Foresto obojek pro kočky? Funguje?

8.7.24 20:20

Foresto obojek pro kočky? Funguje?

Zdravím všechny, chci se zeptat mate nějaké zkušenosti s obojkem foresto u koček? Chtěla bych pořídit, ale bojím se, protože nechci vyhodit zbytecne peníze, stojí totiž dost peněz :nevim:.Pred dvěma týdny se u nás bohuzel vyskytly blechy tak uvazuju o koupě tohohle obojku. A jeste se chci zeptat jak dlouho působí a jestli zabije všechna stadia blech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
8.7.24 20:51

Já bych kočce obojek nedávala, je to nebezpečné, někde se zahákne a oběsí.. My roky používáme pipetu od Bravecta (pro psa taky, ale ve formě pamlsku) a nemůžeme si stěžovat, funguje suprově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.24 21:07

Dobře dekuji, ale kočička je domácí a jen doma. Podle mě není šance, že se v domě oběsí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.7.24 21:19

@Žanetu346 I tak, některé kočky nesnáší obojky dobře.. Každopádně s Forestem přímo pro kočku zkušenost nemám, ale měli jsme obojek pro psa a blechy měla i tak, proto jsme právě přešli na Bravecto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.7.24 21:34

Dávám je všem kočkám. Opravdu se na nich neoběsí, jsou bezpečnostní. Pokud se potřebuješ zbavit blech, je to nejlepší řešení. Pipety na všechny kočky nefungují a už jsem se setkala i s brutální alergickou reakcí, kocoura jsme měli dva dny v křečích. Foresto je spolehlivý.

• Citovat
  • Upravit
42429
8.7.24 21:39

Mám na labradora a funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.7.24 06:06

Měla jsem a jako jediné to opravdu na blechy zabralo. Takže pro mě nevyhozene peníze.

Jinak mám ji jenom doma a nikdy se nic nestalo ani náznakem. Je dost utazeny ale zároveň tak aby mohla dýchat. Zahaknout se nikde nedá. U venkovní bych se poradila např. s veterinářem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný