Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bebecinka Tak to je zvláštní, protože Adler má neomezeně
To si zamluvím ten Adler bez doplatku
Akorát se bojím, koho mi dají na ten dvouluzak:D
@El99 jj hlavni hotel to ma zdarma, vedlejsi se slevou. Ja mam holcinu v pohode, jen ji nocni zivot nic nerika a ja chodim kazdy den. Takze je rano naprdla, ze sem ji vzbudila a to se snazim byt potichu!! Priste si dambopravdu jednoluzak, ale doufam, ze priste nebude treba
@bebecinka aha
tak to by mě nevadilo, jakmile usnu, tak o ničem nevim a můžou tam nekoho klidně řezat
jsem zvědavá koho tam budu mít já, snad ne nějakou starší paní. Někdo tady psal, ze se snaží dávat ve stejném věku, takže kdyby to vyšlo, bylo by to fajn:) a Prosimte nevim jak je to s vikendama jestli se muže odjíždět?
@El99 klidne si rekni, ze chces slecnu k sobe. Te moji je taky 30 jako me
s vikendama vuubec nevim, ale mam pocit, ze s poplatkem
![]()
Ahoj holky mám slevový kupón na ubytování 1000kc. Ráda zašlu, když budete některá chtít
@bebecinka No tak to si reknu
a na ten víkend se musím zeptat, Dekuju
@El99 hele po teto zkusenosti bych radsi byla sama. Fakt sem mela problem se spolubydlici! Jak sem chodila v noci dom
@bebecinka Tak já si myslim, ze budu chodit nějak normálně
poslední dobou jsem dost unavená
no uvidime, naše známá je ředitelka všech těch lázeňských hotelů, tak kdyžtak se snad za mě nějak přimluví ![]()
@bebecinka jo ještě bych se rada zeptala, jsou na tich dvouluzakach manželský postele nebo oddělené? ![]()
@El99 jsou oddělené i společné. Ale na Jeseniu se dali rozdělit… ![]()
@El99 jak kde. Jedna pani se tam kvuli tomu rozcilovala, ze v manzelske spat nebude!! Ale tvrdily, ze to jde rozebrat. U nas byly za sebou
tak to už vidím, jak spím na manželské posteli a spolubydlící v noci se ke mě přitulí ![]()
No za 14 dní jsme tam, a tedy mám jedno lůžko.
Ahoj holky, já jedu do FL na 3 týdny 14.5.2017 - 4.6.2017. Zamluvila jsem si hotel Luisa - už nebylo moc na výběr, mají hodně plno, zítra platím rezervační poplatek, který pak odečtou z doplatku (při KLP 6 tis.) Budu mít dvoulůžák a řekli mi, že spolubydlící slečně/paní je 33 let (mě je 36), tak snad to bude ok. Kdybyste jel někdo ve stejném termínu, dejte vědět ![]()
@PetraMat jsem i na modrém koníkovi a tam se holky právě na Tvůj termín domlouvají už jsou tam asi 3 ve stejném termínu a dokonce nějaká i na Luise
Tak tam koukni.