Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
14.12.17 10:31

Františkovy Lázně jsou moc fajn, doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.12.17 20:38
@Vozasovabara píše:
Prosim kdyby byl nekdo z vastak hodnej a daroval mi ten slevovy kupon, byla bych moc rada :) Dekuji

Ahoj, poukaz mám platný do 19.5.2018, tak mi napiš, pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.17 21:54
@BeaB píše:
Františkovy Lázně jsou moc fajn, doporučuji :-)

To rada slysim :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.17 21:56

Holky a pomohly nekomu lazne na neplodnost? Jdu tam tedy jakoze po operaci, ale snazime se pres 2 roky o mimco..takze je pro me aktualni i lecba neplodnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.12.17 22:13
@Nanynyy píše:
Holky a pomohly nekomu lazne na neplodnost? Jdu tam tedy jakoze po operaci, ale snazime se pres 2 roky o mimco..takze je pro me aktualni i lecba neplodnosti :think:

Ahoj. Určitě pomohly už mnoha z nás, každopádně je to tam opravdu příjemné v tom, že totálně vypneš a jedinou starostí je stihnout procedury a jídlo :-) (2× krát jsem nestihla večeři).
Takže spíš, procházíš se, kavárničkuješ a do toho tě nakládají do minerálky, cpou do tebe rašelinu atd. atp.
Jeď leden-konec února a užij si to. Počítej s tím, že budeš mezi důchodci, kterých je tam plno a v půlce března již začíná sezóna a je tam narváno.
Sice FL jsou opravdu továrna a je to tam jak na běžícím páse, ale co už. Nedávej si masáže, jsou k ničemu, protože trvají 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.12.17 09:44

@BeaB
Jee tak diky za tip..a to si muzes vybrat teda co si nechas napsat za prcedury? Jakoze kdyz odmitnu masaze tak dostanu neco jinyho misto toho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.12.17 09:50
@Nanynyy píše:
@BeaB
Jee tak diky za tip..a to si muzes vybrat teda co si nechas napsat za prcedury? Jakoze kdyz odmitnu masaze tak dostanu neco jinyho misto toho? :think:

Ano, můžeš říct, že Ti to nedělá dobře nebo že masáže prostě nechceš a dají Ti třeba více sedacích procedur na prameni Marie nebo si řekni o jógu či cvičení (protahování).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.12.17 13:13

@BeaB ahaa..tak diky, to je dobre vedet.. a jeste k tomu cviceni..nevis jestli to je podle Mojzisove? Nebo ta joga..ta je spesl jakoze hormonalni? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.12.17 15:29

@Nanynyy Na jogu je tam jedna super baba (externistka) a pak mistni fyzioterapeutka, ktera je skvela na mojzisovku, ale na jogu je to o nicem. Bohuzel nevis, kdo bude. Hormonalku tam nedelaji vubec. Tak je to trochu loterie :)

Masaze klasicky nedavaji, o ty si musis rict - opet zalezi, koho dostanes, nekdy na prd, nekdy dobre, i tech 20 min :) Muzes si zvolit z vedlejsich procedur - doporucuji si na webu najit, ktere nabizeji at vis, o co si rict. Hlavni ti nevymeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.12.17 15:30

Poukazka k dispozici

Holky, sleva 1000Kc Pawlik, Adler atd. Napiste SZ kdo chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
16.12.17 16:05

Oni jsou ty procedury vesměs pro všechny stejné, liší se to jen trochu. Někdo víc cvičení někdo něčeho jiného. Už 2 holciny z listopadového turnusu jsou těhotné. Tak snad to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.12.17 16:52

@Mahaena a to mi napise ten doktor hned na zacatku vsechno nebo pak treba v prubehu na kazdej tyden podle toho co mi sedne a co ne? No tak to mrknu na jejich web, diky za tip :lol:

@Drbna777 tyjooo tak to je super, ze uz dve :potlesk: uspesny turnus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
16.12.17 17:26

@Nanynyy ahojky, lázně opravdu fungují!!! Já byla letos v únoru a 30. Března byla poslední MS. Po 3,5letech neúspěchů. Teď se chystám pomalu na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.12.17 19:39

@Nanynyy teoreticky to jde zmenit v prubehu, ale je to horsi - ono taky zalezi, koho dostanes jako doktora. Stransky je debil, v rijnu jsme tam na nej sepisovali stiznosti, ted uz ti pak nic nezmeni. Pokud s doktorem nebudes spokojena, zajdi na sesternu, at to ho zmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.12.17 16:31

@Janička 1211 jee tak to moc gratuluji :potlesk: :srdce: at je vse v poradku a dekuju za nadeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí