Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pampeliska.x píše:
Ahoj, za mnou byl manžel, ale měla jsem jednolůžák, tak jsem ho tam prostě propašovala a spal tam se mnou zadarmo. A holkám co bydleli vedle když přijel přítel, tak jsme se domluvili a jedna spala u měJinak se dá určitě domluvit a zaplatit mu ubytko někde. V Pawliku je dost drahé jídlo na objednání pro další osobu, když půjdete někam do restaurace, vyjde ho to mnohem levněji.
Takže to jde, ho tak propašovat? Já mám taky jednoluzak, ale bojím se, aby to nějak nekontrolovali. Ale tak zkusíme to
Díky za info
@Bublina1414 píše:
Tak si holky představte že zrovna v tom datumu co mám nástup je nějaká výluka takže pendolino nejede přímo![]()
dva přestupy. Musím busem s jedním přestupem. To jsem na sebe zvědavá s těma kuframa
se picnu.
To je teda smula. Chceš tam něco vzít? Ať toho nemusíš tahat pak tolik.
@pampeliska.x píše:
Ahoj, za mnou byl manžel, ale měla jsem jednolůžák, tak jsem ho tam prostě propašovala a spal tam se mnou zadarmo. A holkám co bydleli vedle když přijel přítel, tak jsme se domluvili a jedna spala u měJinak se dá určitě domluvit a zaplatit mu ubytko někde. V Pawliku je dost drahé jídlo na objednání pro další osobu, když půjdete někam do restaurace, vyjde ho to mnohem levněji.
Teda, tak to je fajn, ze to takhle slo
já mám na Pawliku jednoluzak, ale co jsem se divala na fotky, tak je to taková nudle a fakt jen s jednou posteli..i když se teda s manželem máme moc rádi, tak na tu postel bysme se asi na cely víkend nevesli
Asi bude možná pristylka, ale to i paní z recepce, když jsem si pro info volala, říkala, ze se vejde jen tak tak, asi nepůjde projít ani jak je to úzký
docela jsem se divila, je to jednoluzak komfort, ale hrozná nudle ![]()
@Bublina1414 píše:
Tak si holky představte že zrovna v tom datumu co mám nástup je nějaká výluka takže pendolino nejede přímo![]()
dva přestupy. Musím busem s jedním přestupem. To jsem na sebe zvědavá s těma kuframa
se picnu.
To je fakt smůla, to mě mrzí.. to je Škoda, ze jedes o týden později, mohla jsem treba nabrat někde po ceste ![]()
@lulu79 píše:
@Alishaaa Asi nějak před tou 13h, abych stihla oběd. A ty? V neděli dopoledne snad D1 bude prujezdna, to by se ti mělo jet dobře. Budu moc rada, když něco podnikneme. Cim vic nás Bude, tím lip
No chtěla bych vyjet nějak ráno, ať to stihnu na tu 13hod, ale uvidim..ale taky si říkám, ze ta neděle takhle dopo by mohla být relativně v pohodě..
Vypadá to, ze nás bude docela hodně, to jsem rada..
trosku jsem se ze začátku bála, ze tam budu mezi duchodcema sama ![]()
@lulu79 jéééé jsi zlatíčko
moc děkuji
budu mít kufr na kolečkách tak snad to vydrží a sportovku hodím na to a co se tam nevejde tak si dám na hlavu
![]()
@Alishaaa děkuji…jj škoda no
já mám vždycky něco extra
ale co hlavně že jedu a užijeme si to ![]()
@Alishaaa píše:
No chtěla bych vyjet nějak ráno, ať to stihnu na tu 13hod, ale uvidim..ale taky si říkám, ze ta neděle takhle dopo by mohla být relativně v pohodě..
Vypadá to, ze nás bude docela hodně, to jsem rada..trosku jsem se ze začátku bála, ze tam budu mezi duchodcema sama
Já právě taky, ale vypadá to, že nás bude dost. Určitě si to užijeme
Těším se
@Bublina1414 píše:
@lulu79 jéééé jsi zlatíčkomoc děkuji
budu mít kufr na kolečkách tak snad to vydrží a sportovku hodím na to a co se tam nevejde tak si dám na hlavu
![]()
Kdybys chtěla, není to vůbec problém. Nám je jedno, jestli vezeme dva kufry nebo tri
Když tak dej vědět
@lulu79 moooc děkuji
, promyslím to
jde spíž o to ze budu dost věcí ještě potřebovat. ![]()
@lulu79 píše:
Takže to jde, ho tak propašovat? Já mám taky jednoluzak, ale bojím se, aby to nějak nekontrolovali. Ale tak zkusíme toDíky za info
Hele já to dělala tak, že jsem ho nebrala přes recepci, ale vstupem od aquafora. To i když bydlíš na B, tak jen procházíš nad recepcí a nevšímají si tě, nemusíš jít přímo skrz recepci ![]()
@Alishaaa píše:
Teda, tak to je fajn, ze to takhle slojá mám na Pawliku jednoluzak, ale co jsem se divala na fotky, tak je to taková nudle a fakt jen s jednou posteli..i když se teda s manželem máme moc rádi, tak na tu postel bysme se asi na cely víkend nevesli
![]()
Asi bude možná pristylka, ale to i paní z recepce, když jsem si pro info volala, říkala, ze se vejde jen tak tak, asi nepůjde projít ani jak je to úzký
docela jsem se divila, je to jednoluzak komfort, ale hrozná nudle
Budeš na béčku? Já mám myslím taky komfort, tak to budu mít asi taky tuhle nudli. Ani jsem to nestudovala, myslela jsem, že když je to čtyřhvězda, tak tam budou pokoje luxusní
![]()
Jinak teď koukám na turistické info a vypadá to, že tam bude pěkné i okolí, tak se určitě vyplatí vyrazit na nějaký výlet. Pošlu ti do zprávy tel. číslo, abychom se mohly pak spojit.
@pampeliska.x píše:
Hele já to dělala tak, že jsem ho nebrala přes recepci, ale vstupem od aquafora. To i když bydlíš na B, tak jen procházíš nad recepcí a nevšímají si tě, nemusíš jít přímo skrz recepci
Tak já to tam přes týden pořádně očíhnu a snad to nějak půjde. A do toho aquafora můžou chodit i lidi z venku?
@Bublina1414 jasný, chápu
. Myslela jsem nějaké těžší věci, které nebudeš ten týden potřebovat. Jinak v sobotu za mnou pojede asi přítel, tak by ti případně taky mohl něco vzít.
@lulu79
dám to co nejdřív dohromady. Dnes sepíšu seznam abych věděla kolik toho bude a hlavně vytáhnu kufr, už ani nevím jak je velký ![]()