FN HK péče o dítě po porodu

292
9.2.18 16:04

FN HK pece o dite po porodu

Maminky, prosim Vas, v porodnici v Hradci Kralove, jak probiha pece o miminko hned po porodu? Daji mi miminko hned neumyte na brisko, nebo mi ho vezmou a umyji?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3289
9.2.18 16:50

@Ester588 rodila jsem v cervenci a dali mi ji hnedka. Az po par minutach ji odnesli, ja porodila placentu. Pak mi ji umytou prinesli cca na hodinu nez me odvezli na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
9.2.18 16:53

Ahojda, je to přesně tak…dodržují bonding i první přiložení k prsu naprosto automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cathrine025
9.2.18 16:56

Já rodila v Hradci předčasně. A malého jsem na břicho hned po porodu dostala :) Jeho stav to naštěstí dovoloval. Ošetření malého probíhalo jinde, ale manžel byl celou dobu u toho :)

• Citovat
  • Upravit
292
9.2.18 17:05

Dekuji ☺ budu co nevidet rodit tak aby vse bylo ok a nemusela jsem se tam dohadovat ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 17:06

Taky mohu potvrdit, rodila jsem 2016 a 2017 a pokaždé hned přiložili. Poprvé jen na chvilku, protože jsem hodně krvácela, tak mě otřebovlali dát do kupy. Po druhé mi ho nechali dýl. Musím říct, že celkový přístup a chování personálu bylo skvělé. Jak na sále tak na šestinedělí a novorozeneckém. Jediná nepříjemná byla uklízečka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.2.18 17:09

A jak se tvari kdyz maminka trochu hysterci nebo je hlasitejsi u kontrakci? Mam strach abych si nezakricela a oni pak nekriceli na me :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
9.2.18 17:16

@0___Lenka___0 jo to muzu potvrdit. Jedna sanitarka ok, druha hruza :mrgreen:
@Ester588 v klidu. Oni jsou na to zvykli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.2.18 17:23

To doufam, ja uplne nejsem clovek co by bolest snasel v klidu a potichu ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
9.2.18 18:26

Taky budu rodit v Hradci, ale až v dubnu :). Minulý rok touto dobou rodila ve FNHK přítelkyně kamaráda a prý super :) byl u porodu, přestřihl šňůru, malého dostala po porodu na břicho :). Nemohou si stěžovat. Na šestinedělí to pak už prý bylo horší. Ale tak uvidíme. Hlavní pro mě je, že je to dobře vybavená nemocnice pro případ komplikací :)
Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
9.2.18 18:40

Já křičela pred 3 roky fest, ja za to nemůžu ;) A byli vcelku v pohodě :palec: No a ted budu křičet v dubnu zase a za me HK je dobrá porodnice. Nasledny pobyt ma šestinedělí trochu pokulhává, ale už vím a nebát se ozvat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.2.18 18:43

@Ester588 tak čekej, že ti budou říkatat nekřičíš…ne proto, že tě nechtěj poslouchat, ale proto aby ses zbytečně nevysilovala a měla síly na porod…jinak na bolest je dobrý epidurál..jsem pevně rozhodnutá, že jedině s epi…a to mě čeká třetí porod :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.2.18 18:44

Tak jako druhorodicce mi je sestinedeli celkem jedno… tam uz to nejak s preckem preklepu, ale porod je pro me mazec ???? jinak nevite jak je to s navstevami ted v dobe kdy jsou omezene kvuli chripce? Ja nemuzu byt bez dcery tak dlouho ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.2.18 18:46

V době chřipkové epidemie je nemocnice uzavřená pro návštěvy…jinak návštěvní hodiny mají vyvěšené na stránkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.2.18 18:48

@Sasexka mne epidural u prvniho na bolest nepomohl, ale pomohl mi konecne se otevrit :potlesk: ale pokud bude druhy rychlejsi tak jdu bez epiduralu… jen si potrebuju trochu ulevit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková