Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky co si krom všech papírů mám zítra vzít sebou?
a jak to bude probíhat?
na ET?nic krom papiru nepotrebujes…kosilku dostanes,snad treba nejakou knizku,casopis,az tam budes lezet,ale ani to jsem nepotrebovala,vzdy jsem tam mela spolecnost ![]()
na OPU papči
jestli bude ET to se zatím vůbec neví… z darovaných neee a jestli budou vlastní to se uvidí
byla jsi rychlejsi,nez jsme po sobe precetla.....
prijdes tam ,zavedou te na pokoj,prevleces se do kosilky a pak si pro tebe prijedou a supky dupky na to.PAk te dovezou a muzes klido dospavat…
Jak to myslis,z darovanych neeee ![]()
no já pevně doufám že budeme s Vanilkou spolu na pokoji
doufám že mě nešupnou s někým jiným ![]()
embryjka z darovaných spermijek půjdou do mrazáku. Alda nechce vyhodit pokus, ale taky nechce ještě darované. takže to necháme oplodnit a půjdou na mražák.
chceme příp. zkusit minimálku s tím že když se v den případného odběru najdou spermoušci tak půjdeme na OPU, když nenajdou tak nepůjdeme na OPU
Ahoj Simi,
na zitra taky preji hodne stesti
Nevim, jestli jsem to pochopila spravne, ale na te operaci jak meli ty dva vzorky, tak nic nenasli, nebo tu budes vedet az zitra?
ostatni zdravim ![]()
Dneska jsem 7 den po injekci na prechod a malinko spinim, ale je to v papirech, tak by to melo byt ok?
Simi ty jsi spinila? a bolelo te neco nebo uplne v pohode?
diky
Marketko to je opravdu v pořádku - já taky špinila - nejdřív jsem myslela že to je jen špinění, ale pak to bylo skoro jak MS poslední den… takže v pohodě jde to podle plánu. ![]()
nene - bohužel nic nenašli - pouze jednu myslím a ta je nějaká špatnější - není jisté jestli vůbec do zítra přežije. Ale snad se něco najde v tom centrifugovaném vzorku z rána.
Simi, ok diky.
Budu drzet palce at neco najdou v tom vzorku ![]()
mejte se ![]()
Ahojky
takže mi odebrali 12 vajuch, dnes po 3 hodince budu volat kolik našli spermijek v tom včerejším vzorku. Mluvila jsem s embryoložkou a ta říkala, že zatím nerozmrazovali ty 4 zamrazené potvůrky a paní laborantka (co je včera opravdu nechtíc nabrala) konstatovala, že si myslí že budou a nebude potřeba ani rozmrazovat…
Díky Any - teď už jen přežít to čekání na výsledek jestli něco našli… už tu lezu po zdi místo abych něco dělala…
věřím, jsi obdivuhodná už jen v tom, že jsi šla do práce…drž se!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.