Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
14.9.17 21:03
@lulu79 píše:
Ahoj holky, tak mám vypsaný návrh od obvoďáka, ale je tam i kolonka pro razítko a podpis doporučujícího lékaře. Tak snad mi to podepíšou v Gennetu, jdu tam příští týden. A předrezervovala jsem si Pawlik, od 22.10. To se tam asi mineme s vámi, co jedete v říjnu, že?

Me v Gennetu dala doporučení a obvodak jen přepsal. Jinak poukazy na slevu jsou teď vázané na hotel. A de facto všechny hotely maji své balneo, takže se nechodí venku. Jen z Luisy a Jesenia se dochází a z depandensu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
14.9.17 21:14

@Drbna777 ja kdyz si tam volala, tak mi rikali ze procedury uz jsou jen v cisarskych laznich a aquaforu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.9.17 21:33

@Drbna777 TAk já už fakt nevím… Mě v Gennetu řekli, že to píše gynekolog a napsali mi do zprávy jen jednu větu, že doporučují lázeňskou léčbu. Gynekolog mi řekl, že on jen dává doporučení a že lázně píše obvodní lékař. A obvodní lékařka mi řekla, že to měl napsat Gennet nebo gynekolog a že to na ní hodili… :roll: No, ale napsala mi ten návrh (vypadá to trochu jako recept) a řekla, že to stejně musí potvrdit gynekolog. Je tam na to i kolonka: podpis a razítko lékaře doporučujícího lázeňskou léčbu. Tak nevím, myslela jsem, že to zanesu, co nejdřív na pojišťovnu, ať se to může začít vyřizovat, ale s takovou se tam dostanu nejdřív ve středu… Tak snad se to stihne, když už mám tu rezervaci… Přijde mi to nějaké složité :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.9.17 21:34
@mzat píše:
@lulu79 je to me budes stridat. Ja odjizdim 22.10.

TAk to je škoda, že se minem. Možná budu mít tvůj pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
14.9.17 21:59

@lulu79 jo to stihnou, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
15.9.17 07:21

Me v Gennetu vyjeli zprávu a na konci musí napsat, že doporučuje komplexní lázeňskou péči a na základě toho ob vodak vypíše návrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.9.17 10:22

@Drbna777 já to mám stejně, ale ještě je tam ta kolonka na podpis a razítko. No tak to už je jedno. V pondělí ráno s tím zajdu do Gennetu, tam mi to orazítkujou a hned to odvezu na pojišťovnu. Dnes bych to už stejně nestihla. A asi k tomu napíšu průvodní dopis a požádám je, aby to vyřídili rychleji, že už mám předjednaný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.9.17 18:41

Tak mi to schválili:-) Byla to rychlost. V pondělí ráno jsem to odevzdala na pojišťovně a dnes byl ve schránce dopis. Už se tam těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
21.9.17 19:16

@lulu79 tak super a kdy jedes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.9.17 20:30

No, mám to rezervované od toho 22.10. Dneska mi přišla i zálohová faktura z lázní. Tak nevím, jestli to mám platit, když už mám to potvrzení od pojišťovny. Ale asi to je jedno, však mi to odečtou pak z ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
21.9.17 21:57

@lulu79 oni ti tu rezerve jinak drzet nebudou a soupnou te jinam, ale asi bych tam zavolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.9.17 22:03

@mzat Tak oni taky dostali to vyrozumění od pojišťovny. Ale raději jsem to už zaplatila. Stejně bych to musela platit, tak mi to aspoň odečtou z koncové ceny. A zítra tam ještě asi zavolám. Tobě už poslali z lázní, kdy se máš dostavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
21.9.17 22:08

@lulu79 jojo ja uz to mam doma asi 3tydny. Ale nic moc v tech papirech neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.9.17 22:13

@mzat Je tam, co si máme vzít sebou? Myslím, na ty procedury a rehabilitace, jestli tam třeba bude i nějaký cvičení a budeme potřebovat tenisky, věci na sport a tak. No, já to vyrozumění dostala dnes a oni nejspíš taky, tak mi asi v nejbližších dnech napíšou. I když poslat zálohovou fakturu jim trvalo týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
22.9.17 11:29

@lulu79 je tam boty i oděv na cvičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie