Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
25.2.18 10:20

Holky, na základě čeho dostáváte opakovaně lázně? Moje doktorka se tvářila už po operaci blbě, že mi je píše..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.2.18 18:34

@Peggy8 Mě to doktor píše na neplodnost a nebo na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
27.2.18 09:50

@Peggy8 Neplodnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.2.18 19:40

Prosím, kdo jste pobyt kvůli MS prodlužovaly, šlo prodloužit třeba jen o 5 dní? Budu nastupovat v neděli a končit bych měla taky v neděli. Jenže pokud bych dostala MS, chtěla bych si lázně prodloužit, abych dochodila procedury..ale potřebovala bych pak odjet už v pátek.. nevíte, jestli je to možné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.2.18 20:33

@Macronka procedury jsou i v sobotu tak to nejde, ja si prodlužovala, tedy u nás na hotelu nešlo odjet ani v sobotu domu, veškeré papíry nám dali až v nedělí dřív ne a to jsme zkoušeli. Ale holky na protejším hotelu odjížděli v sobotu po procedurách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.2.18 08:35

@slunce1 a na jakém jsi byla hotelu? Já jedu do Pawliku.
Ještě mne napadá, že za předčasné ukončení se platí 500 Kč za den, tak bych si případně ty dva dny zaplatila…ale nevím, nebude to mít vliv na případné další lázně nebo něco dalšího?

A ještě bych se chtěla zeptat, jak je to s neschopenkou? Pochopila jsem, že tu mi tam vystaví, ale u ní neplatí klasické vycházky? Nebo jak je to s vycházkami? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
28.2.18 11:06

@Macronka já patřila pod Pawlik a v sobotu po procedurách jsem jela domu. Nic navíc jsem neplatila. Vycházky nikdo neřeší. Nikdo tě hlídat nebude. A ani je nepíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.3.18 17:21

@Janička 1211 Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
3.3.18 13:55

Neschopenku ti normálně vystaví, a vycházky se neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
3.3.18 15:14

@Macronka Byla jsem na Adleru a tam nešlo, ale holky z Pawliku odjižděli v sobotu. Neschopenku ti vystaví tam, vycházky se neřeší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.18 10:58

Holky, nova pravidla ohledne uplatnovani slevovych poukazu - musite nahlasit uz pri rezervaci jmeno osoby, od ktere poukaz mate a cislo poukazu, pozdeji vam nebude uznan! Alespon na Adleru tohle plati, nevim, jak v ostanich hotelech, ale je to kdyztak na poukazu vzadu napsane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
7.3.18 23:23

@kacator ono právě záleží jaký máš ten poukaz, já mám poukazy kde to napsané není. Jsou platné do konce roku 2018 a jsou ještě ty původní. Ale třeba co tam teď je kamarádka, tak právě říkala, že už dostala poukaz a tam je to omezené. Takže záleží co kdo drží v ruce ;)
Takže třeba kdo už má rezervaci a pojede s kuponem ode mne nebude mít problém. S tím novějším prý je červený už to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.3.18 06:39

Holky, měla jsem poukazů více, tak jsem je tu rozdala a je to tak, jak píše Marťuše, ze začátku byly univerzální do všech hotelů, ale teď v lednu mi dali přímo do konrkétního hotelu. Tak pozor na to. :-)

Nevíte, jak to je s těmi poukazy, které se vrátí těm, co je někomu darovali, aby sama přijeli? Už jsem tam letos byla a nevím, zda to do ledna zvládnu znova, propadne to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.3.18 06:42

@kacator po mě chtěli se mi zdá dokonce i adresu od koho poukaz byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
8.3.18 08:31

@Peggy8 propadne už jsem to zjišťovala.

@slunce1 adresa má být vyplněná na tom poukazu.

Kdyby někdo chtěl mám ty univerzální do všech hotelů s platností do konce roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí