Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosím Vás, nevíte jestli neplodnost je stejná indikace jako 3 a více potratů? už jsem byla v lázních 2× na komplexní lázeňskou péči - diagnoza neplodnost. Teď jsem prodělala další potrat a mám jich za sebou 3, takže mě napadlo před dalším a asi posledním KET jet do lázní na indikaci 3 a více potratů. Nemáte některá zkušenost?
Mám taky dotaz holky, kdo se orientuje. Na neplodnost se může do lázní každý rok? Jde mi o to, že jsem byla v lednu 2017, no a teď mě čeká laparka, takže mám nárok jet i po operaci? A za jak dlouho musím nastoupit? Nevím, zda si myslím správně, že na neplodnost to určitě není každý rok a po té operaci se musí nastoupit co nejdříve.
@sofka34 @hancami zkus se poptat lékáře jak to je, já jsem slyšela že na koplexní lázně je nárok 2 krát za život tak nevím zda je to pravda…
Na neplodnost 2 x za život, ale nepočítá se do toho když jedes po operaci. To je jako na indikace. Jinak můžeš jet 1 x ročně
Ja jsem dnes nastoupila na Jesenius a jsem příjemně překvapena. Jídlem hned vedle na Luise, propojeno chodbou a pěkné vybavení pokojů. A to jsem ubytována v kategorii tourist
@Drbna777 já byla taky na Jesseniu a super. Luisa ještě nefungovala kvůli rekonstrukci, tak jsme na jídlo na Pawlik. Měla jsem teda dvoulůžkový pokoj, ale byla jsem tam sama.
@Drbna777 a je tedy indikace neplodnost stejná jako 3 a více potratů, nebo jsou to dvě různé indikace?
@hancami z hlavy nevim zkus najít ve vyhlášce, zadej indikační seznam pro lázeňskou péči
Jídlo je teď hned vedle v Luise, ale je propojeno chodbou takže je to v pohodě
@hancami asi není mě se doktor ptal jestli tam má dát neplodnost a nebo potraty. Dal neplodnost.
Nabízím poukaz na slevu 1000 Kč, univerzální do všech hotelů.
@hancami tak jsem tady včera našla, že se jedná o 1 diagnózu jen rozepsanou
Tak holky zasilam pár fotek z lázní ať víte do čeho jdete
. jedná se o jídelnu Luisa - Jesenius a hotel Jesenius se spojovací chodbou. Od jara prý budou suché procedury přimo v budově.
Holky, prosim o radu, chtela jsem si zabukovat hotel Adler, ale doslo mi, ze gyndar mi nabizel Frant. lazne a nebo Klimkovice, co kdyz mi pak priklepnou Klimkovice? Rikal, ze napise do papiru, ze preferuji Frant. lazne.