Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano@verulicek u té starší verze bych to chápala, to byl sporťák téměř nepoužitelný, syn se do něj nevešel pohodlně ani v roce
Ale verze long by měla být OK i jsem s ním viděla maminky jezdit a vypadá o moc líp než ten starý a je opravdu prostorný.
Treba pak kazdy radsi sahne po golfkach, ktere jsou skldnejsi a lehci ![]()
Ja mam verano long 2011 a sportak pouzivam a jsem spokojena. Je velky, prostorny, syn ma pres 2 roky a jeste furt se v nem vejde na spani. Mame i golfky pouzivam oboji, tak pul na pul. Treba do MHD beru radeji golfky, ktere si sama nalozim, ale na spanek, do terenu je sportak super. Takze za me muzu jen doporucit.
@Mufina píše:
@Ms.Blueberry ale zase se s nima člověk nesrovnatelně víc nadře
To ja zatim nemohu soudit
my jsme v zari teprve behem zari presedlali na psortak a na Firkonu mam jeste hlubokou korbu
Synkovi bude sice 10 mesicu, ale me do velkych mrazu prijde ta korba lepsi, takze kdyz se tam vejde, tak si rikam proc to nevyuzit
![]()
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry možná záleží, na jaké období ten sporťák komu vyjde
Take moznost ![]()
@Ms.Blueberry to rozhodně, dcera se mi do hluboké vešla v pohodě v roce v kombinéze a fusaku, u syna to bylo horší, je dlouhán a tak šel v 10 měsících do sporťáku - ovšem koupili jsme jiný, protože do toho Firkonu měl problém se vejít. Golfky právě beru jen tak do MHD, jinak se se sporťákem na velkých kolech jezdí o hodně líp a to i na rovných chodníkách.
@verulicek ne ne, my máme právě ten starý z roku 2010, omlouvám se za matení ![]()
My máme sporťák zhruba od sedmi měsíců teď je malé deset měsíců a vejde se v pohodě s fusakem je prostorný…ale nechce mi moc v kočáru sedět a ty kšíry se špatně posouvají a moc se mi nelíbí ta hrazda jak má mít před sebou přijde mi moc daleko možná až bude větší tak se jí bude sedět líp jinak na prostor je super.
@Mufina píše:
@Ms.Blueberry to rozhodně, dcera se mi do hluboké vešla v pohodě v roce v kombinéze a fusaku, u syna to bylo horší, je dlouhán a tak šel v 10 měsících do sporťáku - ovšem koupili jsme jiný, protože do toho Firkonu měl problém se vejít. Golfky právě beru jen tak do MHD, jinak se se sporťákem na velkých kolech jezdí o hodně líp a to i na rovných chodníkách.
Jj, korba je fakt prostorna
Me to prijde prave celkem prakticky do tech velkych mrazu. Na Quinnym bude normalne sportak a na Frokonu korba
Fakt se tam nevesel jo
? Me ten sportak prijde obri a i na starsi deti prave. Z pohledu kolecek asi jo, preci jen golfky maji vetsinou takove ty plastaky a ty jsi nic moc i na rovne jak pises
![]()
@Mufina píše:
@verulicek ne ne, my máme právě ten starý z roku 2010, omlouvám se za matení
A, tak uz jsem doma
ja jsem si rikala, ze je to zvlastni, ze by se tam nevesel. To by musel byt fakt mega obrik ![]()
@Ms.Blueberry v roce 2010 byl taky verano long? jak poznám, jakou verzi verana long kupuju?
asi budeme brát přes batolatko
Prosím o radu od zkušenějších..jak jsem již dříve psala, máme v úmyslu koupit tento kočárek..chceme nový. Když se na ně ale dívám v bazarech, skoro všechny prodávající maminy píší: sportovní verze nepoužitá
jezdí se ve sporťáku špatně? je nepraktický? nebo moc velký? nerozumím tomu…kočárek si vesměs lidi chválí ale nakonec sportovní verze lidi nepoužívají..poraďte, proč to tak je?