Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
16.10.17 18:16
@pampeliska.x píše:
Ahoj, za mnou byl manžel, ale měla jsem jednolůžák, tak jsem ho tam prostě propašovala a spal tam se mnou zadarmo. A holkám co bydleli vedle když přijel přítel, tak jsme se domluvili a jedna spala u mě :-) Jinak se dá určitě domluvit a zaplatit mu ubytko někde. V Pawliku je dost drahé jídlo na objednání pro další osobu, když půjdete někam do restaurace, vyjde ho to mnohem levněji.

Takže to jde, ho tak propašovat? Já mám taky jednoluzak, ale bojím se, aby to nějak nekontrolovali. Ale tak zkusíme to :D Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.10.17 18:19
@Bublina1414 píše:
Tak si holky představte že zrovna v tom datumu co mám nástup je nějaká výluka takže pendolino nejede přímo :,( :,( dva přestupy. Musím busem s jedním přestupem. To jsem na sebe zvědavá s těma kuframa :D se picnu.

To je teda smula. Chceš tam něco vzít? Ať toho nemusíš tahat pak tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.10.17 19:22
@pampeliska.x píše:
Ahoj, za mnou byl manžel, ale měla jsem jednolůžák, tak jsem ho tam prostě propašovala a spal tam se mnou zadarmo. A holkám co bydleli vedle když přijel přítel, tak jsme se domluvili a jedna spala u mě :-) Jinak se dá určitě domluvit a zaplatit mu ubytko někde. V Pawliku je dost drahé jídlo na objednání pro další osobu, když půjdete někam do restaurace, vyjde ho to mnohem levněji.

Teda, tak to je fajn, ze to takhle slo :) já mám na Pawliku jednoluzak, ale co jsem se divala na fotky, tak je to taková nudle a fakt jen s jednou posteli..i když se teda s manželem máme moc rádi, tak na tu postel bysme se asi na cely víkend nevesli :lol: :nevim: Asi bude možná pristylka, ale to i paní z recepce, když jsem si pro info volala, říkala, ze se vejde jen tak tak, asi nepůjde projít ani jak je to úzký :) docela jsem se divila, je to jednoluzak komfort, ale hrozná nudle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.10.17 19:25
@Bublina1414 píše:
Tak si holky představte že zrovna v tom datumu co mám nástup je nějaká výluka takže pendolino nejede přímo :,( :,( dva přestupy. Musím busem s jedním přestupem. To jsem na sebe zvědavá s těma kuframa :D se picnu.

To je fakt smůla, to mě mrzí.. to je Škoda, ze jedes o týden později, mohla jsem treba nabrat někde po ceste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.10.17 19:29
@lulu79 píše:
@Alishaaa Asi nějak před tou 13h, abych stihla oběd. A ty? V neděli dopoledne snad D1 bude prujezdna, to by se ti mělo jet dobře. Budu moc rada, když něco podnikneme. Cim vic nás Bude, tím lip :D

No chtěla bych vyjet nějak ráno, ať to stihnu na tu 13hod, ale uvidim..ale taky si říkám, ze ta neděle takhle dopo by mohla být relativně v pohodě..
Vypadá to, ze nás bude docela hodně, to jsem rada.. ;) trosku jsem se ze začátku bála, ze tam budu mezi duchodcema sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.10.17 20:34

@lulu79 jéééé jsi zlatíčko :kytka: moc děkuji :hug: budu mít kufr na kolečkách tak snad to vydrží a sportovku hodím na to a co se tam nevejde tak si dám na hlavu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.10.17 20:37

@Alishaaa děkuji…jj škoda no :( já mám vždycky něco extra :( ale co hlavně že jedu a užijeme si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.10.17 07:27
@Alishaaa píše:
No chtěla bych vyjet nějak ráno, ať to stihnu na tu 13hod, ale uvidim..ale taky si říkám, ze ta neděle takhle dopo by mohla být relativně v pohodě..
Vypadá to, ze nás bude docela hodně, to jsem rada.. ;) trosku jsem se ze začátku bála, ze tam budu mezi duchodcema sama :)

Já právě taky, ale vypadá to, že nás bude dost. Určitě si to užijeme :) Těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.10.17 07:29
@Bublina1414 píše:
@lulu79 jéééé jsi zlatíčko :kytka: moc děkuji :hug: budu mít kufr na kolečkách tak snad to vydrží a sportovku hodím na to a co se tam nevejde tak si dám na hlavu :lol: :mrgreen:

Kdybys chtěla, není to vůbec problém. Nám je jedno, jestli vezeme dva kufry nebo tri :D Když tak dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.10.17 09:08

@lulu79 moooc děkuji :kytka:, promyslím to :) :) jde spíž o to ze budu dost věcí ještě potřebovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
17.10.17 11:24
@lulu79 píše:
Takže to jde, ho tak propašovat? Já mám taky jednoluzak, ale bojím se, aby to nějak nekontrolovali. Ale tak zkusíme to :D Díky za info

Hele já to dělala tak, že jsem ho nebrala přes recepci, ale vstupem od aquafora. To i když bydlíš na B, tak jen procházíš nad recepcí a nevšímají si tě, nemusíš jít přímo skrz recepci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.10.17 13:09
@Alishaaa píše:
Teda, tak to je fajn, ze to takhle slo :) já mám na Pawliku jednoluzak, ale co jsem se divala na fotky, tak je to taková nudle a fakt jen s jednou posteli..i když se teda s manželem máme moc rádi, tak na tu postel bysme se asi na cely víkend nevesli :lol: :nevim: Asi bude možná pristylka, ale to i paní z recepce, když jsem si pro info volala, říkala, ze se vejde jen tak tak, asi nepůjde projít ani jak je to úzký :) docela jsem se divila, je to jednoluzak komfort, ale hrozná nudle :)

Budeš na béčku? Já mám myslím taky komfort, tak to budu mít asi taky tuhle nudli. Ani jsem to nestudovala, myslela jsem, že když je to čtyřhvězda, tak tam budou pokoje luxusní :lol: :lol:
Jinak teď koukám na turistické info a vypadá to, že tam bude pěkné i okolí, tak se určitě vyplatí vyrazit na nějaký výlet. Pošlu ti do zprávy tel. číslo, abychom se mohly pak spojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.10.17 13:12
@pampeliska.x píše:
Hele já to dělala tak, že jsem ho nebrala přes recepci, ale vstupem od aquafora. To i když bydlíš na B, tak jen procházíš nad recepcí a nevšímají si tě, nemusíš jít přímo skrz recepci ;-)

Tak já to tam přes týden pořádně očíhnu a snad to nějak půjde. A do toho aquafora můžou chodit i lidi z venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.10.17 13:16

@Bublina1414 jasný, chápu :). Myslela jsem nějaké těžší věci, které nebudeš ten týden potřebovat. Jinak v sobotu za mnou pojede asi přítel, tak by ti případně taky mohl něco vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.10.17 14:17

@lulu79 :* :* :* :hug: dám to co nejdřív dohromady. Dnes sepíšu seznam abych věděla kolik toho bude a hlavně vytáhnu kufr, už ani nevím jak je velký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí