Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky, prosim Vas, v porodnici v Hradci Kralove, jak probiha pece o miminko hned po porodu? Daji mi miminko hned neumyte na brisko, nebo mi ho vezmou a umyji?
Dekuji
@Ester588 rodila jsem v cervenci a dali mi ji hnedka. Az po par minutach ji odnesli, ja porodila placentu. Pak mi ji umytou prinesli cca na hodinu nez me odvezli na pokoj.
Ahojda, je to přesně tak…dodržují bonding i první přiložení k prsu naprosto automaticky
Já rodila v Hradci předčasně. A malého jsem na břicho hned po porodu dostala
Jeho stav to naštěstí dovoloval. Ošetření malého probíhalo jinde, ale manžel byl celou dobu u toho ![]()
Dekuji ☺ budu co nevidet rodit tak aby vse bylo ok a nemusela jsem se tam dohadovat ☺
Taky mohu potvrdit, rodila jsem 2016 a 2017 a pokaždé hned přiložili. Poprvé jen na chvilku, protože jsem hodně krvácela, tak mě otřebovlali dát do kupy. Po druhé mi ho nechali dýl. Musím říct, že celkový přístup a chování personálu bylo skvělé. Jak na sále tak na šestinedělí a novorozeneckém. Jediná nepříjemná byla uklízečka. ![]()
A jak se tvari kdyz maminka trochu hysterci nebo je hlasitejsi u kontrakci? Mam strach abych si nezakricela a oni pak nekriceli na me ![]()
@0___Lenka___0 jo to muzu potvrdit. Jedna sanitarka ok, druha hruza ![]()
@Ester588 v klidu. Oni jsou na to zvykli ![]()
To doufam, ja uplne nejsem clovek co by bolest snasel v klidu a potichu ????
Taky budu rodit v Hradci, ale až v dubnu
. Minulý rok touto dobou rodila ve FNHK přítelkyně kamaráda a prý super
byl u porodu, přestřihl šňůru, malého dostala po porodu na břicho
. Nemohou si stěžovat. Na šestinedělí to pak už prý bylo horší. Ale tak uvidíme. Hlavní pro mě je, že je to dobře vybavená nemocnice pro případ komplikací ![]()
Tak hodně štěstí ![]()
Já křičela pred 3 roky fest, ja za to nemůžu
A byli vcelku v pohodě
No a ted budu křičet v dubnu zase a za me HK je dobrá porodnice. Nasledny pobyt ma šestinedělí trochu pokulhává, ale už vím a nebát se ozvat ![]()
@Ester588 tak čekej, že ti budou říkatat nekřičíš…ne proto, že tě nechtěj poslouchat, ale proto aby ses zbytečně nevysilovala a měla síly na porod…jinak na bolest je dobrý epidurál..jsem pevně rozhodnutá, že jedině s epi…a to mě čeká třetí porod
![]()
Tak jako druhorodicce mi je sestinedeli celkem jedno… tam uz to nejak s preckem preklepu, ale porod je pro me mazec ???? jinak nevite jak je to s navstevami ted v dobe kdy jsou omezene kvuli chripce? Ja nemuzu byt bez dcery tak dlouho ????
V době chřipkové epidemie je nemocnice uzavřená pro návštěvy…jinak návštěvní hodiny mají vyvěšené na stránkách ![]()
@Sasexka mne epidural u prvniho na bolest nepomohl, ale pomohl mi konecne se otevrit
ale pokud bude druhy rychlejsi tak jdu bez epiduralu… jen si potrebuju trochu ulevit ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.