Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, chci se zeptat mate nějaké zkušenosti s obojkem foresto u koček? Chtěla bych pořídit, ale bojím se, protože nechci vyhodit zbytecne peníze, stojí totiž dost peněz
.Pred dvěma týdny se u nás bohuzel vyskytly blechy tak uvazuju o koupě tohohle obojku. A jeste se chci zeptat jak dlouho působí a jestli zabije všechna stadia blech.
Já bych kočce obojek nedávala, je to nebezpečné, někde se zahákne a oběsí.. My roky používáme pipetu od Bravecta (pro psa taky, ale ve formě pamlsku) a nemůžeme si stěžovat, funguje suprově
Dobře dekuji, ale kočička je domácí a jen doma. Podle mě není šance, že se v domě oběsí..
@Žanetu346 I tak, některé kočky nesnáší obojky dobře.. Každopádně s Forestem přímo pro kočku zkušenost nemám, ale měli jsme obojek pro psa a blechy měla i tak, proto jsme právě přešli na Bravecto
Dávám je všem kočkám. Opravdu se na nich neoběsí, jsou bezpečnostní. Pokud se potřebuješ zbavit blech, je to nejlepší řešení. Pipety na všechny kočky nefungují a už jsem se setkala i s brutální alergickou reakcí, kocoura jsme měli dva dny v křečích. Foresto je spolehlivý.
Měla jsem a jako jediné to opravdu na blechy zabralo. Takže pro mě nevyhozene peníze.
Jinak mám ji jenom doma a nikdy se nic nestalo ani náznakem. Je dost utazeny ale zároveň tak aby mohla dýchat. Zahaknout se nikde nedá. U venkovní bych se poradila např. s veterinářem.