Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky kdyby byl volný nějaký poukaz budu za poslání moc ráda. Budu si zadat o lázně poprvé mám po mimoděložním těhotenství a odstranění vejcovodu, tak doufám, že mi to schválí. Koukam teď po ubytování, ale bud bez priplatku nebo minimalni, nejspíš budeme na nějakou chvilku shánět nějaké ubytování i pro manžela s dvouletou dcerou, tak ať zbytečně neplatís za svoje ubytování nějaké velké cifry.
Máte nějaké doporučení zatím jsem koukala na Adler tourist a nebo Goethe. Ocením jakoukoliv radu, moc děkuji.
@Kackanovo jinak dítě je zdarma. Mohu dát kontakt i na ubytování v soukromi
Ahoj holky..som na Luise a je to tu super:) sem tam sice nejake vrtanicko lebo sa rekonstruuje ale aj tak super..Teraz mam ale otazku nám tie co tu už boli..Rozbehol sa mi zanet delohy:( tak hrozny vytok som snad este nikdy nemala..bolesti v bedrach a tlak v podbrusku..Ale je tu další problem..lekarka je tu až v piatok a za druhe k nej nechcem lebo mi to prave zmrsila ona:( dlhe rozpravanie, naviac je protivna jak svina..dotaz znie - mozem ist na gynekologiu inam? V inom kupelnom dome? prosim o pomoc, mam tu byt este 12 dni:(
Zkus dojít na Adler, tam jsou gyndari a nebo do Chebu do nemocnice. Jede tam bus je to kousek od zastávky
Holky psala jsem na Adler skrz jak je to s rezervací, a na neplacené pokoje nejde, ale jsou to pokoje v dependeci tři růže. Máte s tím někdo zkušenost? Je u toho take vstup do aqua zdarma nebo jsou jiné podmínky?
@Kackanovo 3 růže maji 50% slevu na 2 hod vstup. Ja to mám na Radbuze stejně.
Vloni jsem byla v Jeseniu a jídlo, doktora a většinu procedur jsme měli v Pawliku. Jak je to, prosím, letos? Chodí se do Luisy? Děkuji.
Děvčata tak mám pro někoho kdo bude potřebovat volné poukázky. Aby slevu uznali musí se číslo slevoveho kupónu na hlásit již při rezervaci. Tak kdo potřebuje napište do zprávy
@Drbna777 super fotky, už se tam těším
. Při té příležitosti se chci zeptat, zda někde odsud nejede v srpnu. Já mám schváleno od 6.8. a někdo na kávičky a pokec by se hodil
.
@homar tes se, je tu fakt úžasně. Nás se sešla na Adleru super parta. Je nás 5 takže super.
@MarieaJiri píše:
Vloni jsem byla v Jeseniu a jídlo, doktora a většinu procedur jsme měli v Pawliku. Jak je to, prosím, letos? Chodí se do Luisy? Děkuji.
Ahoj, zrovna smo sa vratila z kupelov, bola som na Luise.. Z Jesenia k nam chodili holky na papu
nakolko je novo otvorena kantyna v Luise ![]()