Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3992
29.10.11 21:41

Mysicko díky za rady ;-) a jaký plast se ti polámal? Já právě taky teď budu muset boudu vyprat, tak zvažuju, jestli v pračce, nebo raději ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.10.11 21:48
když jsem ho hodila do pračky tak se ten plast v tom stínítku zlámala asi na 50 kousků. Tak teta říkala že má na chatě prý lepší e se dá i prát tak mi ho tam bude všívat . :palec:
Evulik84 píše:
Mysicko díky za rady ;-) a jaký plast se ti polámal? Já právě taky teď budu muset boudu vyprat, tak zvažuju, jestli v pračce, nebo raději ručně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verano
30.10.11 15:27

Ahoj holky mame doma Firkon Verano a jsme sním velice spokojení.Hluboká korbička je mnohem vetší než treba u kočárku Takko Jumper,nášeho malého sme tam vozily do 6měsíců a to byl teda řízek :lol:Sporťák je taky prostorný a autosedačka normální :wink: v zimě se snim jezdí úplně normálně jako s klasickou čtyřkolkou :palec: A co se týče měnění korbičky/spoťák/autosedačka tak je to naprosto jednoduché.Takže tento kočárek u mě na 100%vyhrál :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7354
5.3.12 00:44

Ahoj,

holky které máte starší Verano - kolekce 09 - nevíte, jaké na to jdou autosedačky? Od jedné kamarádky budu mít to Verano, od druhé mám nabídku na Cybex Aton 2010 což má mít stejný zámek, jako Maxi cosi Cabrio.

dík moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.3.12 10:06

Ahoj, mám Firkon verano verzi 2011 a autosedačku cybex aton - adaptéry stejné jako maxi cosi - adaptéry jsem kupovala na batolatku.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.3.12 13:53

dík, tak to je dobrá zpráva, zkusím někam zavolat, kde by mohli vědět, zda t adaptéry na starší firkony jdou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.3.12 10:53

Myslím že se typ adaptérů neměnil, protože holky kupovaly ke starším podvozkům novou prodlouženou verzi sporťáku verano long. Doporučuji zavolat buď batolátko nebo je ještě jeden specializovaná obchod někde u hradce králové. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.12 17:09
Ahoj,přesně mezi těmito kočárky se taky rozhoduji. Můžu se zeptat, jaký kočárek u vás zvítězil a proč? Děkuji:-)
jablickoj píše:
Ahoj holky, nevíte zda je někde v obchodě k vidění kočár Firkon Verano long v Moravskoslezském kraji? Chtěla bych kočár do terénu - les, kamenitá cesta, louka a rozhoduji se mezi Firkonem, X-landerem a Espiro enzo evo. Ten je prý odpružený, x-lander mi přijde ale lehčí a líbivější - ale nevím co v terénu. Firkon jsem v obchodě nikde nenašla. Díky. Jája
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.3.12 09:59

Ahoj, tak já mám nakonec Firkon Verano, jezdíme cca 3 týdny a bez problémů. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.4.12 17:38

Ahoj. Také máme Firkon Verano (model 2011). Malá má 5 měsíců, takže zatím jezdíme s hlubokou korbou. Jak ale jezdím s kamarádkama všimla jsem si, že se s řízením neperou jako já a dokonce jim jde kočárek zatočit jednou rukou, což u toho našeho je nadlický výkon :roll: . Zkusila jsem dofouknout pořádně kolečka, ale moc to nepomohlo. Tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli také máte špatně ovladatelný podvozek, nebo je to prostě u tohoto typu kočárku normální? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.4.12 19:01

Já teda kočárek neřídím jednou rukou, ale když se o to pokouším, tak to moc dobře nejde..ale je fakt, dneska jsme nasadili sporťák a jde to o kousek líp. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.4.12 21:34

mě verano šlo uřídit jednou rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.4.12 22:22

Já s tím taky nemám problém vézt kočárek jednou rukou a druhou vést hafana (novofundlanďan).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
29.4.12 22:31

Mám Verano long, lomená rukojeť, zatím korbu a jednou rukou mě to jde dost těžko. Hůř než s kočárama pro dvojčata co jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.5.12 17:37

Díky za zkušenosti :-) snad tedy pomůže ta sportovní verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí