FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
17.11.11 09:58

Vanilko a kde děláš? To je docela drsné 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.11.11 10:00

Makisku věřím že tam už dlouho nebudeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
17.11.11 10:05

No kéž by, každopádně se tam asi po druhé vrátit nebudu moct, páč už teď mi chtěli dát jednolůžák a ten stojí 3500,– na to že se tam párkrát vyspím a navíc úroveň šílená tak na to jim kašlu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.11.11 10:07

Simi, vždycky když mám směnu, tak musí fungovat chlap. Ráno ji zaveze do školy, ze školy už Adélka dojde sama s holkama, co bydlí ve vedlejším vchodě. A pak vydrží doma, než on dorazí. Hodí ji na kroužky, pak ji zase vyzvedne a dělá s ní úkoly.
Naštěstí už je Adél fakt hodně samostatná, takže se o ni tak nebojím, ale začátky byly krušné. A vadí mi, že nemám každý den přehled o škole. Adélka je dyslektik a dysortografik, takže se musí opravdu každý den připravovat a učit.
Ale dá se to zvládat. Ale s malým dítětem bych tam dělat nemohla, to ne.
Sisi, pracuju jako vedoucí videopůjčovny a vinotéky v jednom. Pracovní doba od půl osmý do 22 hod. Dojíždím taky 30 kiláků. Mám to tam hrozně ráda, máme úžasný kolektiv, ale to dojíždění je zabijárna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.11.11 10:09

Jo, holky, díky za tip na to CARO, piju ho místo kafe a je to docela dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.11.11 10:10

právě jsem ho dopila Jani :jazyk: dá se to ne????

byla jsem zvyklá to pít u babičky - měla v lednici vždycky schovanou butilku s meltou a jen si člověk přidal mlíčko a ohřál - mńamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
17.11.11 10:10

A joo to jsi psala jen jsem netušila, že to máš daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.11.11 10:21

Jj, čekala jsem, že to bude horší, ale fakt je to dobrý a chutná to skoro jako kafe :palec:
Simi, užij si večer zapíjení domečku :-D
Holky, myslíte, že embrouši už jsou zavrtaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.11.11 10:29

Jani určitě už se zavrtali :hug: nic jiného si nepřipouštím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.11.11 10:31

snad to zapíjení bude v pohodě. Obvykle se to zvrhne strašných způsobem :mrgreen:
Už jsem říkala Aldovi, jestli bychom mohli sedět jinde jak v kuřácké místosti ať to bobci nemusí dýchat.

Jinak já včera dostala od Aldy kytičku - ráno když odjížděl do prahy tak mi dal pusu na bříško a když se vrátil tak taky… Ještě jsem mu ráno musela připomenout že jsou tam dva bobišci tak ať dá pusu každému ať se nehádají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.11.11 10:53

Jejda Simi, to je krásný :andel: Alda je zlatej :palec:
U nás už se plánuje kočárek, přestavba bytu v případě dvojčat a dovolená ve čtyřech až pěti :mrgreen:
Já se snažím držet při zemi, ale chlap už má jasno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.11.11 12:42

Jani tak já včera zrovna z holkama v jiné diskusi řešila jak porovnat dvě dítka do nosítek (šátek, manduka apod.) :mrgreen:

jsem dělala k obídku výýýborné domáci tortily. a normálně se mi povedly - jen tortily neměly klasický kulatý tvar, ale spíš takový rádoby kulatý patvar.

Alda je zlatíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.11.11 12:44

akorát jak jsem vařila tak mě začalo bolet v bříšku - ale tak nějak divně… možná si něco vsugerovávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
17.11.11 16:07

holky docela mě překvapila cena za celý IVF - krom 3,5 tis za PK mám doplácet „jen“ 10 tis. a to ještě ne za úkony, ale jako dar 8-o

takže když to celé spočítám - včetně všech doplatků za léky nás komplet IVF vyšlo na 15.600,– Kč plus cestovní náhrady… to jsem čekala víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.11.11 19:03

Simi, na ty tortily sem někdy musíš hodit recept. Škoda, že tu není slintací smajlík :-D
My jsme k obědu dojídali koprovku ze včerejška. Navařila jsem jí 5 litrovej hrnec :-D
Zítra budu dělat drožďovou polívku s mrkví, mám na ni hroznou chuť a k tomu kuřecí směs se žampionama a broskví a rýži.
Simi, máš pravdu, ve srovnání s jinýma centrama to máme za hubičku. Mě stačily ty sumy ve Ferťasu. Za operaci TESE po nás chtěli 15 000 kč. Platila se zvlášť i narkoza jak pro mě, tak pro chlapa. Za puregon 6500 atd. Zlatá FN :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.