Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoUvažuji o Firkon Verano Long. Do jakého auta se vleze? Ukradli nám oktávku combi, teď vybíráme jiné auto: co Honda Jazz? či Nissan Almera Tino?? Vleze se?
Holky, mam blby dotaz. Vlastnime Firkon Verano a dost spekuluji, jak tam upevnit ruzne hracky. Na tu plastovou rouru, na niz je pripevnena bouda, to jde tezko, nebot je to strasne siroke a zadna hracka nema takovy zobak. Jake hracky tam mate vy? Jak pripevnene? Dekuji za rady, za tipy, pripadne za dokumentacni foto.
@paskuda My už nějakou dobu jezdíme s golfkama, ale teď se mi vybavilo, jak jsem přidělávala takovej ten řetízek s medvídkama (zakončenej plastovejma kruhama, který ale byly dost tuhý, jsem se bála, že když to nějak moc natahnu, tak to rupne) celkem pracně kolíčkama na prádlo - chytala jsem to tam nějak za ten spodek u boudy tušim (jak je ta bouda navlečená na tom madle, tak úplně dole). Ještě mě napadá - postupně se nám tu nakupilo víc hraček s takovejma těma „céčkama“ velkejma na uchycení, ty bejvaj měkčí a poddajnější, třeba by to šlo nějak chytit tim ![]()
Ja mam sadu takovych tech barevnych spojovacich ovalku a pomoci nich jsem pripevnovala hracky, jsou dost pruzne. Vyfotit bohuzel nemuzu, pouzivame sportak a korbicka uz je „zazimovana“.
Jinak duse v prednich i zadnich koleckach jsem si vymenila za duse se zahnutym ventilkem. Taky nam tymale kolecka nesly nafouknout, sla jsem s tim do cykloservisu, ze potrebuji pumpu, kterou to nafouknu, zkusili jsme 3 a zadna nevesla, tak mi poradili vymenit ty duse se zahnutym ventilkem a ty jdou nafouknout levou zadni.
Máme firkon ověnčený hračkami. Jedna je zavěšená přímo uprostřed, kde je takové madýlko pro přenášení boudy a pak máme po stranách dvě hračky s velkým klipem, takže se to krásně přichyntí. Nenašla jsem přímo hračky co máme my, ale je zde pěkně vidět ten klip. http://www.eshopbaby.cz/…any-playgro/
@Jamulka píše:
Máme firkon ověnčený hračkami. Jedna je zavěšená přímo uprostřed, kde je takové madýlko pro přenášení boudy a pak máme po stranách dvě hračky s velkým klipem, takže se to krásně přichyntí. Nenašla jsem přímo hračky co máme my, ale je zde pěkně vidět ten klip. http://www.eshopbaby.cz/…any-playgro/
@iiiv zrovna včéra jsme nafukovali všechny kolečka pumpičkou na kolo. s předníma se přítel trochu pral, ale nakonec je nafoukl:-) měli jsme pučenou pumpičku bez hadičky.
Milé maminky mám doma kočárek firkon verano a pořád přemyšlím zda pujde na kočárek nasadit autosedačka chicco
nikde na internetu jsem to nenašla nemáte nekterá skušenosti předem moc dekuji
@zandýsek píše:
Milé maminky mám doma kočárek firkon verano a pořád přemyšlím zda pujde na kočárek nasadit autosedačka chicconikde na internetu jsem to nenašla nemáte nekterá skušenosti předem moc dekuji
Taky myslim, ze ne… jde tam nasadit ta jejich nebo CYBEX (to pouzivame my, ale je potreba adapter…)
@zandýsek musíš to zkusit. My jsme teď zkoušeli na kočár nandat autosedačku od Cam asi loňský model a skoro to pasuje. Jen vyměníme šroubky a bude to ok ![]()
Ahoj holky! Uvažuju o koupi kočárku Firkon swing vč. autosedačky. Nemáte s ním některá zkušenost? na netu jsem recenze nenšla, jedině na Swing retro. Líbí se mi, že je houpací a má stabilní 4 kola, do terénu ideální. Dokonce vypadá, že má méně než 15 kg, což je taky fajn. Díky za zkušenosti!
Ahoj, nevíte prosím, zda má tento kočárek přehazovatelnou rukojeť? Ty starší typy to mají. A jaký je vnitřní rozměr - šířka korbičky a pokud bych chtěla to polohování zad jaký typ to má? Budu moc vděčná za odpovědi, na netu nikde nemůžu najít.