Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to tak 10 minut pesky, taxi tam stojívají, ale my to vždycky došli pěšky ![]()
@Lvice1985 je to kousek
A jinak taxi funguje po celých lázních.
Ahoj holky, tak ja jedu do Fr. lazni od 28.1. do 25.2. Bude tam nekdo v teto dobe? A jelikoz se to vyrizovalo na posledni hvilku, tak uz byl jednoluzkovy pokoj jenom v hotelu Royal. Mate nekdo zkusenosti? A uvidim se tam s nekym? ![]()
Ja vyrazim tento tyden v nedeli a budu v hotelu Adler. Jak to, ze jedes na 4 tydny? ![]()
@Lvice1985
Tak to se tam potkáme
a jsem po operaci, takže proto jedu na 4 týdny. Nebo tak mi to napsala doktorka. A když jsem byla dříve po operaci, tak jsem jela taky na 4 týdny, ale už je několik let.
@Moncaq Ahoj, ja jedu taky 28.1.ale na hotel Adler, tak se urcite potkame ![]()
@KateDRINKa
Tak to je super, to by melo byt hned vedle meho, takze se urcite potkame ???? a na jak dlouho a s cim tam jedes?
@Moncaq Royal je dobrý, na vše se chodí do Belvederu, kde mají své balneo. Je tam krásná jídelna z výhledem do parku. Jinak za me bylo jídlo formou výběru z menu.
@Moncaq ja tam jedu na tri tydny s moznosti prodlouzeni o tyden. Jinak mam indikaci neplodnost, proto lazne. Pak umely oplodneni. Co ty?
Ahoj, jedu do luisy v dubnu máš ještě slevový kupon? a nevíš jsk to tam vypadá? díky
Ahojky, mám ještě 2, tak mi pisni do zprávy adresu, v pondělí Ti ho pošlu, každá tisícovka z poplatků dolů dobrá ![]()
Hezký večer, Markéta
Ahoj holky, tak trochu se zacinam zajimat o lazne, protoze se mi o tom zminil i gynekolog. O miminko se snazime 1,5 roku. Zatim jsme na zacatku zakladnich vysetreni. Prosim, co vse musim splnovat, aby mi je schvalili? Dostaly jste nektera lazne plne hrazene? Dekuju za odpovedi.