Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LEM
669
13.12.09 17:57

Tak moc děkuji za odpověď. Tak uvidíme jak to dopadne u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
17.12.09 18:00

tak nase mala neni zadny drobek a vejde se do korbicky i s fusakem po me (takze je mnohem vetsi nez dnesni fusaky), srpnove miminko tam vydri celou zimu naprosto v pohode…my budeme davat sportak az na jare.....jo a vesnehu jsme dneska zvladly dve prochazky a uplna pohoda, ja jsem za ty penize opravdu moc spokojena :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
18.12.09 12:37

Hanulko moc děkuji. Já jsem z tohodle kočárku úplně nadšená. Ale než ho budeme mít my tak už bude všude. Dřív jsem ho skoro neviděla a už ho potkávám dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.12.09 14:41

ja sice u nas na malomeste potkavam ted uz asi 4-5 Firkonu, ale stejne vsude prevazuje X-lander a V-cross anebo trikolky, ja bych nemenila uz vzhledem k te velke korbicce, do x-landeru bych malou uz nenacpala. jo a priorita pro me teda jeste byla mit moznost otocit sedacku k sobe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
18.12.09 18:18

No přesně. Ta sedačka. U prvního jsme to neměli. Teď už je zase více kočárů který to tak dělají, ale u tadytoho to nevipadá ani špatně. U jiných je to takový nevzhledný. Přemýšlím i nad Dorjan Danny Sport, ale to má menší korbu a taky tady se dají zvednou zádíčka. Na to jsem se taky chtěla zeptat jestli jsi využila. My jsme předtím dávali prvního brzy do sporťáku protože už chtěl vidět ven a ještě byl obráceně což mě štvalo. Jo a je opravdu tak lehký. Na kombinaci to má krásnou váhu, tedy co uvádějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.12.09 19:25

Dorjan je v porovnani s Veranem pro droboucky deticky, kdyz jsem videla u Dorjanu sportovni sedacku, tak jsem se zhrozila, byla jak pro panenky :roll:
zvedani zadicek v korbicce zatim nevyuzivame, mala je spokojena kdyz lezi, takze pro nas je to zbytecne…vaha je primerena, ale pozor, uvadena vaha konstrukce 6,5kg je bez kolecek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
18.12.09 19:35

Jo tak, mě se to zdálo divný. A ten sporťák u Dorjanu se mi taky nezdál. Ty děti v tom vždycky byli namáčklí a teď tuplem když jsou navlečený a zabalený. Ty sice ještě nemáš sporťák ale nevíš jestli jde bouda když je sedačka posazená přehnout i více dopředu. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.12.09 19:53

tu sportovni sedacku jsme vubec nezkouseli, ale bouda je spolecna pro hlubokou korbicku i sedacku, takze predpokladam, ze pujde dat tak jak jde na korbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.12.09 22:56

Ahoj. Taky uvažuju o tomto kočárku. Další varianty jsou Baby smile V-max nebo Babypoint Toledo. Bohužel se na Verano nedá jít podívat snad nikde v Praze a jinam se nedostanu, tak řeším, jestli objednat nebo neobjednat. Líbí se mi prostornost a to, že se dá ovládat jednou rukou. Nevíte náhodou, jestli se na konstrukci dá nasadit autosedačka Maxi Cosi Cabriofix? Tu chceme pořídit a i když nemyslím, že bych sedačku na podvozku nějak často využívala (nejezdím autem), tak člověk nikdy neví, kdy se bude hodit. Se starší dcerou mi to ale nechybělo, takže nutné to není. Po dceři mám trojkombinaci, ale ne s korbou zvlášť - jen se vyndá taška a zvedne opěrka zad, a navíc se nedá moc dobře ovládat jednou rukou, což mi při prvním dítěti nevadilo, ale teď by to asi chybělo dost. Proto uvažuji o novém kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.12.09 20:09

ja si kocarek taky nemela kde prohlednout, okoukla ho jen moje mamka…s tou sedackou nevim, ale kdyz napises na www.batolatko.cz, tak ti velmi rychle odpovi na veskere dotazy - tam jsem si zjistila vsechny informace pred koupi kovcarku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iluška
16.1.10 17:37

verano?

ahojky,jsme v růžovo-černé ,máme červencovou Báru kočár mě pěkně štve,loupou se kolečka hned asi po 1 měs,dneska už po druhé vytírám vlhko z korbičky,dole vespod se sráží ve vodu,sklopit boudičku je lepší ve dvou ,to je fuška ,kolečka šmajdají jinak to říct nemůžu o předních i když je bloknu ,aby se jelo rovně,nic moc uvažuju o VYHOZENí.Není to levná záležitost,to ne.

• Citovat
  • Upravit
51750
16.1.10 19:30

Tak já si na verano taky nemůžu absolutně vůůůůbec stěžovat, malá je narozená v srpnu a i teď v zimě se mi tam v klidu vleze i s fusákem po mě, ke všemu je málá dost dlouhá 69cm a fakt jí tam v pohodě dám, do jiného kočáru tohoto tipu už bych jí tam snad nenarvala.
My zatím s ním nemáme absolutně žádný problém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
18.1.10 10:06

Katy2 tak to jsi mě potěšila. My taky čekáme v srpnu a je to jeden z důvodů proč se rozhodujeme pro Verano. Aby se tam vešlo ještě na zimu. Ta veliká korba je skvělá. Jinak jak využíváš to polohování? Jo a není tam teď v zimě malá moc odkrytá? Myslím tím že na nánožníku není moc ten „štít“ moc velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.10 17:17

Lem polohování jsem teď začala sem tam využívat když jdu s malou třeba do teska, tak když nespí tak jí trochu zvednu ať taky něco vidí.
No štít na nánožníku moc velký není, ale malá je tak zastrčená ve fusáku že jí to vůbec nevadí, no a když teda moc fouká, tak klidně jde dát slída. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.1.10 17:26

my mame taky letni cervencovou holcicku, ted aktualne ma 71cm a pres 8kg a porad se pohodlne vejde do korby v tom velkym fusaku po me…
Iluško vadny kus si muzes koupit i u drahych kocaru za 20tis. tento patri k levnejsim a presto my jsme spokojeni, vodu v korbicce nemame vubec, kolecka se taky neloupou a i boudicku zvladnu sklopit sama (problem s tim ma jen moje mamka, ale ta ma nemocne ruce)…skoda, ze Ti kocar tak moc nevyhovuje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí