Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vozasovabara píše:
Prosim kdyby byl nekdo z vastak hodnej a daroval mi ten slevovy kupon, byla bych moc radaDekuji
Ahoj, poukaz mám platný do 19.5.2018, tak mi napiš, pošlu.
@BeaB píše:
Františkovy Lázně jsou moc fajn, doporučuji
To rada slysim
![]()
Holky a pomohly nekomu lazne na neplodnost? Jdu tam tedy jakoze po operaci, ale snazime se pres 2 roky o mimco..takze je pro me aktualni i lecba neplodnosti ![]()
@Nanynyy píše:
Holky a pomohly nekomu lazne na neplodnost? Jdu tam tedy jakoze po operaci, ale snazime se pres 2 roky o mimco..takze je pro me aktualni i lecba neplodnosti
Ahoj. Určitě pomohly už mnoha z nás, každopádně je to tam opravdu příjemné v tom, že totálně vypneš a jedinou starostí je stihnout procedury a jídlo
(2× krát jsem nestihla večeři).
Takže spíš, procházíš se, kavárničkuješ a do toho tě nakládají do minerálky, cpou do tebe rašelinu atd. atp.
Jeď leden-konec února a užij si to. Počítej s tím, že budeš mezi důchodci, kterých je tam plno a v půlce března již začíná sezóna a je tam narváno.
Sice FL jsou opravdu továrna a je to tam jak na běžícím páse, ale co už. Nedávej si masáže, jsou k ničemu, protože trvají 15 minut.
@BeaB
Jee tak diky za tip..a to si muzes vybrat teda co si nechas napsat za prcedury? Jakoze kdyz odmitnu masaze tak dostanu neco jinyho misto toho? ![]()
@Nanynyy píše:
@BeaB
Jee tak diky za tip..a to si muzes vybrat teda co si nechas napsat za prcedury? Jakoze kdyz odmitnu masaze tak dostanu neco jinyho misto toho?
Ano, můžeš říct, že Ti to nedělá dobře nebo že masáže prostě nechceš a dají Ti třeba více sedacích procedur na prameni Marie nebo si řekni o jógu či cvičení (protahování).
@BeaB ahaa..tak diky, to je dobre vedet.. a jeste k tomu cviceni..nevis jestli to je podle Mojzisove? Nebo ta joga..ta je spesl jakoze hormonalni? ![]()
@Nanynyy Na jogu je tam jedna super baba (externistka) a pak mistni fyzioterapeutka, ktera je skvela na mojzisovku, ale na jogu je to o nicem. Bohuzel nevis, kdo bude. Hormonalku tam nedelaji vubec. Tak je to trochu loterie ![]()
Masaze klasicky nedavaji, o ty si musis rict - opet zalezi, koho dostanes, nekdy na prd, nekdy dobre, i tech 20 min
Muzes si zvolit z vedlejsich procedur - doporucuji si na webu najit, ktere nabizeji at vis, o co si rict. Hlavni ti nevymeni.
Holky, sleva 1000Kc Pawlik, Adler atd. Napiste SZ kdo chcete.
Oni jsou ty procedury vesměs pro všechny stejné, liší se to jen trochu. Někdo víc cvičení někdo něčeho jiného. Už 2 holciny z listopadového turnusu jsou těhotné. Tak snad to pomáhá
@Mahaena a to mi napise ten doktor hned na zacatku vsechno nebo pak treba v prubehu na kazdej tyden podle toho co mi sedne a co ne? No tak to mrknu na jejich web, diky za tip ![]()
@Drbna777 tyjooo tak to je super, ze uz dve
uspesny turnus ![]()
@Nanynyy ahojky, lázně opravdu fungují!!! Já byla letos v únoru a 30. Března byla poslední MS. Po 3,5letech neúspěchů. Teď se chystám pomalu na porod.
@Nanynyy teoreticky to jde zmenit v prubehu, ale je to horsi - ono taky zalezi, koho dostanes jako doktora. Stransky je debil, v rijnu jsme tam na nej sepisovali stiznosti, ted uz ti pak nic nezmeni. Pokud s doktorem nebudes spokojena, zajdi na sesternu, at to ho zmeni
@Janička 1211 jee tak to moc gratuluji
at je vse v poradku a dekuju za nadeji ![]()