Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ve spolek, mám k dispozici slevový poukaz platný do 16.2.2018, pokud by někdo chtěl ![]()
Tak jsem dnes byla u dr. domluvit se osobne na ty lazne a mam si pristi Ct prijit pro poukaz, takze to bude presne 1,5 mesice casu nez to vypise…sestra se mi snazila vysvetlit, ze to trva proto, ze to neni o tom vypsat par radku a je hotovo, ale ze musi jakoby obhajit proc bych tam mela jet a abych to mela zadarmo, tak to proste nejde hned…spis si myslim, ze je linej…
@KateDRINKa tak to s tebou souhlasím, že je línej. Já volala do CARu o papíry začátkem týdne a koncem týdne jsem měla papíry doma. Podotýkám, že mi to posílali poštou…
@Janička 1211 Tak to bud rada, ze jsi to mela tak rychle vypsany, je to o nervy tak dlouho cekat a doprosovat se…
@KateDRINKa mě vypsala doktorka na pockani a trvali to max,10 min
@Drbna777 Ty jo, tak to je zlata doktorka. Je vas vic co jste to mely takhle brzo vypsany. To jen ja musim mit se vsim problem ![]()
Prosím nevíte do kolika hodin se musíte ubytovat v den nástupu do lázní?
Jedu už zítra. Píšou tam jenom, že do 13 je oběd, ale ne že se ho musím zúčastnit ![]()
Holky buďte v pohodě, v neděli počítají a tím že většina dorazí Pendolunem ve 13,35
Ahoj holky, nechystá se některá z Vás do lázní? Já jedu 7.1.