Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
13.6.17 14:19

Holky kdyby byl volný nějaký poukaz budu za poslání moc ráda. Budu si zadat o lázně poprvé mám po mimoděložním těhotenství a odstranění vejcovodu, tak doufám, že mi to schválí. Koukam teď po ubytování, ale bud bez priplatku nebo minimalni, nejspíš budeme na nějakou chvilku shánět nějaké ubytování i pro manžela s dvouletou dcerou, tak ať zbytečně neplatís za svoje ubytování nějaké velké cifry.

Máte nějaké doporučení zatím jsem koukala na Adler tourist a nebo Goethe. Ocením jakoukoliv radu, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.6.17 16:12

Za mě Adler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.6.17 16:13

@Kackanovo jinak dítě je zdarma. Mohu dát kontakt i na ubytování v soukromi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
13.6.17 20:07

Ahoj holky..som na Luise a je to tu super:) sem tam sice nejake vrtanicko lebo sa rekonstruuje ale aj tak super..Teraz mam ale otazku nám tie co tu už boli..Rozbehol sa mi zanet delohy:( tak hrozny vytok som snad este nikdy nemala..bolesti v bedrach a tlak v podbrusku..Ale je tu další problem..lekarka je tu až v piatok a za druhe k nej nechcem lebo mi to prave zmrsila ona:( dlhe rozpravanie, naviac je protivna jak svina..dotaz znie - mozem ist na gynekologiu inam? V inom kupelnom dome? prosim o pomoc, mam tu byt este 12 dni:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.6.17 20:39

Zkus dojít na Adler, tam jsou gyndari a nebo do Chebu do nemocnice. Jede tam bus je to kousek od zastávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.6.17 10:02

Adler tři růže

Holky psala jsem na Adler skrz jak je to s rezervací, a na neplacené pokoje nejde, ale jsou to pokoje v dependeci tři růže. Máte s tím někdo zkušenost? Je u toho take vstup do aqua zdarma nebo jsou jiné podmínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
14.6.17 12:19

@Kackanovo 3 růže maji 50% slevu na 2 hod vstup. Ja to mám na Radbuze stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.6.17 11:07

Vloni jsem byla v Jeseniu a jídlo, doktora a většinu procedur jsme měli v Pawliku. Jak je to, prosím, letos? Chodí se do Luisy? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
19.6.17 12:04

Děvčata tak mám pro někoho kdo bude potřebovat volné poukázky. Aby slevu uznali musí se číslo slevoveho kupónu na hlásit již při rezervaci. Tak kdo potřebuje napište do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
22.6.17 17:12

Dnešní prosluneny den v Aquaforu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
22.6.17 17:14

A další foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.6.17 20:02

@Drbna777 super fotky, už se tam těším :potlesk:. Při té příležitosti se chci zeptat, zda někde odsud nejede v srpnu. Já mám schváleno od 6.8. a někdo na kávičky a pokec by se hodil :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
22.6.17 21:30

@homar tes se, je tu fakt úžasně. Nás se sešla na Adleru super parta. Je nás 5 takže super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
28.6.17 08:23

Další foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
28.6.17 10:07
@MarieaJiri píše:
Vloni jsem byla v Jeseniu a jídlo, doktora a většinu procedur jsme měli v Pawliku. Jak je to, prosím, letos? Chodí se do Luisy? Děkuji.

Ahoj, zrovna smo sa vratila z kupelov, bola som na Luise.. Z Jesenia k nam chodili holky na papu :) nakolko je novo otvorena kantyna v Luise :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí