Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoMy máme jen jednu boudu a přendávala jsem jí z hlubokého na sporťák. A bohužel dole se někde přichytit nedala, takže relativně plandala. Ale dalo se to i tak.
@Evulik84 píše:
My máme jen jednu boudu a přendávala jsem jí z hlubokého na sporťák. A bohužel dole se někde přichytit nedala, takže relativně plandala. Ale dalo se to i tak.
jj, díky, taky si myslím, že to přežijem, než si pořídíme potom golfky
@kocicka18 píše:
Pokud nemáš verzi long, tak je bouda jen jedna pro obě korby a nejde přichytit.
děkuji za odpověď
Tak my teda máme dvě boudy, jedna byla na hlubokou korbu a jedna je na sporťák.
Prosím pěkně nezkoušely ste někdo jestly sportovní sedačka z firkon f7 pasuje i na verano? ![]()
Maminky moooc prosím, jaký je skutečný vnitřní rozměr korby???
@Zuzlounek jenom??? vždyť všude píšou, že to jsou největší korbičky ![]()
Měřila jsem vnitřní okraje, tak +- 80 cm celkově…ale já jsem spokojená, malému je rok má 77 cm a vejde se tam…z kočárků, co jsem viděla je to opravdu největší korba, ale my máme Verano Long
U typu Verano long je psáno 80cm korba a se sporťákem lehací plocha 103..ale není to odzkoušené ![]()
@Zuzlounek A můžu se zeptat jak jsi s tímto typem a tímto kočárkem vůbec spokojená?
Byl to můj první kočárek, tak jsem nevěděla, co si přát, co čekat, ale zatím jsem spokojená, právě i díky velikosti korby, malý se narodil v květnu a i v zimě se s fusakem krásně do korbičky vešel, teď neustále točím korbu se sporťákem a mechanismus přidělávání je z umělé hmoty, tak si nejsem jistá jestli vydrží i na druhé mimčo
jediné, co jsem ihned vyměnila byla taška ke kočárku (jedna velká kapsa, nic víc
)na dtestu teď vyšel jako nebezpečný pro dítě - nebezpečnost spočívala v konstrukci, že si tam dítě může všemožně skřípnout prsty…no nevím, malý je aktivní a živý dost, vše zkoumá a nic si zatím neskřípl ![]()
Jj, tento kočárek je pro dítě nebezpečný, nekupovala bych ted vyšly výsledky DTestu… A když jsem tu konstrukci viděla, nedivím se… ![]()
No já nevím, my ho máme a žádné nebezpečné věci jsem na něm nenašla a to je dcerka živel. Pro mě poměr cena/ výkon skvělý.