FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
22.12.11 21:29

Nevím - ale ptala jsem se jestli ta nová je záskok a prý ani ne - že někoho k sobě sháněli - aby nebyli jen dva… Ale neříkala kdy odchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.12.11 21:31

Tak to jo, ono je to pochopitelné-moc zákazníků málo doktorů. Musím běžet, za chvílu si pro mě dojde můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 12:02

IVF nativ

Ahoj holky, právě jsem se dozvěděla, že nevyšlo mé třetí IVF.
Chtěla bych změnit CAR.
Nevíte, jak je to s nativem v FN Olomouc?
Kolik se doplácí za léky a kolik za tu akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.12.11 13:52

ahojky Renčo

dělají minimálku - v případě že neodeberou nic - cena je 1000 za léky, v případě že nedojde k ET je cena 5000 (je v tom ICSI a snad i PK, ale to nevím jistě) a v případě že dojde k ET tak mám pocit, že 7 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 14:00

A v těch 7tisících je i ISCI?
U nás ve Zlíně je to bez ISCI a ještě to stojí 13tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.12.11 14:02

Hele Renčo - já ze Zlína utekla a jsem absolutně šťastná… zlín je továrna na prachy - ty jako člověk je nezajímáš… přešla jsem do FN a neměnila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 14:03
Strsim píše:
Hele Renčo - já ze Zlína utekla a jsem absolutně šťastná… zlín je továrna na prachy - ty jako člověk je nezajímáš… přešla jsem do FN a neměnila bych

No až na to dojíždění:-( Tady to mám 5 min do CAR.
Doktoři jsou tam taky milí?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 14:04

Simi a je pravda, že se ve FN nehradí GONAL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.12.11 15:00

jsou mnohem lepší jak ve Zlíně.
O tom že by neplatili gonal jsem neslyšela - naopak při stimulce dělala doktorka co mohla, abych si musela dokupovat co nejméně gonalu (nad rámec hormonů hrazených z pojištění). Jinak nás celé IVF vyšlo na 15.600,– Kč (ISCI, AH, PK a všechny doplatky za léky včetně receptů) a to už nepopisuju přístup doktorů a sestřiček. Žádná továrna na prachy jako ve Zlíně. Při ET doktor dokonce přestěhoval jednu holčinu na jinou postel, protože prý na té co ležela jsou špatné vlny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 15:10

Tak já dala teď za třetí IVF 22tisíc.
Ale to jen proto, že mi nezbylo na zamražení, jinak dávám 26tis.
5tisíc léky, 9tisíc kultivace do blastocyst,8tis ISCI a když je na zamražení tak ještě 4tisíce mražení.
Ale to je plné IVF.
Teď už nemám hrazené pokusy, tak chci jít do minimálky a tak mě zajímalo, co je v těch 7tisících ve FN OL.
Takže opravdu je v tom i ISCI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 15:11

Já chodila k dr.Slovákové a jsem s ní spokojená, KŘ.teda moc nemusím a když mi měl dělat jednou KET, tak jsem si vyprosila SL.
Ale ty peníze mě štvou:-(
Ty jezdíš taky ze Zlína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.12.11 16:11

tak já dala 7 tis za ICSI, 3,5 tis za PK a 3 tis za AH. mám pocit že 1,4 byl doplatek za 150 jednotek gonalu. a zbytek bylo za recepty, utrogestan a navíc si píchám fraxiparine na krev.

Add Křenek - ten stanovoval manželovi HP pohledem… no comment.
Je to prostě továrna na prachy.
A ta minimálka je včetně ICSI. Nevím ale jestli je v tom i PK a AH… to fakt nemám tušení.

Jsou tam teda jen dva doktoři - Docent je takový psí čumák, ale v pohodě po odborné stránce. Michnová je super, ale asi bude brzy odcházet na mateřskou a místo ní je tam nová a já ji teda viděla teď ve čtvrtek poprvé a byla taky docela v pohodě.

Jinak já nedojíždím ze Zlína - do Zlína to mám asi 25 minut, jsem mezi Ol a Zlínem… blíž to je do Zlína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 16:16

A čím jsi teda stimulovala? Když jsi za gonal platila jen 1400??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.12.11 16:20

Gonalem - začínala jsem ve středu…
středa, čtvrtek 75 jednotek
pá, so, ne, po, út 150 jednotek
st, čt, pá, so, ne, po 225 jednotek…
do toho st - po menopur…

no a právě jsem si musela dokupovat 150 jednotek gonalu. To je všechno co jsem doplácela. Z toho co mi zbylo v gonalových perech mi doktorka ještě vytahovala jednu dávku, abych toho nemusela kupovat zbytečně moc, dokonce jsem dostala ještě jednu ampuli menopuru abych ji nemusela dokupovat…
A ještě se mi omlouvala že mi musí předepsat těch 150 jednotek co jsem si musela zaplatit.
Dokupy jsem měla 5nebo 6 těch gonalových per a nedoplácela jsem na ně ani 1,– Kč… vůbec nic. Ve FN v lékárně nedoplácíš.
Musela jsem si zaplatit až těch 150 jednotek co bylo nad rámec úhrady od pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
23.12.11 16:24

No a na to jsem se ptala, že se tam na Gonal nedoplácí.
Ve Zlíně ti dají dvě pera za 5tisíc :nevim:
To jsou fakt zmetci:-(
Je mi líto, že jsem jim tam nacpala tolik peněz a zbytečně:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.