Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem, daruji 2 poukazy do hotelu Dr. Adler ve FL Poukazy jsou platne do 11.10.2018. Kdo ma zájem pište SZ. Raději bych je přenechala oba najednou, ale můžu poslat i jednotlivě.
Holky, všechny Vás moc zdravím! Mám dotaz, rozdala jsem tady asi 7 slevových poukazů, z čehož mám velkou radost. V těchto dnech mi zamítli lázně pro sebe kvůli endometrioze..no nevím, komu jinému už by je měli dát, než nemocným a bezdětným, ale nebudu se rozčilovat s českým zdravotnictvím. A moje otázka zní: máte někdo, kdo daroval poukazy zkušenost, jak nyní uplatnit? Vrátilo se mi jich asi všech 7, některé na Pawlik, některé na Adler či Jesenius - když to všechno spadá pod Františkovy lázně, a. s., můžu si nyní vybrat jakýkoli z hotelů? Zvažuji, co s tím. Mrzí mě, že nepojedu po operaci, ale mám sto chutí si to zaplatit a kdyby se mi podařilo je uplatnit, tím líp. Na netu píší, že je můžu uplatnit na pobyt o min. délce 7 dnů. Nevíte, co se stane, když bych nejela? Propadnou nebo to nějak kompenzují?
Díky moc za odpovědi a mějte krásný zbytek večera. Markéta
Ahoj holky, mám poukaz na slevu 1000 kč do FL. V případě zájmu napište adresu, pošlu zdarma (hotel Pawlik) slevu může uplatnit pouze ten, kdo nikdy nebyl hostem hotelu.
Ahoj holky, dnes mi lékařka dala do ruky žádost o lázně, jsem v tomto směru úplně nová. na začátku února mi naplanují laparo a pak lázně. takže cca v půlce února 2019 na 3 týdny… je tu některá z vás, která se chystá podobně? že bychom odjely společně? zvažuji kdyžtak připlacení jednolůžkového pokoje, ale snad někde v hotelu, který nebude tak drahý. Máte některá zkušenost s hotelem, kde bylo celé soc.zařízení přímo na pokoji? Parkování poblíž? poradíte mi prosím? ![]()