Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
8.5.09 12:51

Cauky Hanulko, tak si predstav, ze ten muj chlap ten kocar dnes ráno rovnou odvezl k brachovi na pudu, s tim, ze uz jsem ho zkouseli v obchode dostatecne a ze ho tam pak poradne zabalil a zalepil, tak ze to uz nechce rozdelavat… :(
No docela me to zklamalo, protoze jsem ho chtela jeste videt doma a vyfotit si ho, ale ono prd… Milan ma frmol s oknama a malovanim a vubec chce tenhle vikend stihnout vse dodelat, takze nejaky znovu sestavování kocarku proste nee…

V krámě jsem viděla celý světle zelený, ale ten výraznější, tmavší, než ten hráškově zelený, byl až takový svítivý jak tenisák. Mě by se tedy moc nelíbil, hodně svítil.
Ten světlý bez ničeho (kytky, kolečka) je zase takový nevýrazný…
A pak tam měli tmavě zelený spodek , taková zelená khaki, se stříškou právě tou svítivě zelenou. Ten nebyl špatnej.

Hezký byl celý červený a celý výrazně modrý. pak mají ještě bledě modrý, ten je ale takový vyblitý.
Asi by to chtělo fakt ty barvy vidět, protože na netu jsou malinko jinak nasvícený…

Mě se nejvíc líbil tmavě cihlově oranžový, škoda, že nemá ty kolečka na stříšce…
Asi je to tenhle, v realu ta barva je maličko jiná…
http://www.batolatko.cz/…v%5B2%5D.jpg /> a to je ten náš, ale asi užs ho viděla v červenčátkách ;-)
 http://www.batolatko.cz/…v%5B5%5D.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.5.09 15:31

Obrázku, takže máte béžový? Je taky nádherný… Ten zelený s kolečkama si koupila kamarádka… Já doma zatím vyčkávám, mně se Verano začal líbit daleko víc než quatro, který jsem chtěla původně, ale přítel je zatím pro quatro… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.5.09 15:45

Jj, béžový, on je takový kapučínový, a pod kolečkama ta barva je jak latté :D
Ty obrázky dost barvu zkreslují, podle toho jak to vyfotí…
Na to, že kafe ani jedno z tohohle nepiju, mám dobrý přirovnání, co :wink:
Ale fakt je to příjemná barva, je takový trošku elegantní, původně jsem teda chtěli barevný,
ale nevybrali jsme si… jak říkám, ty černý stříšky to kazej :evil:

Ten zelený s kolečkama se mi v reálu nelíbil proto, že ta stříška byla strašně bílá a ty kolečka nevypadají jako na netu, ale jsou prokládaný černýma kolečkama… No prostě to v reálu působí na mě jaksi „lacině“, ten s těma kytkama je v reálu hezčí, že tam neprosvítá tolik ta bílá barva…
Ale Milan kytky zamítl, že jako kluk a kytky ne… :wink:

To Quatro je fakt takový oplácaný a o dost nižší, tys psala, že se nemáte kde na ně podívat v reálu?
Už v tom mám zmatek, jak jsem si pořád s někým tak různě psala o kočárkách… :wink:
Ale mají ho i v tý kapučínový… A koukám, že ačkoliv je to stejná barva, tak vypadají, že jsou každý jiný…
 http://www.batolatko.cz/…080018_v.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.5.09 16:44

Já teda kafe taky nepiju, ale popis je úžasný :lol:

Přesně tak, quatro je oplácaný, verano je takový štíhloučký…
My se chceme jet podívat do Dvora, tam je velkoobchod, ale zatím to nějak nemůžeme sladit s naší pracovní dobou… U mě dovolená nepřichází v úvahu (učitelka), takže asi počkáme do prázdnin…

Právě tam ho kupovala kámoška a byla stráááášně nadšená, že se jim snad hodinu věnovali a předváděli, jak složit, rozložit, měli možnost vše vyzkoušet… Tak doufám, že až vše přítel uvidí, quatro ho taky pustí… On navíc není žádný trpaslík a jak jsi tu psala, Verano je přece jen trochu vyšší..

Máš pravdu, že vybírat barvu před net je dost těžký… Jsem na reálné barvy fakt zvědavá a strašně se těším!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.5.09 16:52

jeee to je skoda, ze nam ho nevyfotis, ale to nevadi…ta bezova barva se mi taky libi, ale prijde mi spis klucici a my mame mit holku.....no ten cihlove oranzovy se mi libi taky, ale ten nechce muj chlap a navic se mi taky nelibi ty cerny strisky.....
takze jedina barva na ktere ´jsme se shodli je ta zelena......no snad nebude moc vyblitej, ja ho v realu nevidela :oops:

to quatro jsem si v obchode zkousela a fakt je to takovej tank, ja mam rada jednoduchy linie, a quatro mi prijde preplacanej :roll:

takze vyska verana se Ti zda ok? nebudeme se k mimcum moc hrbit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.5.09 16:58

Obrazku na batolatku maji tyto dva, oba oznacene jako „zelena“......tak prosim Te, ktera barva vic odpovida v realu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.5.09 14:37

Jojo, to je přesný Quatro je TANK :lol: 8)

Hanulko to jsou určitě dva různý, měli tam ten první, výraznější,
v reálu byl ještě víc výraznější než na obrázku, jako tmavší zelený zvýrazňovač, skoro až trošku jedovatý, úplně bude na ulici zářit.
Ten druhý zelený je podle mě ten hráškovej, co ho kombinujou s těma kytkovýma a kolečkovýma stříškama. Je takový bledej…

Hele, já bych si ten zelený nevybrala, takže to ti moc neumím poradit, ale když bych ho měla dostat zadarmo, tak si vyberu asi spíš ten světlejší, ten první je na mě až až svítivej, to chce fakt vidět… Na tý fotce vypadá pro mě přijatelně, ale v reálu je na mě dost divokej… ;-)

Jinak výška Verana by pro nás klidně mohla být o 5cm výš (jako bylo to Depemo) ale i takhle je ještě OK :wink:
Oni vesměs všechny kombinovaný kočárky, co jsme zkoušeli, jsou tak nastejno (Xlander, Implast, Magnum, Jané, Mutsy…)…

Ještě k tý barvě - mě se ještě dost líbil celý modrý (taky mají 2 odstíny, tak ten výraznější) a celý červený… a taky není vůbec špatný ten červený s čárama…
ta červená vypadá vyjímečně v reálu v podstatě totožně, nevím, jak to fotili… :roll:

A POZOR! paní říkala, že na začátku června přijdou zase nový vzory nejspíš, že si ho i event. můžem ještě pak vyměnit ;-)

http://www.batolatko.cz/…v%5B3%5D.jpg /> http://www.batolatko.cz/…v%5B5%5D.jpg /> http://www.batolatko.cz/…v%5B1%5D.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
9.5.09 15:44

me se ten cely cerveny taky moc libi, ale holt musim brat ohled i na tatinka, chci aby s kocarkem jezdil i on :lol:
no ty zeleny jak jsem davala fotky, tak maji u obou uvedenou barvu : zelena......tak ja nevim.....ale objednavala jsem si ho jinde a tam ta fotka odpovidala te spodni zelene, te min vyrazne, tak se asi budu muset nechat prekvapit, prinejhorsim se pokusim ho taky vymenit :roll:

ta zarive zelena bude asi tato http://www.batolatko.cz/files/products/P1010020_v[1].jpg…a ta se mi nelibi vubec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.5.09 17:08

Jo to je ona :D BINGO zářivě zelená :lol: 8) a v reálu září ještě VÍÍÍC :lol:
No hele, když se koukneš na to lino, tak má taky na pokaždý na těch obrázkách jiný odstín,
jako když to mají fakt vyfocený úplně jinak, jindy, s bleskem, bez blesku, za světla - nevím…
Ale taky mají oba ty kočárky jiný košík, takže asi nebudou totožný…
Oni totiž mají třeba i oranžovou v asi 2-3 odstínech!

a tatínkovi se nelíbí červená?
Milan by pro ní klidně byl, ale nechal rozhodnutí na mě, je to vopičák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
10.5.09 07:02

no on to bude asi ten stejny kocarek (zeleny), jen jinak nafoceny…je fakt, ze to lino i barva zdi je odlisna.....a ty nakupni kosiky - ty barevny delali hned ze zacatku - ja ten kocarek sleduju uz asi od unora/brezna kdy jsem ho objevila na netu a ze zacatku byly ty kosiky jen barevny......potom rozsirili barvy kocarku a zacali je dodavat s tema cernyma kosikama.....
takze asi tam nechali starou fotku a novou fotku, jinak me nic nenapada :nevim:

no nas tatinek neni moc na vyrazny barvy, cervena by mi asi neprosla, nebo mozna jo, ale nechci aby mi rekl, ze s tim kocarkem nechce jezdit :lol: :lol: zelenou mame radi oba, tak ted teda bude prekvapko jaka ta barva bude ve skutecnosti :D ale objednany ho mam s cernym kosikem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
10.5.09 10:13

Tak to jsem teda moc zvědavá, doufám, že ho vyfotíš - ne jako já :oops:
a kdy by vám měl přijít? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
10.5.09 15:25

nooo ted je to tyden od objednavky a pani rikala, ze dodani 3-4 tydny, nebyl skladem.....ale vyzvedavat ho bude mamka v Brne, a pak nam ho dovezou nekdy v cervnu…takze fotit muzu az pak :)
ale snad bude ok :lol:
jo a budes k nemu kupovat i ten slunecnik? ja nevim jestli by nestacila v lete jen plenka, zase ten slunecnik se da ruzne natacet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 11:02

Slunečník jsme koupili :D Přišlo mi to takový - hezčí, než mu házet přes kočár plínku, hlavně že na něj líp uvidím :wink:
Zase těch 330,– už není tolik, v Mothercare jsem viděla slunečníčky kolem 1000,–
A ještě jsme do kočárku koupili letní vložku, za 350,–, protože nám jí prodali se zimní, fleecovou.
Ta letní je bavlněná (ale omyvatelná), je to mantinel okolo vaničky a matračka, a je to béžový se žirafkama (ty jsou jen načrtlý černým obrysem) - no úžasný.
To vyfotit můžu ;-)
Mají ještě bílou letní vložku s kravičkama, taky hezký, ale žirafky jsou lepší. Máme je dokonce i ve stříšce zevnitř, ty už tam byly zabudovaný…
Strašně se mi na Firkonu líbí, že jde oddělat kus stříšky a nechat tam jen síťku na větrání… :wink:
A taky ty polohovací zádíčka nejsou marný…
A vůbec je krááásný :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.5.09 11:18

jeee tak ja jsem zvedava, jestli budu mit zirafky taky na boudicce :D ta vetraci sitka je suprova, to se mi taky moc libi.....a mela by byt v boudicce zabudovana i sitka proti hmyzu ne? nebo jsem to blbe pochopila?

a na te fleesove podlozce se bude mimis asi v lete parit co? plinka by nestacila pod neho dat? ja vlastne ani nevim, co do toho kocarkku pod mimi dat :oops: :oops:
slunecnik teda asi prikoupim, mate ho v barve kocarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 11:24

Matrace se žirafkama:
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC05926.jpg /> Slunečník:
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC05928.jpg /> No a z těchle kyblíků jsem byla vedle, teda hlavně z těch želviček ;-)
Na papír. plínky, na použité prádýlko… Jeden za 85,– :
 http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC05930.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí