Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoMysicko díky za rady
a jaký plast se ti polámal? Já právě taky teď budu muset boudu vyprat, tak zvažuju, jestli v pračce, nebo raději ručně.
Evulik84 píše:
Mysicko díky za radya jaký plast se ti polámal? Já právě taky teď budu muset boudu vyprat, tak zvažuju, jestli v pračce, nebo raději ručně.
Ahoj holky mame doma Firkon Verano a jsme sním velice spokojení.Hluboká korbička je mnohem vetší než treba u kočárku Takko Jumper,nášeho malého sme tam vozily do 6měsíců a to byl teda řízek
Sporťák je taky prostorný a autosedačka normální
v zimě se snim jezdí úplně normálně jako s klasickou čtyřkolkou
A co se týče měnění korbičky/spoťák/autosedačka tak je to naprosto jednoduché.Takže tento kočárek u mě na 100%vyhrál ![]()
Ahoj,
holky které máte starší Verano - kolekce 09 - nevíte, jaké na to jdou autosedačky? Od jedné kamarádky budu mít to Verano, od druhé mám nabídku na Cybex Aton 2010 což má mít stejný zámek, jako Maxi cosi Cabrio.
dík moc.
Ahoj, mám Firkon verano verzi 2011 a autosedačku cybex aton - adaptéry stejné jako maxi cosi - adaptéry jsem kupovala na batolatku.Jana
dík, tak to je dobrá zpráva, zkusím někam zavolat, kde by mohli vědět, zda t adaptéry na starší firkony jdou!
Myslím že se typ adaptérů neměnil, protože holky kupovaly ke starším podvozkům novou prodlouženou verzi sporťáku verano long. Doporučuji zavolat buď batolátko nebo je ještě jeden specializovaná obchod někde u hradce králové. Jana
jablickoj píše:
Ahoj holky, nevíte zda je někde v obchodě k vidění kočár Firkon Verano long v Moravskoslezském kraji? Chtěla bych kočár do terénu - les, kamenitá cesta, louka a rozhoduji se mezi Firkonem, X-landerem a Espiro enzo evo. Ten je prý odpružený, x-lander mi přijde ale lehčí a líbivější - ale nevím co v terénu. Firkon jsem v obchodě nikde nenašla. Díky. Jája
Ahoj, tak já mám nakonec Firkon Verano, jezdíme cca 3 týdny a bez problémů. J.
Ahoj. Také máme Firkon Verano (model 2011). Malá má 5 měsíců, takže zatím jezdíme s hlubokou korbou. Jak ale jezdím s kamarádkama všimla jsem si, že se s řízením neperou jako já a dokonce jim jde kočárek zatočit jednou rukou, což u toho našeho je nadlický výkon
. Zkusila jsem dofouknout pořádně kolečka, ale moc to nepomohlo. Tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli také máte špatně ovladatelný podvozek, nebo je to prostě u tohoto typu kočárku normální? Díky ![]()
Já teda kočárek neřídím jednou rukou, ale když se o to pokouším, tak to moc dobře nejde..ale je fakt, dneska jsme nasadili sporťák a jde to o kousek líp. ![]()
Já s tím taky nemám problém vézt kočárek jednou rukou a druhou vést hafana (novofundlanďan).
Mám Verano long, lomená rukojeť, zatím korbu a jednou rukou mě to jde dost těžko. Hůř než s kočárama pro dvojčata co jsem měla.