Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj @Drbna777
, vidím, že máš hodně ivf za sebou. Chci se tě zeptat, zda ti při vyřizování lázní, lázně hned pojišťovna schválila. Já mám po pěti ivf a taky 35 let a mám trochu obavy, jestli mi to schválí. V pondělí jdu papíry zanést na pojišťovnu, tak uvídím, ale bohužel termín lázní jsem si zarezervovala až na srpen. Taky by mě zajímalo, zda se tam s někým odsud nesetkám
?
@homar píše:
Ahoj @Drbna777, vidím, že máš hodně ivf za sebou. Chci se tě zeptat, zda ti při vyřizování lázní, lázně hned pojišťovna schválila. Já mám po pěti ivf a taky 35 let a mám trochu obavy, jestli mi to schválí. V pondělí jdu papíry zanést na pojišťovnu, tak uvídím, ale bohužel termín lázní jsem si zarezervovala až na srpen. Taky by mě zajímalo, zda se tam s někým odsud nesetkám
?
Ahoj, myslím že to bude OK. Me schválili do 2 dnů.
@homar Ahoj a kdy v srpnu se chystáš? Já teprve vše budu zařizovat a vyběhávat, ale pojedu až poslední týden (v práci si to dříve nemůžu dovolit) Do jakého hotelu se chystáš?
@JarčaZ ahoj, já jedu hned 6.8. a mám rezervovaný hotel Pawlik, protože jsem chtěla jednolůžák a už byly všechny hotely plné až do října, krom Pawliku. Teď čekám na schválení pojišťovnou a doufám, že se někdo ozve, kdo jede v podobném termínu
. Měla bych tam být do 27.8., tak jestli přijedeš před, tak se určitě můžem domluvit na kafčo… ![]()
@Marťuše ja sem tedy nikdy necekala a to me tim taky strasili!! Byla jsem na radbuze a dr. b,l v adleru. Jinak v sobotu procedury jsem mela vzdy max do 10hotove! Lazenske nas nutili chodit co nejdriv, aby mohli brzo domu ![]()
Jinak kdo by mel zajem, mam dva poukazy
@orbit321 píše:@orbit321
Ahoj Holky, nebyla jste některá v hotelu Luisa? Jaký to tam je? Děkuji za odpovědi
@orbit321 píše:
Ahoj Holky, nebyla jste některá v hotelu Luisa? Jaký to tam je? Děkuji za odpovědi
Ahojky, byly tam dvě holky, nemohly si to vynachválit, byly jsme se tam s kamoskou podivat a moc hezké. Mrkni na Modrého Koníka, holky to tam zmiňují. Mej se krásně.
@orbit321 Jsem teď v Jeseniusu, což je vedlejší budova Luisy. V Luise to je krásný
všichni jsou tam milý a mas po-pa neomezeně aquaforum, což je super ![]()
Ahoj damy
jsem tu nova
,, teda ne nova na emiminu, ale v teto diskuzi
.
Drbna777- dnes mi prisli dokumenty z lazni- termin 18/6- 09/7 do hotelu Adler -nabidli mi dvojluzkovy pokoj.
Pepinkac - juu ty jsi tam byla? Jake to tam je? Ja bych mela zajem o slevovy poukaz, pokud bys byla tak hodna- zitra si teda teprve budu volat do lazni, chtela bych totiz radeji jednoluzkac.. rada se druzim, to ano -
-kaficka, atd atd.. ale pak ma taky rada svuj spanek
.