Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
14.5.12 14:34

Uvažuji o Firkon Verano Long. Do jakého auta se vleze? Ukradli nám oktávku combi, teď vybíráme jiné auto: co Honda Jazz? či Nissan Almera Tino?? Vleze se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
23.9.12 19:56

Holky jak nafukujete přední kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.9.12 20:14

hračky

Holky, mam blby dotaz. Vlastnime Firkon Verano a dost spekuluji, jak tam upevnit ruzne hracky. Na tu plastovou rouru, na niz je pripevnena bouda, to jde tezko, nebot je to strasne siroke a zadna hracka nema takovy zobak. Jake hracky tam mate vy? Jak pripevnene? Dekuji za rady, za tipy, pripadne za dokumentacni foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
23.9.12 20:29

@paskuda My už nějakou dobu jezdíme s golfkama, ale teď se mi vybavilo, jak jsem přidělávala takovej ten řetízek s medvídkama (zakončenej plastovejma kruhama, který ale byly dost tuhý, jsem se bála, že když to nějak moc natahnu, tak to rupne) celkem pracně kolíčkama na prádlo - chytala jsem to tam nějak za ten spodek u boudy tušim (jak je ta bouda navlečená na tom madle, tak úplně dole). Ještě mě napadá - postupně se nám tu nakupilo víc hraček s takovejma těma „céčkama“ velkejma na uchycení, ty bejvaj měkčí a poddajnější, třeba by to šlo nějak chytit tim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
23.9.12 20:43

Ja mam sadu takovych tech barevnych spojovacich ovalku a pomoci nich jsem pripevnovala hracky, jsou dost pruzne. Vyfotit bohuzel nemuzu, pouzivame sportak a korbicka uz je „zazimovana“.
Jinak duse v prednich i zadnich koleckach jsem si vymenila za duse se zahnutym ventilkem. Taky nam tymale kolecka nesly nafouknout, sla jsem s tim do cykloservisu, ze potrebuji pumpu, kterou to nafouknu, zkusili jsme 3 a zadna nevesla, tak mi poradili vymenit ty duse se zahnutym ventilkem a ty jdou nafouknout levou zadni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.9.12 13:35

Máme firkon ověnčený hračkami. Jedna je zavěšená přímo uprostřed, kde je takové madýlko pro přenášení boudy a pak máme po stranách dvě hračky s velkým klipem, takže se to krásně přichyntí. Nenašla jsem přímo hračky co máme my, ale je zde pěkně vidět ten klip. http://www.eshopbaby.cz/…any-playgro/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
24.9.12 17:57
@Jamulka píše:
Máme firkon ověnčený hračkami. Jedna je zavěšená přímo uprostřed, kde je takové madýlko pro přenášení boudy a pak máme po stranách dvě hračky s velkým klipem, takže se to krásně přichyntí. Nenašla jsem přímo hračky co máme my, ale je zde pěkně vidět ten klip. http://www.eshopbaby.cz/…any-playgro/
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.9.12 08:11

@iiiv zrovna včéra jsme nafukovali všechny kolečka pumpičkou na kolo. s předníma se přítel trochu pral, ale nakonec je nafoukl:-) měli jsme pučenou pumpičku bez hadičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.10.12 10:59

Milé maminky mám doma kočárek firkon verano a pořád přemyšlím zda pujde na kočárek nasadit autosedačka chicco :think: nikde na internetu jsem to nenašla nemáte nekterá skušenosti předem moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
10.10.12 14:57

@zandýsek nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.10.12 21:32
@zandýsek píše:
Milé maminky mám doma kočárek firkon verano a pořád přemyšlím zda pujde na kočárek nasadit autosedačka chicco :think: nikde na internetu jsem to nenašla nemáte nekterá skušenosti předem moc dekuji

Taky myslim, ze ne… jde tam nasadit ta jejich nebo CYBEX (to pouzivame my, ale je potreba adapter…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5445
23.10.12 17:09

Ahojky, právě jsem si pořídila firkon verano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5445
23.10.12 17:10

@zandýsek musíš to zkusit. My jsme teď zkoušeli na kočár nandat autosedačku od Cam asi loňský model a skoro to pasuje. Jen vyměníme šroubky a bude to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
2.11.12 10:28

Firkon Swing set

Ahoj holky! Uvažuju o koupi kočárku Firkon swing vč. autosedačky. Nemáte s ním některá zkušenost? na netu jsem recenze nenšla, jedině na Swing retro. Líbí se mi, že je houpací a má stabilní 4 kola, do terénu ideální. Dokonce vypadá, že má méně než 15 kg, což je taky fajn. Díky za zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
8.11.12 12:53

Ahoj, nevíte prosím, zda má tento kočárek přehazovatelnou rukojeť? Ty starší typy to mají. A jaký je vnitřní rozměr - šířka korbičky a pokud bych chtěla to polohování zad jaký typ to má? Budu moc vděčná za odpovědi, na netu nikde nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí