Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
30.10.17 15:41

@KateDRINKa to j epotřeba doktora uhánět a nebo dojít osobně, mě to tedy obvodni napsla na počkání a na gynde do týdne, plus jeste po mě chteli měřili tlak a ekg chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.10.17 17:38

@slunce1 tak mi opet nezavolal. Nechapu ze mi to nabidl, kdyz mi to ted nechce nebo nema cas vypsat. Asi se fakt budu muset objednat a bych s nim mohla mluvit. Zitra zavolam a objednam se. Ale uz me to doprosovani se unavuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.10.17 10:29

Jdi si za tím, lázně všem doporučuji, ale pokud lékaře nebudeš sama uhánět, tak nepojedeš nikam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
31.10.17 13:48

@KateDRINKa uhanet, uhanet. Kamarádce tvrdili že po mimoděložním nemá nárok a není to pravda. Na konec po hádce napsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
31.10.17 14:44

Dneska jsem mu opet volala, ale je v jiny ordinaci, mimo mesto kde bydlim, takze to zkusim zase zitra. Dekuji za info a uhanet budu i kdyby jsem se s nim mela pohadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.11.17 15:31

@KateDRINKa Tak jak si dopadla u lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.11.17 15:51

@slunce1 opet nijak, bylo mi sestrickou receno, ze pan doktor o tom vi a ze mi zavola, ze jsem to stejne chtela az na Leden. Ma toho moc. Tak si budu muset asi jeste pockat. Objednat me na kontultaci s nim nechtela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.11.17 18:31

Což to jo, ale take se může stat že budou terminy obsazeny a oak te soupnou někam dál a budeš dochazet :-(, nechapu toho doktora, pořád jen času dost, tak budeš čekat? Ještě mužeš ji k obvodnimu ten mi to sepisoval a na gynde mi pak daval jen par radku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.11.17 20:46

@slunce1 ja jeste treba tyden pockam a pak zavolam znova. Stve me to, ale preci mi musi ten poukaz vypsat do tri mesicu od operace a to bude 11.12. Tak snad to vypise driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
2.11.17 12:39
@KateDRINKa píše:
@slunce1 ja jeste treba tyden pockam a pak zavolam znova. Stve me to, ale preci mi musi ten poukaz vypsat do tri mesicu od operace a to bude 11.12. Tak snad to vypise driv…

Ahoj,
mě to doktor nechtěl napsat, že na to nemám nárok. Protože jsem si ale našla, že na to nárok mám a už jsem byla objednaná k obvodačce, tak jsem k ní šla a řekla jí, že mi to on nechce napsat i když nárok mám. Ona mi vše vypsala (vše jsme tam napsali z hlavy, co jsem si pamatovala), udělala EKG atd a stačilo mi už pak jen přijít na gyndu, aby mi tam dal razítko a to už neprotestoval. Asi se mu jen nechtěly vypisovat papíry.
Tak bych to možná zkusila i tímhle směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.11.17 18:16

@pampeliska.x ahoj, ja jeste tyden pockam, pak znovu zavolam a uvidim co mi rekne sestra. Ja se s nim totiz naposledy domlouvala na tom, ze bych chtela jet co nejdyl kvuli novy praci, aby me hned nevyhodili a on ze jo a zapsal si co nejdyl a at se ozvu za 14 dni, ze potrebuje cas na vypsani. Od ty doby je to 3.tyden a porad nevim na cem jsem. Kdyz jsem jiz 2× kvuli tomu volala, skoro se bojim na neco zeptat, pac mi sestra vzdy odsekne ze pan doktor toho ma moc, ze volam v nevhodnou dobu a ze o tom vi. Hlavne ji zajimalo jestli uz to mam nahlaseny v praci, tak ji rikam ze ne, kdyz nemam jeste ani poukaz a vlastne ani nevim zda nekam pojedu. Netusila jsem, ze pro doktory je to tak komlikovany, vypsat par radku…napadlo me ze si uz rarezervuji hotel, ale bojim se ze kdyz to nedopadne, zbytecne vyhodim zalohu. Samozrejme pevne doufam, ze to dobre dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
2.11.17 19:49

@KateDRINKa jak říkam dojit k obvodnimu ten mi to vypisovala to na počkani změřil tlak a poslal na ekg, pak sem došla na gyndu ten to měl do týdne, hned ten den jsem to nesla na pojištovnu, druhý den zamlouvala hotel a třeti den mi psali že layně mám, a fakturu mi poslali až dýl a dnes zbytek papíru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.11.17 20:47

@slunce1 asi to tak udelam, ale mam obavu, ze kdyz si zajdu k obvodni, ta mi to vypise a pak pujdu na gyndu, tak bude nastvanej treba ze uz to ma pripraveny, nebo tak neco. Jeste urcite pockam, ale jen tyden. Dyl uz fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
3.11.17 10:38
@KateDRINKa píše:
@slunce1 asi to tak udelam, ale mam obavu, ze kdyz si zajdu k obvodni, ta mi to vypise a pak pujdu na gyndu, tak bude nastvanej treba ze uz to ma pripraveny, nebo tak neco. Jeste urcite pockam, ale jen tyden. Dyl uz fakt ne.

Já bych řekla, že naštvaný nebude, pro něj to bude ušetření práce s papírama a jestli toho má moc, tak aspoň bude mít o něco práce míň :-) Záleží taky, jestli tvůj obvoďák bude ochotný to sepsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.11.17 19:58

@pampeliska.x moje obvodacka je celkem v pohode do ty doby dokud po ni neco nechci. Takze tam to zkuset zatim nebudu. Docetla jsem se, ze obvodak muze napsat recept na ty stahovaci puncochy na operace, ja to chtela na laparku a ona mi rekla jen ze mi to nenapise, asi ze z toho nic nema, nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí