Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já na cvičení měla jen tričko a legíny a cvičila jsem naboso. Cvičí se stejně Mojžíšová nebo bossu a to se obojí dá v pohodě naboso ![]()
@pampeliska.x jeste nejake rady, co s sebou? Nekde jsem cetla, ze hodne vlozek po slatinnych tamponech? Napada te neco, co jsi nemela a potrebovala bys, nebo neco co me nenapadne sbalit? ![]()
@pampeliska.x brala sis tam i nějaké slušnější (společenské) oblečení? V čem se tam třeba chodí na jídlo?
@Mahaena @lulu79 určitě dostatek slipových vložek - ty stačí. Po irigacích (výplachách) i po slatinném tamponu jsou fakt potřeba, jinak vám poteče voda po nochách ![]()
Slušnější oblečení jsem sebou měla. Na jídlo je sice dress code, ale spíš, že se nemá chodit v županu, v džínách vás nikdo nevyhodí, když nebylo zbytí šly jsme i v oblečení na cvičení, ale to spíš jen vyjímečně. Ale když potom večer půjdete do Gruzie (místní hospoda s živou hudbou každý den), na koncert nebo třeba do divadla (když budete mít štěstí a budou hrát něco pěkného), tak určitě nějaký ten slušný kousek využijete.
Doporučuji do uhličité koupele sundat šperky (min pokud máte stříbro, měl zčernal řetízek; na zlato to prý nereaguje)
Určitě taky doporučuji přezůvky a pantofle do bazénu (já měla jedny pantofle na vše) pokud budete na Pawliku, chodila jsem v nich pořád. Protože se budete pořád svlékat, tak čím míň oblečení a jednodušeji obouvací boty, tím líp pro vás
(je to fakt opruz)
Na šlapací bazénky zase mít buď dobře vyhrnovací kalhoty nebo tříčvrťáky (příp sukni), abyste tam nemuseli šlapat vodu v kalhotkách a tričku.
S sebou nezapomenout holení, manikúru, deštník, hrneček (pokud budete chtít chodit pít Františka), mýdlo/gel na praní v ruce (přeci jen měsíc je měsíc), plavky a brýle do vody, pokud chcete chodit plavat. Fén je na Pawliku na pokoji k dispozici, jinde nevim.
Víc už mě asi nic nenapadá ![]()
Ahoj, nemáte někdo zkušenost, jestli je možný odjezd z lázní už v sobotu odpoledne? Když v neděli nejsou procedury.
@Anonymní píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost, jestli je možný odjezd z lázní už v sobotu odpoledne? Když v neděli nejsou procedury.
Pokud jsi na neschopence, tak nesmis odjet dřív. Je to na tvé riziko. Příspěvkové lázně mohou, nemají neschopnost
Ahoj holky, prosim o radu. Dne 11.9.jsem byla na laparce, diagnoza zni nepruchodnost vejcovodu - neplodnost. Byla mi nabidnuta moznost lazni pred umelym oplodnenim, jenze od 1.10.jsem si nasla novou praci a je mi proste proti srsti rict jim po mesici ze jedu do lazni, cekali na me pres mesic a ted tohle
ja vim ze mimi je prednejsi, ale penize jsou k tomu taky treba. Nevite kdy nejdyl se to da objednat? Vyhovovalo by mi to v Lednu, pac to uz budu mit po zkusebce…
@KateDRINKa je to jen na tobe. Nejdriv ti dr musi vystavit navrh na pojistovnu a po schvaleni je platnost poukazu 3mesice. Takze kdyz to podas ke konci rijna bude to ok. Jinak doporucuju jestli pojedes do frantovych vyber si hotel a rezervuj dopredu. Ja cekala dva a pul mesice na jednoluzko na pawliku
@mzat Aha, já myslela že na to mám tři měsíce od operace. Potěšila jste mě touto informací
Gynekolog mi řekl že pojedu buď do FL nebo jmenoval ještě jedny někde u Ostravy, ale je tam horší dostupnost, proto bych raději do FL a to si můžu ty lázně vybrat, nebo mi je přidělí podle toho kde budou mít místo?
@KateDRINKa na navrh se pise v poradi prvni a druhe pozadovane
@mzat tak to je fajn, budu doufat že ty FL vyjdou. Akorát já určitě nechci být na pokoji sama, tak to asi nebudu čekat tak dlouho jako vy. A ještě by mě zajímalo jestli fungují i v Prosinci, já myslím že ne, ale radši se ptám.
@KateDRINKa funguji plne do 18.12. Pak uz prijmaji ubytovane na min 14 dnu