Františkovi Lázně únor 2019 - kdo pojede

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
6.2.19 17:52

holky já fb nemám ,napsala jsem vám do zpráv číslo ,jestli nemáte watsap ,Viber …budu moc ráda když se ozvete ,pojedu nejspíš z Prahy vlakem ,budu ráda za spřízněnou duši ,už se moc těším na to že ještě nemám kufr :think: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.2.19 23:55

Františkovy lázně únor-březen

Dobrý den,chci se zeptat nejede někdo do lázní teď někdy ? Nemáte zkušenosti prosím z hotelem Belveder?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
9.2.19 03:58

@Dreisii já na Belvederu byla. Co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.2.19 10:39

Jaký to tam bylo? kolik je poplatek za župan a za wifi??? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.2.19 13:10

Frantiskovy lazne jesenius

Rad bych upozornil vsechny lidicky,kteri budou uplatnovat slevu,ze pokud nedaji toto vedet PŘI REZERVACI nedostanou nic,jinak jsem na jeseniu a je to tu bozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.2.19 18:29

Frantiskovy lazne

Nejedete nekdo do Frantiskovych lazni,hotel Pawlik v breznu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.2.19 20:09

@Vladka35 jedu teď v neděli na tři týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.19 21:24

Ahoj, jsem tu nová. V březnu bych měla jet do Frant. lázní hotel Belveder. Nemáte prosím někdo slevový kupón. Budu moc ráda za reakce. Děkuji :mavam: A taky za info, jaký to tam je, jestli jste někdo v Belvederu byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.19 21:26

já jedu v březnu, poprvé, tak zatím zkušenosti nemám… pročítám tady diskuse a hledám taky info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.19 21:28
@Dreisii píše:
Dobrý den,chci se zeptat nejede někdo do lázní teď někdy ? Nemáte zkušenosti prosím z hotelem Belveder?

@Dreisii taky pročitam diskuse a hledam info k Belvederu :-). Jedu v březnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.2.19 07:59

@lazenka ahoj já už jsem v Belvedru a je to tu super :-) mooooooc dobře tu vaří, všichni jsou moc příjemný, hezky se o tebe budou starat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.19 10:33

@Dreisii Jé děkuji za bezva zprávy :-). Mohu se zaptat, kolik jsi doplácela. Já mám dva za dvojlůžkáč asi platit necelých 3700 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.2.19 11:25

@lazenka hele já měla taky doplácet 3700, ale po přijedu mi řekli že nic nedoplacim a bydlím ne v Belvederu, ale v Royalu to je hned u toho spadá to pod Belveder a to jsem si celou dobu myslela že budu v Belvederu, ale nevadí mi to, je to fakt hned u toho takže chodím 10 kroků do Belvederu na jídlo a procedury. Nejdřív mě to zarazilo, ale teď mi to nevadí, aspoň mám pohyb a je to tu taky hezké :-) mám dobrou spolubydlící takže mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.19 12:08

Ahoj holky, je tu spoustu příspěvků, ale nemůžu dohledat odpovědi na moje otázky :-D
Dneska jsem se dozvěděla, že mi schválili lázně na 28 dní, dopis mi ještě nepřišel, volala jsem si na pojišťovnu.
Koukala jsem na hotely a chci se zeptat, zda někdo byl v Royalu a měl apartmán? Chtěla bych ho proto,abych byla sama a hlavně kvůli tomu, když za mnou někdo přijede, aby mohl přespat, je to vůbec možné??
Je to v Royalu hezké? A jak to funguje? Můžu bydlet kdekoliv a chodit na procedury kamkoliv nebo tam kde budu bydlet budu mít procedury?
Omlouvám se, jestli to tu někde je, ale nemůžu dohledat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.2.19 17:11

@Ginger K Ahoj já na Royalu bydlím,ale na dvojlůžkovém a co vím od ostatních holek tak to jde. V pohodě se domluvíš na recepci a ještě myslím máš na to slevu.No Royalu je to hezké ,já jsem spokojená :) Ne procedury ti vypíše doktor v lázních v pondělí a taky ti vypíše kam na ně budeš chodit většinou Adler chodím a Belveder :) a je to úplně v pohodě jsou ty hotely na sobě téměř nalepený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí