Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
6.1.18 18:11

@slunce1 jsem z Kyjova, ale jedu z Olomouce Pendolínem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.1.18 18:12

@slunce1 fen pry na Adleru je. Zupan, pravda, za poplatek, ale pry skoro vubec neni potreba, tak pak dej echo jak to teda je :mrgreen:. Holky, ja jedu za 14 dni, ale jak to tady ctu, nervy mam na pochodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 18:14

@Lvice1985 Dám ti veědět jak to je, no mmám to sebou, al epříští víkend tam jede manžel tak kdyztak něco odveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 18:16

@MiliKry zítra až se zabydlíme tak se ozvy, a omrkneme co a jak kde je :-).Od sebe jsme prý tak 5 min pěšky a většinou hodně holek jede na Pawlík, tak mě hromadně naberete :-D :lol: :lol: u hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.1.18 18:42

@slunce1 jasný…číslo mám uložený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
6.1.18 22:16

Holky užijte si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
6.1.18 22:18
@Lvice1985 píše:
@Drbna777 Ahoj, teď se dívám na to co máš všechno za sebou a vidím, že ses léčila nebo léčíš u MUDr. Malíčkové. Dostala jsem na ni taky tip, jaké máš zkušenosti, povíš? :)

Malickova nově už neordinuje. Jen pro Iscare. Koukni na skupinu o Malickove a nebo se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.1.18 10:53

Volne slevove poukázky :)

Ahoj holky, zdravim Vas primo z Frantisek, kde travim povanocni welness :) Je to tu krapet jine, nez v hlavni lazenske sezone, ale i vanocni vyzdoba ma neco do sebe. :)

Dostala jsem zde 3 slevove poukazy na poplatky pri 1.pobytu, 2 jsou do hotelu Pawlik, Luisa a Jesenius, posledni do vsech hotelu - univerzal :) Tak kdo by chtel, pisnete mi zpravu, tisicovka dolu z tech šílených poplatku je fajn a ja uz je nevyuziju :)

Hezky den.

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.1.18 13:38

Holky sice jsem tu teprve druhý den ale za mě Adler nebrat!!! nejsou routery n pokoji ani za příplatek, na pokoji netěsní okno takže je to tak dostát rýmu. A jídlo je na výběr z pár ale nic moc a to nemam problém jen já. Vypada to že budu volat i vedoucího. Spatna volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.1.18 13:48

@slunce1 To jsi mě tedy teď upřímně přímo vyděsila! To je to tak špatné :(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.1.18 13:58

@Lvice1985 nechci strašit ale hotel mazec procedury milí hodní zatím. a to mám komfort zaplacen. Doufám že tu zimu neomarodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.1.18 14:07

@slunce1 no ty jo… pak napiš jak jste pochodili, jestli to budete nějak řešit. K cestovní horečce se přidaly tedy ještě obavy z toho co mě čeká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.1.18 15:32

Jsem z toho co slysim taky spatna. Ten internet me asi stve nejvic. Presne jak rika @Lvice1985, k cestovni horecce se pridaly obavy jak to tam vubec preziju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.1.18 16:37

Nebojte třeba budete mít dobrý, ale my noc moc. A většinou tu jsou důchodci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.1.18 20:30

Teda koukam, já nikdy na Adleru neměla problém a to ani když jsem byla na podzim. Ale ne těsnící ok a jsou i např. na Luise, Jesenius (stav 10/2017). Router jsem vždy měla. A nebo jsem chytla free. Ale u recepce je i PC a nebo se dá chytit v Lobby baru, kde jsme i popijely s holkama. Tak snad bude lépe. Určitě se ozvete. A s jídlem jsme byly všechny spokojene. Třeba se vyměnil personal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí