Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak já jsem jedna z Modrého koníku, co jede od 28.5., už jsme tři, budeš čtvrtá, jedna holčina jede od 14.5., také do Luisy, možná ona bude ta spolubydlící
Mám ji písnout, jestli je registrována i na eMiminu?
Ahoj já jedu taky 14.5. ale do Radbuzy. Jedu jenom na 14dní a platím si to, tak mi Radbuza bude stačit…:)Už jsem byla před 2lety, tak už vím jak to tam chodí…pojedeš Pendolinem?
Ahojky, ještě nevím, jestli mě přítel hodí autem nebo pojedu vlakem, to zatím necháváme otevřené ![]()
Ahojky, tak už jsi napsala na Koníka, viď? To se tam uvidíme, my přijedeme 28.5., tak se hned můžeme sejít, jestli budeš mít čas. Já s Jennyy12 jsem už v kontaktu, jsme domluvený, tak se budeme na tebe a další „holky“ těšit
![]()
Ahojky, jojo, už jsem se na koníkovi „nahlásila“
Tak se taky budu těšit a nějak pár dní předem si můžeme vyměnit telefony
![]()
Ahojky, určitě, budu ráda.
Ty jedeš poprvé, že? Mám od kámošky nějaké „doporučení“na výlety, kávičku, vínečko, pivečko, taneček
…tak snad to stihneme. ![]()
Ahoj holky, tak Já taky jedu do Pawlika. Jedu od 21.5. do 18.6. Jedu poprvé, a vůbec nevím jaké to bude. Nedokážu si představit, co tam budu 4 týdny dělat. Jsem až z Ostravy, tak už i cesta bude dobrodružná. Napříč celou republikou ![]()
Snad si tam najdu nějaké kamarádky. snad se budu moct k němu přidat.
Krásný den holky ![]()
@BarušPastrňák píše:
Ahoj holky, tak Já taky jedu do Pawlika. Jedu od 21.5. do 18.6. Jedu poprvé, a vůbec nevím jaké to bude. Nedokážu si představit, co tam budu 4 týdny dělat. Jsem až z Ostravy, tak už i cesta bude dobrodružná. Napříč celou republikou
Snad si tam najdu nějaké kamarádky. snad se budu moct k němu přidat.
Krásný den holky
Ahojka
ja nastupujem do Luisy 28.5.
tiez to mam cez celu republiku - z Brna ![]()
Ahojky, tak já jedu s jednou holčinou od 28.5.též do Pawlíka, ale nějaké holky tam už jsou, podívej se na Modrého Koníka. ![]()