Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na hotel Luisa prý jezdí mladší, proto jsem si ho vybrala. Děsila mi představa, že budu obklopená německými a ruskými důchodci. Volala jsem přímo do lázní a potvrdili mi, že do hotelu Luisa směřují mladší ročníky, doufám, že je to pravda.
@kendaa Mohu Vám poslat poukazy byla jsem na Pawlik Luisa patří pod Pawlik snad Vám je vezmou
@kendaa ahoj ja jedu 1.10. Tak kdyz budes chtit spolecnost. Budu teda na pawliku, meli tam volno nejdriv
Já chtěla nejdříve jednolůžkový na Luise, ale to měli jen konec října, což už je pro mě pozdě. Mamka se léčí s klouby, a tak jsem jí přemluvila, aby jela se mnou a dvoulůžkový pokoj na Luise měli volný i na konci září. Nakonec jedu s mamkou, termín ještě přesně nevíme, ale bude to začátek října. A myslím, že to bude fajn, protože na sebe jinak vůbec nemáme čas. Věřím, že se na procedůrách seznámíme a uděláme fajn partu na výlety. Když bude hezké počasí, dají se tam prý i půjčit kola. Ještě se tady ukážu před odjezdem a můžeme se nějak domluvit s těmi, kteří pojedou ve stejném termínu. ![]()
@kendaa bezva. Je fajn, ze muze mamka jet. Za mnou na posledni tyden dojede manzel, taky se tesim. Jojo pujcovna je na pawliku. Ja taky chtela jet driv prave kvuli dalsimu ivf, ale nedalo se ![]()
@mzat ahoj měla jsem jet tuto neděli do Pawliku, ale padlo to. Nedostala jsem to, udělala si test a ejhle jsou tam 2 čárky. Nechala jsem si udělat krevní testy a potvrdilo se. Možná kdybys chtěla posunout termín, třeba ten můj od 27.8. neobsadili
pomohla Mojžíšovka a odkyselení organismu
@JarčaZ dekuju, to je skoda ja to jeste nemam schvaleno, takze to nestihnu. To me mrzi. A mela si to na A nebo B?
@mzat na Béčko jednolůžák. Kdy jsi to posílala nebo předávala?
@JarčaZ jezis to ted vypadalo. K tehotenstvi samozrejme obrovska gratulace.
![]()
@mzat Děkujuuuuuuu
teď budeme doufat do prvního screeningu, že bude vše OK
@JarčaZ vic jak tyden, ale dneska sem tam volala a schvaleno to nemam
@JarčaZ jak se odkyseluje organismus? Klidne do zpravy ☺ a jeste jednou gratuluju ☺
@JarčaZ ahojky, taky velká gratulace
Taky by mě zajímalo, jak se odkyseluje organismus, třeba by mi to pomohlo ![]()
@pampeliska.x Hele vyřadit kávu, černý, zelený čaje, šťávy, limonády a mléčné výrobky (dřív jsem denně jedla jogurt a holdovala černému čaji, místo jogurtu dám občas kefír) Je dobré pít vodu s citronem, do litru vody aspoň 1 citron (citron je zásaditý). Jednou denně jsem si dělala buď kontryhelový čaj nebo čaj Mojžíšové + k tomu i rehabka dle Mojžíšové. K tomu vyčištění je dobré brát hořčík + BASEN tablety - obojí se dá koupit v DM drogerii ve velkém balení za parádní cenu. Měla jsem i 3týdenní očistnou kůru - ořešákem královským a pak mi byli doporučeny kapky Renol, pak jsem měla začít používat kapky Gynex - na ty už nedojde. ![]()
Příspěvek upraven 25.08.17 v 19:33