Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
6.1.18 07:49

Daruji poukaz do Františkových Lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.1.18 08:01

Ano mě přišel zkuste jim zavolat nebo napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.1.18 13:29

@KLaudie723 tak jsem tam psala a je to v pořádku. :pankac:
Kufr sbalený (nevím, kdo mi ho naloží a vyloží z vlaku :))…a zítra už jen dojet na místo činu :)
Holky, které tam budete v tom stejném termínu, těším se až vás poznám. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.1.18 13:46

Užij te si lázně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 14:52

@MiliKry to máš jen jeden kufr? Já to balím a do jednoho seto určitě nevejde ????. Těším se na Vás až se poznáme. :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.1.18 15:30

@slunce1 mám ten největší kufr, který existuje, k tomu malou cestovní tašku a batoh a vše je narvané k prasknutí :)…byla to fuška, musela jsem hodně třídit a vyřazovat a nemám vše, co jsem chtěla, ale snad mi nebude nic chybět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 15:40

@MiliKry tak já moc velké kufry nemám, dle kolegyně je malý :D :D, tak už mám skoro zabaleno a dva kufry a jedna cestovka. Ale mám sebou zrcadlovku, notas a župan a to zabere dost místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.1.18 17:07

@MiliKry predpokladam,ze s nakladkou a vykladkou do a z vlaku budu mit ten samy problem :mrgreen: :mrgreen:. Holky, asi hloupy dotaz, ale kolikatery mate treba boty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 17:14

@Lvice1985 já mám třeba bot hodně kdyby bylo léto je to jednodušší. MÁM žabky, crosky, kozačky, lodicky, a snehule kdyby napadl sníh. A to mi zabralo jednu tašku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.1.18 17:25

@slunce1 super,uz jsem myslela, ze budu za blazna :mrgreen: mam v planu kozacky na podpatku, kozacky na rovne platforme (asi je ale jeste vymenim za snehule),nazouvaky, tenisky na cviceni a ted jsi me nahlodala jeste s lodickama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.1.18 17:46

Já mám nízké kotníkové kozačky, bagany, crocsy, baleríny (místo lodiček :)) a tenisky na cvičení…manžel mi kdyžtak kozačky pošle poštou, to už neuvezu :) župan neberu, ten by měl být na pokoji. Notebook budu mít taky :)…ale i tak mám nervy na pochodu, že mi něco chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 17:47

@Lvice1985 ono se to nezdá aleje toho hodně :-(, jen župan zabere půl kufru, jelikož jsem na Adleru, tak tamje župan za poplatek, pak fen, žehlička na vlasy atd. jeden kufr a zimni budnu mam sebou taky navic tak to taky je velký prostor :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 18:04

@MiliKry Taky už začínám být silně protivná :-D, a chci mít doma vše hotový a chlap jen sedí u pc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.1.18 18:09

@slunce1 můj muž se mi směje a vaří si večeři…já stresuju :)…už chci být tam, ta cesta bude zajímavá :roll:
Je toho fakt hodně, chtěla bych si sebou vzít celou skříň, ale to nejde, takže aspoň půlku :) Naštěstí v Pawliku prý je i fén a župan, tak to netahám. Jen konvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.1.18 18:10

@MiliKry A odkud jedeš? A Autem či vlakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí