Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
11.5.09 11:35

Tu letní vložku si přikup, nejen kvůli vedru, ale i se z toho líp odstraní případné ublinknutí…
Ta fleecová je strááášně příjemná na dotek, na podzim bude super.
Pod mimi asi budu dávat jen tetra osušku nebo dvě plínky na dýlku kočárku plus pod hlavičku ještě jednu navíc kvůli ublinknutí…
Ale ta podložka ať fleece nebo bavlna by tam měla být, je míněná jako matrace, třeba ten zvedák pod hlavičkou je umělohmotný s vyřízlýma čtvercema, bez matračky docela masáž ;-)
Jo ještě jsem neodolala a objednala si do kočárku tuhle :,-(u z www.babymarket.cz , za 300,– : mj. mají tam moc pěkné a ne drahé povlečeníčko a jiné věcičky, třeba strašně levný Avent!, takže jsme tam udělali objednávku za cca 4000,–…
http://www.babymarket.cz/…kiziel_m.jpg /> koukám, že to sem nejde dát zvětšený, jsou na tom sloníci… zvětšíš si to tady
http://www.babymarket.cz/?…:,-(a-do-ko%E8%E1rku-vzor-%E8.-56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.5.09 12:57

to vypada pekne ta bavlnena podlozka, aji slunecnik, no a kybliky nemaji chybu, ale ty bych brala jen do baraku, do bytu by mi prekazely asi :roll: ale jsou uzasny, cena vic nez dobra :wink:

ja teda jeste poresim ten slunecnik, ale asi az ten kocarek uvidim doma :lol: objednat se to da vzdycky :D
beres teda lahvicky od Aventu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 13:13

Jj, Avent…
Objednala jsem si 1× lahvičku tu maloul, 2× tu větší, ty Via kelímky
(jsou prý naprosto bezvadný nejen na mlíko, ale i později na mixovanou zeleninu - uděláš toho hodně a dáš to do mrazáku),
odsávačku a sterilizátor můžu mít od kamarádky za 1000,–, ale tak s tím nechci pospíchat, třeba to nebude potřeba… i když si nedělám iluze, asi spíš bude,
mám mrňavý prsa a po zkušenostech kamarádek s podobnými se jim nalily tak příšerně, že to zprvu bez odsávačky nešlo…
Jediný co nebude Avent - ohřívač na láhve (ten jsem si tam obj. od BabyOno nebo CanpolBabies, ted nevím), vyjde totiž o polovinu levněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.5.09 17:34

jej ja asi nebudu mit ani sterilizator ani ohrivacku lahvi :oops:
avent koupim asi taky, i kdyz jsem slysela chvalu i na lahvicky Mam.....no uvidim…
ted mi psala pani z Brna ze uz tam maji muj kocarek s autosedackou :D se tesim jak mala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.5.09 19:12

Obrazku ja ted cetla, ze ty avent via poharky jsou na 4 pouziti, pak se muzou vyhodit 8O
 http://www.e-broucek.cz/…t-mleko-10ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 19:55

Nojo, to taky koukám, co to tam píšou, ale kamarádka je používala asi rok… a má je pořád schovaný i pro další dítě…
Nevím, na čem ta jejich údajná životnost závisí, na sterilizaci?
To spíš bude trik, jak si je kupovat pořád a pořád…
No uvidím… :nevim: Už je stejně máme objednaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
15.5.09 07:46

Ahoj holky, nedá mi to nepřidat se…Včera jsme Firkon verano koupili a jsem z něj úplně nadšená. Je krásně lehoučkej a vůbec má všechny vlastnosti co má praktický kočárek mít. A na to, jak je bezvadnej, tak má i příjemnou cenu. A kdo ho ještě nemá, tak vřele doporučuji!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.5.09 09:33

anett jsem zvědavá, jakou máte barvičku? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
20.5.09 09:34

Máme světle zelenou a přez korbičku vzádu šedavou, ve vnitř obrázky žirafek. Ještě mi chybí fusak s beránkem, protože neměli v zelenkavé barvě :D .
A protože na 3D pouze naznačili holčičku, můj doktor mi to ale ještě říci nechce, tak jsme koupili neutrální barvu. Teď je mi to už fuk ať je holka nebo kluk já mám kočár zelenej :lol: mě nenaštvou :D (myslím to v tom smyslu, že neriskuji kluka v růžovém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.5.09 19:30

dotaz na Firkon Verano

ahoj, jsem tady nová, chci se zeptat, zda máte někdo vyzkoušený kočárek Firkon Verano set, houpe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.5.09 10:52

marien zkouseli jsme ho jen na krame, na moznost perovani vypnout/zapnout, houpe trochu, ale da se. Jinak vylozene houpaci (jako treba Inglesina) neni.
ale myslim, ze kdyz dite na houpani nenaucis, tak ze si stim usetris spoustu sil ;-)
navic potom u Inglesiny Magnum, kterou jsem chtela uplne nejdriv, je naprd to, ze na ten houpaci podvozek das potom i sportak - a houpaci sportak - to nevim, jestli je to to pravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.5.09 12:50

tak ja prave klasicky houpaci kocar nechtela, ale chtela jsem aby byl odpruzeny, a to Verano splnuje uzasne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.5.09 15:03

DĚKUJU VÁM ZA RADU, JE FAKT, ŽE JSEM VŽDYCKY POMÝŠLELA NA TO, ŽE BYCH CHTĚLA SPÍŠE HOUPACÍ KOČÁR A HLAVNĚ DO TERÉNU, BYDLÍME NA VESNICI A RÁDA SE CHODÍM PROCHÁZET PO LESNÍCH CESTÁCH APOD… TAK ABY TEN KOČÁREK ZVLÁDL I NÁROČNĚJŠÍ TERÉN. ALE ZASE NA DRUHOU STRANU PŘESUN DO MĚSTA JE V NAŠEM PŘÍPADĚ JEN V AUTĚ, TAK ABY BYL LEHKÝ A SKLADNÝ. NAVÍC SE MI NELÍBÍ TYPICKY HLUBOKÉ KOČÁRKY SE SPORTOVNÍ NÁSTAVBOU, PROSTĚ NEJSOU TAK HEZKÝ JAKO KOMBINOVANÝ KOČÁRKY SE SPORTOVNÍ NÁSTAVBOU. CO MYSLÍTE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.5.09 17:08

marien my jsme s manželem kočárek řešili ažaž, měli jsme jich pár vytipovaných - Inglesinu Sofii (ta je jen hluboká), a pak kombinovaný - Inglesinu Magnum, Implast Bolder, DepemoFX, Xlander XA, a Firkon Verano.
Po složitém vylučovacím procesu, kdy jsme zjistili, že žádný není dokonalý a to, co se nám u jednoho líbí, druhý nemá, a naopak má něco jinýho, co se nám líbí, ale to zas nemá ten druhý…
no zkrátka ideální kočárek neexistuje a Firkon Verano pro nás nakonec vyhrálo - díky celkem dost slušně bytelný konstrukci podvozku, přitom je lehký, je prostorný, má ve stříšce síťku, polohovací zádíčka, slušný nákupní košík, příjemně útulný sporťák… a milá cena.
prostě to vyhrál a jiný bych si nevybrala (a to ani dražší, ty jsou zase mrňavý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.5.09 18:22

Marien musis zvazit pro a proti, me se typicky houpaci kocarky nelibi a jako sportaky uz vubec, Verano splnoval vsechny pozadavky co jsem od kocarku chtela: velka korbicka, nafukovaci kola, odpruzeni a moznost vozit mimco po i proti smeru jizdy.....navic ma i dalsi vychytavky a je za super cenu :wink: my budeme jezdit nejvic po meste, ale i do prirody samozrejme zamirime a myslim, ze to zvladne i diky tem nafuk.kolum.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí