a fakt sedí dobře…
Tak moc díky za tip :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4