Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
31.5.09 15:00

Obrazku uz jsi koukala na novy barvy na Batolatku? :) nektery jsou dost divoky, treba ta kombinace modra+zeleny kruhy
libi se mi tento, ale zase je svetly, takze neprakticky http://www.batolatko.cz/files/products/P1010239_v[4].jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.5.09 17:31

Nekoukala, hned jdu na to :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.5.09 17:37

Tak mě naštěstí žádný jiný neuchvátil víc,než ten, co máme, uf :wink:
i když bychom ho prý event. mohli vyměnit. Čekala jsem, jestli nebude nový v kombinaaci cihlově červená s kolečkama, ale tuhle variantu nenabídli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.6.09 12:51

me se nastesti taky porad nejvic libi ten nas hrasek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.6.09 13:19

hrášek a kapučíno, to je fajn :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.09 15:16

Firkon Verano

Ahoj, konečně jsem našla diskusi o Firkon Verano. Jenom škoda, že tu není někdo, kdo už s ním pár měsíců jezdí.

Mně se líbí neutrální - ani pro chlapečka ani pro holčičku. Mám naivní představu, že po naší holčičce (má se narodit v říjnu) budeme mít ještě někdy nějaké další mimi a Firkon bude ještě v pořádku a poslouží. A docela se mi líbí barva černá s zelenošedými květy (jediná vhodná neutrální, ta nádherná béžová s barevnými modrými a hnědými je super, ale moc světlá). Zelenou manžel bohužel zamítnul.

Taky jsem se dívala na X-lander - je moc široký - přes zadní kola 69 cm a hlavně nejde otočit sporťák proti směru jízdy. Hluboká korbička je zoufale malá a brzy se musí miminko dát do sporťáku a když je ještě malé, tak na něj nevidět je blbý.

Mluvíte mi naprosto z duše - Quatro má i lepší barvy, ale je nižší a taky na boudičce nemá ucho a taky mi připadá takový bachratý. Ale barevně černá s oranžovými květy je skvělá!!! Škoda že Verano takovou barvu nemá… Mám 178 cm, manžel 188 cm, takže vyšší nám bude vyhovovat, výška lůžka nad zemí je 55, Quatro 50 a je to poznat.
Ještě přemýšlíme o MAXIMu od Červeného Pantera v Brně, je skoro stejný, ale má rovný madlo a v prodejně nevědí, kolik váží (a prý jsou oni výrobcem). To je podivný.

Ohledně hmotnosti Verana: taky jsem se o to zajímala, kolem 6 kg je podvozek bez koleček, prý proto, že si člověk můž objednat různá kolečka (3 druhy). Poláci (výrobce) http://www.firkon.pl/?p=15 uvádí 9 kg s kolečkama + nějakých 6,5 kg korba = 15,5 kg, což je asi normální. Lehčí kočár by byl leda golfový a to nechci, chci velký kola a dobře složitelný.

Doufám, že se brzy ozvete, jak se vám s Veranem jezdí.

Není v okolí Brna nějaká podobná prodejna, kromě na Vackové?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.7.09 14:59

Ahoj, můj poslední příspěvek je bez reakce a koukám, že jsem se nepodepsala…

Jak se vám s Firkonem Verano jezdí??? Jsem zvědavá! Pište prosím zkušenosti. V srpnu bych už měla kočárek objednat…

Hanka

• Citovat
  • Upravit
9556
27.7.09 20:10

ahojky,
tak za sebe muzu rict, ze s veranem se mi jezdi paradne, jsem opravdu spokojena. ja hpo brala v brne prave na vackove a jednani tam bylo skvele. co vim, tak se da barva kocarku i objednat, takze pokud mate vybranou barvu z quatra, mohl by vyrobce ¨stejnou pouzit u verana, jen by dodani bylo asi delsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.7.09 07:04

ahoj hanko tak my jezdime s veranem od konce cervna a jezdi se s nim vyborne.
kdyz je potreba na malych prostorach, tak ma skvely rejd a krasne se ovlada jednou rukou,
korbicka je prostorna, v terenu pravda trochu vic drnca, rozhodne vic nez houpaci Inglesina, a neni houpaci, sice pruzi, ale kdyz chces houpat, tak bys to dite spis naklepala jak rizek, ale to nam nevadi, my malyho na houpani nechce´me naucit.
co mi vadi asi jako jediny, ze jsme zaboha nenasli uchyty na vnitrni sit
ve strisce, proste jen tak visi dolu dole nijak nepripevnena (zeptejte se na krame)a taky moskytiera ma takove pochybne upevneni na cervenych cudlikach od polohovani strisky, stejne blbe drzi i striska od autosedacky.
teda ono to nedrzi blbe, ale proste mi prijde, ze chteli usetrit par cudliku na upevnovani a tak se to upevnuje halabala.
ale da se to.
jinak je skvely.
mame ten neutralni kapucinovej s kapucinovyma koleckama na smetanovy strisce a je krasnej.
tak dej vedet, jeastli ste si ho poridili ;-)
 jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
30.7.09 09:12

Obrazku ja s tema sitkama na hmyz problem nemam, nebo se mi to mozna podarilo nejak rychle vykoumat kde to zachytit.....
autosedacku jsme jeste nezkouseli, jen doma na „odlozeni“ pri krmeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.7.09 11:39

ahoj..koukam ze tenhle kocar ma taky tu zuzenou ctyrkolku…teda predni dve kola vedle sebe…kdo to mate..je to stabilni?? me se to hrozne libi na jinem kocaru ale mam trochu strach…mame doma velky psi (70 - 90kg) tak aby kdyz kolem toho projde nebo cinkne ocasem se to neprevratilo…diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
30.7.09 18:01

Mikito,
velky pes kdyz skoci na kocar tak shodi i kocarek s neotocnyma, nezuzenyma koleckama, to bys musela mit dite snad v tanku :lol: jinak verano stabilni opravdu je, aspon ja nemam pocit, ze by se nejak naklanel.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.7.09 19:01

to je mi jasny, ze kdyby na to ty moje obludky skakali ze se prevrati..nooo…mozna i ten tank :) skakat nesmi…jde mi o tu stabilitu celkovou…mela jsem moznost jednou jet s trikolkou a tam stacilo dat na to ruku a hned se to prevazovalo ke strane…mavaji ocaskama (a to ze ma takovej 70kg ocasek svih) a tak podobne…tak snad to prezije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.09 19:53

Ahoj holky taky se mi ten Firkon libi akorat by me zajimalo jestli ma sundavatelny potah na sportovni verzi nebo alespon nejak lehce omyvatelny. Jestli bude ditko po rodicich tak to bude porad spinavy :D

• Citovat
  • Upravit
51750
16.8.09 10:20

Ahoj, tak už jsme měli taky čest vyzkoušet Firkon verano, zatím naprostá spokojenost, super raid, super stabilita, dobře se ovládá jednou rukou, tak že můžu v klidu jít na procházku a držet starší dceru za ruku, zatím fakt naprostá spokojenost.
Jak píš Obrázek je sice trošku tvrdší do terénu, ale to jsou myslím všechny kočárky tohoto typu.
Co se týče stability a psů, tak máme dvě feny obří plemeno Přes 60 kg, a i když mrskne ocasem tak kočár stojí, samozřejmě kdyby skočily, tak vyvrátí každý kočárek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí