Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mzat Ještě jsem zapomněla dodat, nevím, jestli se poukázky nějajkým způsobem liší, ale potřebuji, aby byla platná do Pawliku.
@mzat To by bylo super. Tak pokud by jsi nepotřebovala, dej mi vědět.
Ahoj, můžu se přidat?
Čekám na schválení do Fra. L. Nemůžu se rozhodnout do jakého hotelu. Rozhoduji se mezi Adler nebo Pawlik. Máte někdo zkušenost? A jede některá z vás tam v listopadu?
@Bublina1414 ja sem na pawliku a spokojenost. Navic nemusim prebihat na procedury mezi hotelama a to je fakt super
@mzat Děkuji za reakci…ještě se zeptám
někdo mi poradil ať si to tam hned zamluvím. Co když to ale ta pojišťovna neschválí? Platí se tam nějaká rezervační záloha či něco podobného?
A jak je to s praním prádla a žehlením? Věci na 3 neděle nemám ![]()
@Bublina1414 Já myslím, že pokud si hotel sama nezamluvíš, nějaký ti přidělí. A být tebou, tak jednám rychle, protože já než se k tomu dokopala, tak mi přišel dopis z lázní i s hotelem. Podotýkám, že to trvalo pouhých 6dní od podepsání žádosti u obvoďáka.
@Janička 1211 aha aha tak to je docela fofr…podala jsem to ve čtvrtek…chtěla bych bych do toho Pawlíku. A kdy jedeš? Nebo za jak dlouho ti dali termín?? Já potřebuji co nejdříve.
@Bublina1414 já už mám lázně úspěšně za sebou. Jak jsem psala, od podpisu žádosti to trvalo šest dní a poslali hotel i s termínem.
@Janička 1211 hm tak to je super
díky, prosím tě a kde jsi byla? Máš nějaké rady co si vzít s sebou? Jak je to s praním prádla?
@Bublina1414 urcite si zavolej primo na hotel a rezervuj. Plati se zaloha 2300 ale odectou to pak z doplatku. Mas duvod se bat ze by to neschvalili? Jinak sebou plavky, nejakou sukni nebo saty, urcite dost obleceni. Neco si oprat muzes, ale nic velkyho a stejne to nemas kde zehlit