Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoAhoj lyrico,
bohužel nevím kde je Dvůr, ale včera jsem si psala s pánem z Batolátka, a psal, že je tento kočárek (verano long) momentálně nejprodávanější model na trhu a že kočárky Firkon vyšly v testu MF dnes nejlépe. A mimo jiné i to, že na obchodě mají spoustu barevných kombinací skladem, takže pokud by se nějaký zalíbil, můžeš si ho klidně odvézt
![]()
geegoun píše:
Ahoj lyrico,
bohužel nevím kde je Dvůr, ale včera jsem si psala s pánem z Batolátka, a psal, že je tento kočárek (verano long) momentálně nejprodávanější model na trhu a že kočárky Firkon vyšly v testu MF dnes nejlépe. A mimo jiné i to, že na obchodě mají spoustu barevných kombinací skladem, takže pokud by se nějaký zalíbil, můžeš si ho klidně odvézt![]()
![]()
Ahoj holky, nevíte zda je někde v obchodě k vidění kočár Firkon Verano long v Moravskoslezském kraji? Chtěla bych kočár do terénu - les, kamenitá cesta, louka a rozhoduji se mezi Firkonem, X-landerem a Espiro enzo evo. Ten je prý odpružený, x-lander mi přijde ale lehčí a líbivější - ale nevím co v terénu. Firkon jsem v obchodě nikde nenašla. Díky. Jája
Ahoj sice nevim kde je na morave k videni firkon ale ja teda s kocarem jezdim vsude vcetme louky,lesa,kamenite cesty. A firkon verano ma s korbou 12kilo coz mi pride dost lehke oroti jinejm. ![]()
mysicka5 píše:
Ahoj sice nevim kde je na morave k videni firkon ale ja teda s kocarem jezdim vsude vcetme louky,lesa,kamenite cesty. A firkon verano ma s korbou 12kilo coz mi pride dost lehke oroti jinejm.
A co odpružení - nedrncá to hodně i na kamenité cestě pro malé mimčo? Díky.
ani ne jen to chce trochu casu nez se rozhybou pruziny jak je to nove tak jsou trosku tvrdsi ale jinak je to pak super.Kdyz je to dite v korbicce tak to tak nevnima ale kdyz je starsi tak se mu to naopak libi ze to drnca a hulaka u toho ![]()
Tak předpokládám spokojenost na tvé straně. Nebo jsi našla nějakou chybičku? Díky.
Ja mam teda ten lonskej model ale ve spodku zadny rodil neni jen ze ten muj model ma predavaci strisku a na sportovni verzi neni suchej zip ale to uz je vyreseno. U te long verze uz ma i sportak vlastni strisku. Ale jinak se uz neda nic vytknout. Dobry je si koupit zimni pytel na 5 bodove pasy
Ja mam od Womar s berankem a spokojenost ![]()
Ahojda ja byla ve Dvoře Králové a mají novou otevřenou prodejnu se všema barvama od Firkona i jiných značek z toho výběru bych brala všechny ale nakonec to vyhrál červeno černy
![]()
Holky, chci se zeptat, když jsem kupovala kočárek, zapoměla jsem blbec přidat do košíku i pláštěnku, no tak jsem ji chtěla objednat, ale nechce se mi moc dávat necelé dvě stovky za pláštěnku a pak 150,– za poštovko. U nás tyhle kočárky nemají, jaká jiná pláštěnka je k němu vhodná? Nějaká univerzální, díky za pomoc ![]()
lyrico já jsem ted řešila to samo, pláštěnku na hlubokou korbu, ale Peg perego navetta, za originál chtěli víc než 800,–
a narazila jsem na pláštěnku v Rossmanu v akci za 89,– kč a sedí celkem hezky…jinak stojí asi 120 kč.
Ona korbička u toho PP je podobná, že? Taky větší, jako u Firkonu nebo ne? ..No tak že bych tam mrkla ![]()
No jako oni chtějí za origoš Firkon necelá dvě kilča, ale štve mě dávat tu samou částku za poštovný
![]()
Jo myslím, že rozměry budou podobné, přemýšlela jsem o univerzálu od emitexu, ale když jsem narazila na tuhle akci, tak jsem to využila a fakt sedí dobře…
Romanetka píše:
Jo myslím, že rozměry budou podobné, přemýšlela jsem o univerzálu od emitexu, ale když jsem narazila na tuhle akci, tak jsem to využila a fakt sedí dobře…
Tak moc díky za tip
![]()
lyrica píše:Romanetka píše:Tak moc díky za tip
Jo myslím, že rozměry budou podobné, přemýšlela jsem o univerzálu od emitexu, ale když jsem narazila na tuhle akci, tak jsem to využila a fakt sedí dobře…![]()