Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nevite jak to je kdyz mate v laznich menses? Telo se mi zprcilo a vychazi mi to, ze to dostanu v den nastupu do lazni ![]()
A jeste dotaz holky, nevite, jestli je k dispozici v Adleru treba na chodbe varna konvice? Tchyne jezdi do lazni a konvice takto k mani je. Zabrala by mi docela misto v kufru ![]()
@Lvice1985
Co jsem slysela, ze kdyz tam budes mit mesicky tak pujdes jen na nektery procedury a je mozne ze ti pobyt prodlouzi…Ale jedu tam take poprve tak mam to jen z druhe pusy
![]()
@Lvice1985 já jsem mluvila s paní z hotelu, která mi rezervovala pobyt a říkala, že pokud to mám dostat v den nástupu, tak se domluvím s doktorem a je možné, že mi pobyt prodlouží. Já jedu do pawliku, ale konvici beru určiě sebou ![]()
Holky konvici si vemte. Není tam. Jinak po menses mohou pobyt prodlouzit
@Drbna777 Prosím tě a máš ještě nějaký tip, co hlavně nezapomenout
…děkuji
Určitě plavky, boty k vody např kroksy. Sportovní obuv na procházky a něco na cvičení, určitě i spol oblečení kdyby se šlo za kulturou. Jinak asi standart. Pokud se něco zapomene da se koupit ve městě
Tak to jsem zvedava kde to vsechno dam
. Kdyby mi to o tyden prodlouzili misto ms, bylo by to super
. Jedu tam pres celou republiku.
![]()
@Lvice1985 a odkud jedeš? Taky jedu vlakem a už řeším zavazadla ![]()
@Lvice1985 já jsem z Kyjova, ale manžel mě aspoň hodí do Prahy…jedu 7.1.
Kudy jedete možná bychom mohli někoho nabrat jedu též 7.1. Ale buď pojedeme přes Prahu nebo Plzeň. Též se mi tělo zblaznilo a dostala jsem MS už teď takže v lázních buď prodloužení a nebo mám napsaný prášky na oddálení.. Jedu do dr. Adler a konvici si beru jen nevím jak to vše zabalím. JINAK jak je to s PN?