Formil White, použití bez rukavic a kojení ?

1843
17.2.25 20:50

Formil White, použití bez rukavic a kojení ????

Zdravím maminky, jste tu prosím nějaká odbornice zdravotnice? :(
Jsem blbá, mam 5.mesicniho syna, kterého stále plně kojim, a dnes s mi povedlo obarvit bílé tričko a já ho namočila do horké vody s tímto práškem..hodně prášku :,( a máchala jsem to hooodne dlouhou dobu holýma rukama a vůbec, ale vůbec mi nedošlo, že by to mohlo být škodlivé :roll: ruce jsem ještě před tím měla do krve popraskané od zimy venku (trpím na to) a teď si to tolik vyčítám a vůbec netuším, jestli můžu malého nakojit :,( :,( :,( :,(
Najde se tu prosím někdo, kdo by mi poradil??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2721
17.2.25 20:55

A proč bys ho neměla nakojit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
17.2.25 20:57

@Dn0712 No jestli se nějaká chemikálie nemohla přes rány na ruce a kuzi dostat do mateřského mléka..na krabici je totiž napsáno, že by to nemělo přijít do kontaktu s kůží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
17.2.25 21:27

Hodně si je opláchni a namaž mastným krémem ;)
S kůží to nemá přijít do styku, protože tam bude pravděpodobně peroxid (fotku mám rozmazanou a na googlení jsem líná) a ten může dráždit, nebo při velké koncentraci i trošku poleptat (taková ta bílá kůže, co se ti určitě někdy objevila, když sis ránu dezinfikovala peroxidem).
Kojit samozřejmě můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
17.2.25 21:30

@KarlKarlson děkuji děkuji děkuji :srdce: oplachla jsem i krémem namazala…no vůbec by mě nenapadlo, že se mi tohle někdy povede :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
17.2.25 21:36
@NellyK. píše: Více

To určitě ne. Já myslím, že to je asi agresivní, tak by to mohlo ponicit kůži, ale aby se to dostalo do mlicka, to si nemyslím. Jako odborník nejsem, ale toho bych se nebála a normálně kojila.

Jinak mě by asi nenapadlo ani tak tohle používat bez rukavic, ještě když máš ruce už tak zničené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
17.2.25 21:44

@Dn0712 jsem úplně blbá no :oops: nevím co mě to napadlo, asi v tom šoku z obarvení toho trika :roll: no nafackovala bych si nejraději za to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
17.2.25 21:56
@NellyK. píše: Více

Ale prosím tě, nejsi blba…jsou mnohem horší věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
17.2.25 22:00

To je tam kvůli poškození kůže, v podstatě sis tu kůži hodně „vydezinfikovala“, teoreticky by ses tím mohla poleptat (piktogram v kosočtverci nahoře). Ale chemicky tam žádný jed není. Nic, co by ti běhalo krví do mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová