Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zelenaprisera psy mám ráda, ale tady na sídlišti mi začínají lézt krkem. Sousedi mají nějakou potvoru velkou a jak začne štěkat, tak to bych nejraději kopla do jejich dveří. Když tady bydlel ještě Oskar, tak nikdo o něm nevěděl, nesměl štěkat. Teď je s našima na baráku a teprve tam je spokojený, má výběh do zahrady, štěká na každý lístek. Pes v paneláku většinou trpí. Teda pokud to není čivava nebo něco malého v tom směru. Absolutně nepochopím jak si někdo může od bytu o velikosti 70m2 pořídit něco velkého. Chlupy všude, pes nemá dostatek pohybu (většinou). Prostě to nechápu. Pokud to je společník pro někoho, kde se cítí sám, tak ok, ale pořídit ho pro děti, které přestane brzo bavit.
Asi tak. ![]()
Holky, nejedete někdo koncem září na sraz buldočků do Javorníku ve Slezsku (Račí údolí?)
http://www.ffrbulmorava.estranky.cz/…sni-bar.html
Často mi lezou na nervy spíše uřvanci a rozjívenci lidského původu než štěkající pejsani.
P.S.Fr.buldočci jsou prostě nádherní ![]()
Mame fenecku Marušku, mame klasicke vydaje co se tykaji kdejakeho pejska kupujeme kvalitni krmivo a tak, jedine co marusku trapi ze jak je bila v lete je spalena jinak nic ![]()
@Davima píše:
Mame fenecku Marušku, mame klasicke vydaje co se tykaji kdejakeho pejska kupujeme kvalitni krmivo a tak, jedine co marusku trapi ze jak je bila v lete je spalena jinak nic
Maruška je nádherná! Kouzelný pejsánek! ![]()
@Burj Chalifa dekujeme
oni to jsou hrozni milousi bezprostredni, hlavne komedianti
a teda marus je dost zarlivka ![]()
Ahooooj, taky se přidám s našim Bohoušem!
buldocky proste miluju! Jsou mu tri roky a je to největší kamos moji rok a půl létě dcery
@Davima Maruska je bozi! Nemůžu si pomoct, ale k buldockum se mi proste nejvíc hodí česká jména…
@Šťopík píše:
Ahooooj, taky se přidám s našim Bohoušem!buldocky proste miluju! Jsou mu tri roky a je to největší kamos moji rok a půl létě dcery
@Davima Maruska je bozi! Nemůžu si pomoct, ale k buldockum se mi proste nejvíc hodí česká jména…
Holky, úplně slintám. Bohoušek je úplně BOŽÍ!!!
Parťák, charakter. Hrozně závidím! Bohouškovi posílám pusu a pozdravení, prosím vyřídit. A všem Vašim pejskům. Placatý tlamičky jsou pro mě nejkrásnější, buldočci, mopslíci. Miluju je.
@Šťopík je bohousek je teda ale fesak
no nam se prave taky zda ze nejlepsi sou takova jmena, me se libilo jeste Cecilka ale kdyz sme ji videli poprve bylo jasny ze to je Maruska ![]()
@Davima píše:
@Šťopík je bohousek je teda ale fesak![]()
no nam se prave taky zda ze nejlepsi sou takova jmena, me se libilo jeste Cecilka ale kdyz sme ji videli poprve bylo jasny ze to je Maruska
krásný jména. Slušel by i Karlík, Gusta, ale Bohoušek je nejlepší. Mařenka je taky moc fajn. Krásní pejsánci! ![]()
@Šťopík @Davima My máme Nelinku
… když jsem ji brali z Ligy na ochranu zvířat Třebíč jako vyhozenou, říkali jí tam Peggy, ale ona na to neslyšela, tak jsem si vybrala různá jména a zkoušela, nač bude reagovat nejlépe - takže si jméno vybrala vlastně sama
.
@Jannnča píše:
@Šťopík @Davima My máme Nelinku… když jsem ji brali z Ligy na ochranu zvířat Třebíč jako vyhozenou, říkali jí tam Peggy, ale ona na to neslyšela, tak jsem si vybrala různá jména a zkoušela, nač bude reagovat nejlépe - takže si jméno vybrala vlastně sama
![]()
.
jsi hodná ![]()